Kurohi-kun
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #8370 Dátum: 14 jan 11, 18:50:59 » |
|
Ma les a Coolon Harry Potter, 20:00-kor.
|
|
|
Naplózva
|
Dare datte shippai wa suru nda Hazukashii koto janai Kono kizu o muda ni shinai de Waratte arukereba ii
~~~~~~~~~~~~~~~
Raiko: Alive (Naruto Ending 4)
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #8371 Dátum: 14 jan 11, 18:54:10 » |
|
Tanuld már meg, hogy itt senki nem néz tv-t. soo 10 years ago
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #8372 Dátum: 14 jan 11, 18:55:46 » |
|
Ncoreon minden nap van mind a hét/nyolc része.  Amúgy ezt most csak iróniából írtad, mert mindenki ezt mondja, vagy tényleg nem néz senki? Én magamról tudom, hogy tényleg nem, de kíváncsi vagyok másokra is. Mert akkor mindenkinek azzal fogok menőzni, hogy ennyire alter társasággal barátkozom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #8373 Dátum: 14 jan 11, 19:00:10 » |
|
Tényleg nem, nincs is tv-m. de amúgy meg minek? hírműsorok = politikai agymosás, meg neten legalább arról a politikai oldalról olvasol ahonnan akarsz, filmek? vágottak és szinkronosak reklámmal, ugyanez a sorozatokkal, dokumentumfilmeknél megint ott a net, cikkek, blogok, egyedül csak a sportot tudnám megérteni, mert a stream minősége nagyon rossz.
De ennyi, tényleg nem értem, hogy minek néznek tv-t az emberek. Im so underground i cannot see myself.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 11, 19:03:36 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #8374 Dátum: 14 jan 11, 19:04:11 » |
|
Sportot meg minek nézni? Inkább csinálni kell, kivéve akkor, ha lesérült az ember. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #8375 Dátum: 14 jan 11, 19:07:59 » |
|
Valamilyen perverz oknál fogva Snookert nézni szeretek, egyszerűen nem tartom unalmasnak sőt! De f1-nél meg be tudnék aludni 2 perc után.
Viszont amit nem értek az a curling. WTF az egy dolog hogy azt csinálni, de nézni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #8376 Dátum: 14 jan 11, 19:09:31 » |
|
Nekem a Forma1 is WTF. Ennyi erővel kiülhetnék a sztráda mellé nézni az autókat, ahogy mennek az úton. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #8377 Dátum: 14 jan 11, 19:13:10 » |
|
Nekem sincs TV-m itthon. Ha lenne, akkor lehet nézném is, ezt azért tegyük hozzá. Legalábbis sportot. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8378 Dátum: 14 jan 11, 19:53:50 » |
|
Néha nézek műsorokat a sportközvetítésen kívül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kurohi-kun
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #8379 Dátum: 14 jan 11, 20:01:17 » |
|
Jó, hát amikor még itt nem volt ilyen rossz a net, csak unalomból kapcsoltam be a tv-t.. De már egy idióta részt sem lehet végignézni és letölteni sem, mert 1, elakad a videó vagy 200000 év mire betölt, 2, "meghiúsult hálózati hiba" miatt megszakad a letöltés. X_____X
|
|
|
Naplózva
|
Dare datte shippai wa suru nda Hazukashii koto janai Kono kizu o muda ni shinai de Waratte arukereba ii
~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #8380 Dátum: 14 jan 11, 20:02:27 » |
|
De ha a hálózati hiba meghiúsult , akkor az nem azt jelenti, hogy tulajdonképpen nem lépett fel hiba? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kurohi-kun
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #8381 Dátum: 14 jan 11, 20:06:22 » |
|
Vagyis meghiúsult hálózati kapcsolat. 
|
|
|
Naplózva
|
~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #8382 Dátum: 14 jan 11, 23:24:54 » |
|
Harcosok Klubja után poén megnézni az Ég velünk c. filmet. Edward Norton jól nyomja a papi szerepet is. Magyarul nem is olyan rossz ez a film, csak egy-két jelenetnél nem az igazi, főleg Edward Norton hangja. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #8383 Dátum: 14 jan 12, 00:02:45 » |
|
Végignéztem közben az Amerika Kapitányt. Ez a film egy kellemes csalódás volt nekem. Igazából nem voltak túl nagy elvárásaim, rossz előérzetem annál inkább. Na jó, a történet a maga nemében marhaság volt, az ezerszer elsütött náci gonoszokkal, meg az inkább röhejes, mint badass vörösfejű főgenyával (aki egyébként egész menő volt, amíg ki nem derült, hogy valójában vörös a feje és gáz az egész xD). De így is tetszett, a Kapitány a Bosszúállókban nem mutatott túl sokat, ezt itt is beszéltük már, a saját filmjében sokkal érdekesebb volt a karaktere. Plusz Stark faterja nagyon jó, hogy szerepelt.  Ami a leginkább tetszett, az a technika volt. Jók voltak ezek a "régiesen csúcs modern" cuccok, külön kiemelve a végén a lopakodó bombázót.  Tetszett na, a másodikat már moziban nézem meg. Egyébként, ha jól számolom, akkor már csak a Hulk film van hátra, és ezzel eltudtam a Phase1-et. Utána jöhet majd az azóta megjelent többi film.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #8384 Dátum: 14 jan 12, 04:17:08 » |
|
Hulk film alatt a Hihetetlen Hulk c. filmet nézd meg, az nagyon jó! Kíváncsi leszek a véleményedre.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
|