WillOfFire
Vendég
|
|
« Válasz #1635 Dátum: 08 márc 15, 16:01:12 » |
|
Már írtam róla nem is oly' rég. De te még nem írtál példát a romantikus vígjátékra.^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1636 Dátum: 08 márc 15, 20:05:43 » |
|
Most nézem a Csúcs formában 3 - at és tök olyan mintha lee tesójának ugyanaz lenne a japán/kínai hangja , mint sasuke - nak MÁs szerint is így van ?
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #1637 Dátum: 08 márc 15, 20:13:00 » |
|
Hát Gangstakun én ezt a filmet még magyarul se láttam szerintem, nemhogy japánul De ha tényleg Sasu hangja van az csak jó nem? (nekem legalábbis) Mostmár lehet csak ezért megnézem ezt a filmet^^ Will: szerintem az 50 első randi c. film erre jó példa Van benne humor, szerelem meg Adam Sandler És azt se mondanám rá, h. annyira sablonos.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 15, 20:13:55 írta kana-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1638 Dátum: 08 márc 15, 21:29:23 » |
|
Háátá nem 100% , hogy ugyanaz sőt csak 20% , hogy az az meberke , de hasonlít a hangja ... Lehet , hogy ma még megnézem a Rambo -t ... Belepörgettem Anniyra nagy 5 sec alatt megöl vagy 7 embert tár csere nélkül pedig 1-2 - nek szét is lövi a fejét (értsd addig lövi amíg szét nem esik )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayame
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1639 Dátum: 08 márc 15, 21:48:53 » |
|
Biztos jo lehet az új Rambo ha ilyeneket csinál én csak a régieket láttam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1640 Dátum: 08 márc 15, 22:43:29 » |
|
Csúcsformában 3 az hihetetlen nagy film lett a 2 hülye együtt katasztrófális
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1641 Dátum: 08 márc 15, 22:48:22 » |
|
Én a bakikon röhögtem : -Na , jó már elegem van belőled már minket cseszegetsz a film eleje óta meg : -Nem vagyok a tesód azokután amiken át mentünk ? Csúcsforában 1 csúcsformában 2 Ja Rambo báci kicsit beindult a botox - tól ... De már a hangja is olyan , hogy ... (leírhatatlan , szószerint ) :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1642 Dátum: 08 márc 16, 00:13:02 » |
|
Tegnap volt egy jó film 21:25 kor a The Rock ( A szikla ) Megnéztem de sajnos az rtl megvágta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1643 Dátum: 08 márc 16, 13:26:03 » |
|
én most szedtem le a fehér zajt... nem nagyon vészes végülis tetszett de nem az igazi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1644 Dátum: 08 márc 16, 13:30:41 » |
|
A Fehér zaj az egyetlen horror amin nme féltem...meg a Kör 2-őn de az mellékes... Attól hogy valaki féljen ettől a filmtől magától a szellemektől is félnie kell.... Nos én nem félek tőlük...úgy különösebb képpen nem zavarnak... Nem bánt...én sem bántom őt...szal jól megvagyunk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1645 Dátum: 08 márc 16, 13:36:34 » |
|
hát ez minden filmnél ígyvan h emberfüggő h ki fél tőle.. mert pl a kör sem az merthát nem valóság alpú... de pl ott vannak azok a kaszabolós horrorok amikben olyan jelenetek vannak amik a mindennapokban is akármikor megtörténhetnek... az ilyenen jobban tud félni bárki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1646 Dátum: 08 márc 16, 13:42:42 » |
|
én meg pont ettől a fajta filmtöl nem tudok féni, de az unokatesóm igen egyszer mikor náluk voltam és pont egy ilyen fil után voltunk, nem szándékossan de sikerŘlt ráhoznom a frászt, mivel mellette aludtam na és szokásom este arobatik,us módon megfordulni 180 fokos szögben úgy hogy seniki sem veszi észre (na meg falon aludni) és ő meg felébredt tiszta kómás állapotban és azt hitte eltünta felyem én meg már csak egy sikításra ébredtem totál nem tudtam mi van én is sikítottam...
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1647 Dátum: 08 márc 16, 13:59:09 » |
|
noemimi-chan ez nagyon jó! Tudsz valamit! A fehéz zajt én is láttam már... Ritka az a film amit nem láttam... De az említett filmet úgy néztem végig, hogy nem esett le, hogy most mi van? :'X Ismeri valaki a Hősök vére című filmet? Nekem tetszik...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1648 Dátum: 08 márc 16, 14:03:58 » |
|
nos a nemfogadott hívást (vagy mmi a címe) láttátok
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1649 Dátum: 08 márc 16, 16:24:19 » |
|
Én láttam kijelezte a telefonom visszahívtam , de nem volt fontos ... Na én hajnalba megnéztem a Rambo 4 - et ... Hááát nekem nem jött be ... Nem is azért , mert túl brutál lenne , hogy szét szakadnak az emebrek meg szét robbannak ... Csak úgy végig untam az egészet ^^+ *ásító hangulatjel ami szerintem eltűnt*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|