Pontosan így van: 7. évad első fele (első 5 rész), a Snowman rész, 7.évad maradék része (8 rész), 50. évforduló és azután az utolsó karácsonyi rész Matt Smith Doktorral.
Igen, most jön a Snowman. Akkor jól tudtam, két speciál van még az évad után.
Am bocsi, hogy ezen b*szakodok, tudom, hogy gugli a barátom, de wikin elkezdtem utána nézni ennek, és egyből k*rva nagy spoilerbe szaladtam (Clara). És akkor felhagytam ezzel. Viszont azt akarom, hogy lent legyen minden, ne akkor idegesítsen, hogy mi jön és még tölteni is kéne + normális felirat, amikor már nézném a részt.
![ikszdé](https://naruto-kun.hu/forum_archivum/Smileys/default/ikszd.png)
De most már tudom, köszi szépen.
Nekem csak egy nagy bajom volt a 7.évadal: fillernek érződök jónéhány rész.
Ebben van valami, az első 5 részre vonatkozóan, de igazából a Tennat-era óta nekem minden rész egy kicsit fillernek érződik. Egyszerűen azért, mert a Tennant era-nak volt egy nagy, több évadon átívelő cselekménye, ahol minden mindennel összefüggött, tulajdonképpen Rose karaktere kötötte össze a leginkább (na, meg persze a Doktoré), és ezt az ívet hiányolom én Matt Smith évadaiból. Itt ugye évadonként van egy-egy ilyen, és ezek nem lettek annyira jók, mert nem elég kidolgozottak, hiányzik belőlük az az összetettség, ami a korábbi időket igazán jóvá tette. (Első 4 évad: a DW egy zseniális sorozat, többi évad: a DW egy jó sorozat. Azért nem ugyanaz a két dolog).
Lehet pont ezért tetszik nekem eddig a 7. évad: itt az eddigi részekben (0-5) ezt egyszerűen nem is erőltették, sima "doktoros" kalandok sora jött, ez így, egy nagyon jó Doktorral szerintem jobb, mint az az erőlködés az 5-6ban. Itt már nem érezem azt, amit korábban írtam, hogy "az előző évadok morzsáiból csipegetnek". Na mondjuk érdekes lesz, hogy milyen lesz a második fele ennek tükrében számomra.