Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1590 Dátum: 08 márc 13, 22:42:38 » |
|
Hát aki szereti a száguldást, annak meg alapfilm... Mondjuk nekem a 2. alaptörténete jobban tetszett, de a 3. ragadott mg legjobban a látvány miatt... Jobban ki voltak dolgozva a jelenetek... És én most ünnepélyesen nekifogok a Final Fantasi VII-nek... Igaz, hogy feliratosan sikerült beszereznem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mylasthope
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1591 Dátum: 08 márc 13, 22:48:16 » |
|
Nekem is csak feliratosan van meg de ugy is jó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minato
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1592 Dátum: 08 márc 13, 23:37:57 » |
|
Ja biztos. Én nem vagyok oda értük. Látta v.ki a Mennyei királyság c. filmet ? Mert sz.tem akkora sz.., hogy csak na. egy az áltörténelmi filmek hosszú sorában. Miért van az, hogy az a kettő dolog ami egy jó történelmi kalandfilmhez kell soha nem jön össze? A történelmi hűség, látványos jelenetek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1593 Dátum: 08 márc 14, 00:41:01 » |
|
Gabesz nincs még bemutató csak a forgatásról 1-2 kép.... amit tudunk h Braien és Dom lessz a főszerepben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1594 Dátum: 08 márc 14, 12:52:21 » |
|
Ada.... Az jó! Minato... Én láttam! Jók benne a csatajelenetek! Bár eléggé lejáratja a film a templomos lovagokat, azzal hogy közönséges banditáknak állítja be őket... De ha ez az igazság...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1595 Dátum: 08 márc 14, 12:56:45 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 14, 14:23:26 írta bero »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1596 Dátum: 08 márc 14, 16:27:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1597 Dátum: 08 márc 14, 17:41:39 » |
|
na jó nekem őszintén ez a film úgy elment, de nem váltam rajongóval kinek hogy tetszik az aranyiránytő nekem mikor beültem rá a moziba az volt a benyomásom, hogy megin egy harry potter kaliberü hülye film, de utánna egésszen megtetszett
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1598 Dátum: 08 márc 14, 18:03:50 » |
|
nekem kifejezetten tetszett a Mennyei Királyság sztm nagyon jó nos igen úgy állítja be őket az érdekes de ha tényleg így van Kilátta az Arthur Királyt (Clive Owen főszereplésével) sztm hatalmas és a csatajelenetek fejelthetetlenek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1599 Dátum: 08 márc 14, 18:13:36 » |
|
Az Arthur király tényleg k. jó ... Bár már túl sokra nem emlékszem belőle , de mivel a csatajelenetek felejthetetlenek Az aranyíránytűt még nem néztem meg .. Bátyám azzt mondta unalmas , hááát én hiszek neki ... Bár azt modnta, hogy az 1-ik medve kiüti a másik álkapcsát , na ez se naygon jön be nekem szóvla eztet mstan kihagynám
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Ayame
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1600 Dátum: 08 márc 14, 20:37:54 » |
|
Dexter laboratoriuma ur isten én is néztem kedvencem Dee Dee, és hát Mandark is jo föleg amikor Dee Dee-t isteniti
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #1601 Dátum: 08 márc 14, 20:42:44 » |
|
Régebben én is bírtam, de most már csak a 2 "filmet" bírom belőle. Az elsőben Dexter Tokyo-ban feléleszti a Fujiban szunnyadó szörnyet és a családját hívja, hoy segítsenek, a másodikban pedig a jövőbeli Dexterekkel küzdenek a Mandarkok ellen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #1602 Dátum: 08 márc 14, 20:45:54 » |
|
Dexter az jó én régen mindig Nickelodeont néztem /ameddig volt/ most megtaláltam angol netes TV-n de kicserélték a műsort és semmi jó régi nincs csak talán a fecsegő tipegők
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
Minato
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1603 Dátum: 08 márc 15, 00:10:55 » |
|
Gabesz ! A látvány tényleg jó, de ha valaki tájékozott egy kicsit is történelem témakörben, akkor végigröhögi az egészet. Pl. olyan embereket állítottak be balfácánnak, akik pont, hogy az ellenkezője volt. És aki balfácán volt az lett az elszánt kemény emberke. stb. De egy álmos estére nem rossz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 15, 01:08:06 írta Minato »
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1604 Dátum: 08 márc 15, 00:17:24 » |
|
Na egy újabb hülyeség a tévébe.... Popdaráló micsoda sz*r Én igazi filmet szeretnék látni de asszem ez egy adón se jön össze :'X
Ám egy jó film Indiana Jones 1-2-3 És most jön a 4 ami sztem nem kéne.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 15, 00:37:14 írta wolf »
|
Naplózva
|
|
|
|
|