Syzygy
|
|
« Válasz #8385 Dátum: 14 jan 13, 02:30:41 » |
|
Sherlock s02e03-at idézte, nagyon jó volt. Egyelőre ennyit mert spoilermentesen nem tudnék mondani róla semmit kb. Meglepetés https://www.youtube.com/watch?v=xZY43QSx3Fk
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 13, 03:03:58 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8386 Dátum: 14 jan 13, 06:53:44 » |
|
A GOT trailer jeleneteit nem igazán tudtam összeegyeztetni a regénnyel. Az új Sherlockra kíváncsi leszek, aztán röpke két év, és lesz újabb évad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8387 Dátum: 14 jan 13, 07:37:42 » |
|
Jó az új GoT trailer. A könyvtől már régen eltértek, ezen túl kell tenni magunkat, aztán nézni tovább a sorozatot. xD És várni Joffrey esküvőjét, de nagyon. Ebben az egyben tuti nem térnek el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8388 Dátum: 14 jan 13, 13:29:24 » |
|
Amúgy a vége szerintem kamu, mert remélem nem akarnak deja vu-t játszani Moffaték. >.> Viszont az mekkora ötlet lett volna, ha Moran állna mögötte, de őt meg elkapták az első részben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8390 Dátum: 14 jan 13, 15:41:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8391 Dátum: 14 jan 13, 16:13:39 » |
|
Huh hát ismét szép kis vége lett az évad , már most hiányzik Sherlock. Mary menő.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8392 Dátum: 14 jan 13, 16:16:29 » |
|
Magnussen a menő. Nekem kicsit csalódás volt, hogy nem tudta legyőzni Magnussent, és így olyat tett amit eddig sosem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kurohi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #8393 Dátum: 14 jan 13, 17:42:22 » |
|
Megy még valahol a Fedőnevem Puma?
|
|
|
Naplózva
|
Dare datte shippai wa suru nda Hazukashii koto janai Kono kizu o muda ni shinai de Waratte arukereba ii
~~~~~~~~~~~~~~~
Raiko: Alive (Naruto Ending 4)
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8394 Dátum: 14 jan 13, 17:54:25 » |
|
Bárhol ahol rákeresel online szerintem Huh belekezdtem az Agents of S.H.I.E.L.D.-be, így egy rész alapján még nem tudok nagyon nyilatkozni, de voltak benne jó részek
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #8395 Dátum: 14 jan 13, 18:04:04 » |
|
Én láttam eddig az összeset. Nekem tetszik. Érdekes és tuti lesznek benne fordulatok. És azért remélem Filmes crossoverek is lesznek benne 1-2 marvel mozis embe megjelenik egy-két cameo jelenetre. Az egyikben van ilyen jelenet Reméljük a következőben is lesz.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #8397 Dátum: 14 jan 13, 20:01:31 » |
|
Well, the game is off Nem volt rossz, bár az elég gáz hogy az egyesített Sherlock Borthers sem tudott túljárni Magnussen eszén. A novellávan az sokkal jobban volt megcsinálva, ott ugye nem Sherlock lőtte le őt. A Marys szál megoldása mondjuk tetszett, azt hittem valami klisés hülyeséget sütnek majd el vele meg a 'Last Vow' dologgal, de ezt jobban nem oldhatták volna meg sztm. Moriarty meg fake sztm, csak valami új Jani a városban ezzel akarja felhívni magára a figyelmet.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8398 Dátum: 14 jan 13, 20:20:49 » |
|
Erre mondtam, hogy most kellett volna behozni Moran-t, lehetett volna ő az új "Jani", de így bukó, pedig jó lett volna Moriarty hagyatékaként.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8399 Dátum: 14 jan 13, 23:32:24 » |
|
Aki tud meneküljön a SHIELD sorozat elől. Gyorsan. Nem jó. Az Arrow még mindig jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|