Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #4605 Dátum: 10 dec 19, 23:45:14 » |
|
Nagyon tetszett nekem a Tron. És én is a szereplője voltam, hála az imaxnak. A szemét motoros majdnem nekem jött ahogy békésen ültem a székemben. Az öreg nem csoda, hogy olyan okos. Állandóan gózik. Ott az a tábla fekete-fehér kövekkel. A góhoz képest az az egész megalkotott világ primitívnek nevezhető.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4606 Dátum: 10 dec 20, 13:22:24 » |
|
Én akkor kaptam szívbajt amikor az a csávó kilőtt egy szigonyt hogy lenyúlja az öreg fFlynn disc-jét..... Ám igen a go az nagyon dúrva.. és vegyük bele hogy egy összetett cybernetikus létformát vert meg:D ( Szerelmes lettem 13-baXD) Annyira jó volt az egész.... Bár ha Kevin Flynn olvasott volna Isaac Asimov-ot akkor az egész galiba megelőzhető lett vonaXD (még jó hogy nem tete )
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Sassy
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4607 Dátum: 10 dec 24, 01:37:18 » |
|
Tron! Kicsit sem volt poén mikor a moziban felsikoltottam hogy: "Nini, Daft Punk integet a dj pultból" >.< Őszinte leszek, ha nem lett volna 3D a film és nem lett volna benne a kedvenc együttesem, akkor egy középkategóriás filmnek nevezném a TRont sry...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NARUTO11
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #4608 Dátum: 10 dec 25, 22:11:22 » |
|
Én is láttam a Tron-t.Szép efektek de kevés a akció az első rész jobban bejött
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4609 Dátum: 10 dec 26, 13:14:35 » |
|
Akkor sem lett volna középkategóriás, mert az öreg gózik, de ha nincs 3d és gó akkor az lett volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #4610 Dátum: 10 dec 26, 14:44:48 » |
|
Attól még, hogy szerepel benne egy gós fickó, miért is lesz jobb? Szerintem egyébként röhejesen gyenge, és komolytalan film. De legalább ddd *_* Ezzel együtt középkategóriás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4611 Dátum: 10 dec 26, 16:33:05 » |
|
Majd ha nagy leszel megérted. Amúgy imaxben láttad? Sima moziban elég ótvar lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #4612 Dátum: 10 dec 26, 17:10:08 » |
|
Tron... A klasszikus Tront már régóta meg akartam nézni, de nem találtam sehol. Egy ideje kiemelten érdeklődöm a cyberpunk irányába.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #4613 Dátum: 10 dec 26, 18:32:47 » |
|
Ha nagy leszek megértem.. ccc.. nem mintha azt hinném, komolyan gondoltad, de a gótól függetlenül is, pusztán, az, hogy bevillantják egy filmben, mit is javít azon, de tényleg? Hú, gó, azt bírjuk, akkó má mindjárt királyság ez is, me van benne. Nem imaxban láttam, de tökmindegy. Ahogy egy f*s volt a kedves ddd űr-Pochahontas, szép, csilli-villi kijövős grafikával, a Ton is komolytalan, bárgyú, elnagyolt, és csak erre épít, meg arra, hogy valami tron-kultusz féle azért létezik, úgyhogy ezzel a névvel bármilyen sz*rt az emberek arcába tolhatnak.
Tudod én mit nem értek meg? Miért nekem kell csillagozni...? Moderátor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 26, 19:16:49 írta Robot »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4614 Dátum: 10 dec 26, 20:31:46 » |
|
Sajna még nem láttam a Tront , de valószínűleg beinvesztálok egy Dizsitál DDDre , mert az Imax teremben az ülések kényelmetlenek , sz@rok. :'D De nekem elég ha negyedannyira nyújt maradandó élményt , mint az Eredet. Váltig állítom , hogy 2010 filmje! :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4615 Dátum: 10 dec 27, 15:08:45 » |
|
Californication 4-dik évad első rész *-*
hány hónapja vártam rá és most itt van a drágaság *.*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sassy
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4616 Dátum: 10 dec 28, 14:38:22 » |
|
Egyébként volt a HalfLife-nak egy a Tron-hoz hasonlító modja... csak passzolom, hogy mi volt a neve. De fullra ugyanúgy dobálózni kellett benne ilyen korongokkal, mint a filmben. Volt benne túrbó is, fagyasztós meg dupla korongos téma is. Valaki nem emlékszik véletlenül a nevére? Filmnézés közben párszor eszembe jutott, hogy jó lenne játszani vele újra :3 bár csak multi verziós cuccos volt. Asszem délután megskubizom az új Justice League egész estés mozit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #4617 Dátum: 11 jan 01, 06:58:51 » |
|
Milyen justice league film, miről maradtam le? Ird le a címét légyszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sassy
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4618 Dátum: 11 jan 05, 18:09:28 » |
|
justice league: crisis on two earths De ez nem rendes film, hanem animációs Szóval nem kell rögtön bepörögni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #4619 Dátum: 11 jan 06, 05:55:19 » |
|
Gondoltam, hogy "csak" animációs de én abból is sokat láttam. Azt hittem valami újabbra gondoltál. A CoTE már jópár hónapos. A Shazam/Superman vs. Black Adam pl. újabb bár nem egészen jla.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|