WillOfFire
Vendég
|
|
« Válasz #1815 Dátum: 08 márc 22, 00:35:37 » |
|
Jó film, bár a második rész elbújhat az első árnyékában. :'X A főszereplőt is jó színész alakítja, és most nem a külsejére célzok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minato
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1816 Dátum: 08 márc 22, 00:39:21 » |
|
A második rész sem olyan rossz. Igaz, hogy sok a visszatérő motívum, de azért nem olyan rossz. A főszereplő ? Tényleg ügyes, csak kár, hogy általában gyerekfilmekre, meg vígjátékokra pazarolja el a tehetségét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WillOfFire
Vendég
|
|
« Válasz #1817 Dátum: 08 márc 22, 00:45:27 » |
|
Hol látsz te olyat, hogy rossz? Na mindegy... Szállító 1-et és 2-t láttátok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minato
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1818 Dátum: 08 márc 22, 00:50:31 » |
|
Csak a saját véleményemet mondtam el a második részről. Ennyi. A harmadik része meg már nem is Egyiptomban fog játszódni hanem Kínában. És a régiek közül csak O'conell fog szerepelni benne, ha igaz. a Szállítóból meg egy részt sem láttam eddig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #1819 Dátum: 08 márc 22, 00:53:58 » |
|
Tipikus, hogy a jó filmeket is leamortizálják ilyen selejt folytatásokkal Will ezt még én sem láttam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1820 Dátum: 08 márc 22, 00:56:01 » |
|
Én láttam .. Nekem nem tetszett ... Titanic = nem jöhssen be , de nagyon nem ... A múmia tényleg jó ... Ja Bendon Fraser eléggé gagyi filmekben játszik nagyrészt , de a műmia és a bájkeverő 2 egéász jó filmje ,,,
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
WillOfFire
Vendég
|
|
« Válasz #1821 Dátum: 08 márc 22, 00:59:32 » |
|
Majd ha a nézők kívánságai alapján csinálnak filmet, és nem az alapján, hogy melyikben van több pénz, talán kevesebb "selejt folytatás" lesz. Vagyis mi arra biztos nem látunk példát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minato
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1822 Dátum: 08 márc 22, 01:17:23 » |
|
Egy kis vígjáték. Űrgolyhók. El lehet rajta nevetgélni. Főleg annak, aki látta a régi Star Wars filmeket. Többszöri megnézés után viszont unalmas. Szóval nem az a film, amit százszor visszanéz az ember.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1823 Dátum: 08 márc 22, 01:23:15 » |
|
Én szilveszterkor néztem ... Egész jó ... AZ alien paródia se rossz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1824 Dátum: 08 márc 22, 09:53:23 » |
|
Ha már paródiánál vagyunk, látta valaki a Horrora Akadva filmeket :?:Nagyon cool-ok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1825 Dátum: 08 márc 22, 09:56:17 » |
|
inádom őket nem is tudom hirtelen melyik a legjobb (taán a 2.)
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1826 Dátum: 08 márc 22, 10:04:38 » |
|
Láta már valaki az Ie. 10000-et? én most fogom megnézni... remélem jó lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1827 Dátum: 08 márc 22, 10:06:53 » |
|
nem én nem majd írd le milyen volt miről szólt stb. a boratot láttátok?
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1828 Dátum: 08 márc 22, 10:08:56 » |
|
Ja , ja nagyon nagy bár a 4 még nincs megnézve , de meg lesz majd vaalmikor ... A 2 nagy , de a 3 üti veri kerezstbe hoisszába .... Az 1 is qrva jó ... Nagyon nagy ! Mikor : -Én fogom a kezét -Én fogom a lábát -Én meg fogom a s*ggét Nagyon nagya mindegyik , de a 2 - be raktak gagyi poénokat is , de az nagyon nagy mikor hallatszódik , hogy -Játsz velem ! lepattoga kosár labda és megkezdődik a már nem tom asszem nike vagy adidas paródia noemimi az I.e egy "fantazi" ideőszámítás előtt 10.000 - el játszódik , de ne valósáos alpok szerint , de jó iflm ... Naggyából , mint a 300 csak a 300 kicsit jobb .... Láttam a Borat - ot , de nekem annyira nagyon nem tetszettt bár voltak benne jó poénok de az ilyen filmeket annyira nem szeretem ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1829 Dátum: 08 márc 22, 10:11:08 » |
|
szerintem a 300 a legjobb... This is Spartaaaaaaaaa!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|