naszal..
SW
külön WillOfFirenek
hmmm...
hát elősszöris az tény h sosem voltam oda az SW-ért.... mint a többi jövőbeli filmért sem..
mivel nővérem nagy fan egyszer rávett h nézzem meg az első részt....
nahát mondom nem a legszarabb film de egyszerűen nem nekem való...űpersze elámított az akkori filmes megjelenítés meg hasonlók de nem kötött le annyira ez a jövősdi ....
aztán jött a második rész...
nahh az határozottan tetszett
de nem a történet folytatása miatt csak az akció jelenetekért és a látványvilág miatt
pörgött a film és úgy voltam vele h én márpedig ezt simán megnézem többszöris
ezután volt h megnéztem a 4,5,6 ot... hát nemtoom.... mivel a történet meg a varázs-t azért a második rész sem tudta megszerettetni velem így gyakorlatilag csak végigültem a filmet.. abszolut nem fogott le....
nem mondom az h nincs benne ebben az h eléggé régi film és a vizuális megvalósítások neméppen a legperfectebb mai kornak megfelelőek de nem ez volt a fő oka...
ezekután megnéztem a 3 adik részt ami annak ellenére mennyire nem vagyok SW-fan anyira megindított h az valami kegyetlen...
egyszerűen hetekig voltam depis Anakin miatt xDDD (mainapignemtoom miért van ez így )
úgy jól nézett ki a film meg minden.. de annyira lehúzott h nemtudtam amiatt élvezni...
nemszeretem a csöpögős filmeket.... okot lásd ÉN topic
(nemakarommegintleírni
)