Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Dátum: 12 jan 09, 19:31:02 » |
|
még nem láttam a témájukat. Ginjou,Riruka, Kutsozawa Giriko, Yukio, Jackie, Tsukishima, és Shishigawara témája ^^ am csak nekem tűnt fel, hogy Tsukishima http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/444/14 és a Prima Espade Coyote Starrk http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/361/16 mintha uygan azok lennének, csak már korú kiadásban? xD még hátra van kb 30 fejezet, de elég feltűnő o.O
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Neptunusz
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1 Dátum: 12 jan 14, 11:30:42 » |
|
Szerintem meg pont olyan mint itt a 4. osztag régi hadnagya: http://img291.imageshack.us/img291/7914/vcvf.jpg (Ő amúgy asszem Hanataro bátyja)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 14, 11:33:44 írta Neptunusz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
|
« Válasz #2 Dátum: 12 jan 23, 20:39:57 » |
|
Nemmá...SimánCuki akkor most tényleg Seinosuke Yamada? mert valami eszméletlenül hasonlítanak és ez nem lehet véletlen...
|
|
|
Naplózva
|
L- Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban -L
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #3 Dátum: 12 máj 03, 21:48:11 » |
|
annyira kár, hogy a fullbringek ilyen kevés ideig voltak... ezt a fullbring izét nem szeretem de a karakterek nagyon a szívemhez nőttek, főleg Riruka (pedig azt hittem utálni fogom xD) és Yukio ^^
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #4 Dátum: 12 máj 04, 14:51:02 » |
|
Ja, Riruka-chan tényleg szerethető volt. Közülük nekem is ő volt a kedvencem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #5 Dátum: 12 máj 04, 21:31:55 » |
|
Hát nem tudom, engem elképesztően idegesítet.. tipikus blícses agresszív p*csa volt. Talán ő volt a legrosszabb a Fullbringerek közül.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #6 Dátum: 12 máj 04, 21:38:41 » |
|
Hát, Orihime-nél még így is jobb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #7 Dátum: 12 máj 05, 00:39:31 » |
|
Hát igen...orihiménél sokkal jobb de 1 jelenet ami tetszett kettejük közt az az amikor a fánkot majszolja riruka és orihimének az az arca . Meg amikor beleegyezik hogy csak 1-et ehet de ő még többet akar akkor még az az arca is milyen már . Kedves volt szerintem Riruka.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sobbi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8 Dátum: 12 okt 23, 00:00:52 » |
|
Kíváncsi vagyok Tsuki fiút mikor fogjuk ismét látni. Kár hogy Kubo elcseszte ennyire a fullbringer arcot, sokkal több mindent kilehetett volna hozni belőle.
Eleve Ginjou indoka is egy vicc volt... azért akarta elpusztítani SS-t mert a medállal, amit adtak neki megfigyelték. Elég komolytalan indok.... ilyen döntéshez... Maguk a képességeik viszont ötletesek voltak. Ha Tsuki fiú ill a segédje a Jackpotos srác kaptak volna Ichigo erejéből, bajban lettek volna a halálistenek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10 Dátum: 13 júl 08, 15:16:10 » |
|
Egyszerűen csak meghaltak és lélekként átkerültek SS-be.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
EdinaBHolmes
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11 Dátum: 13 júl 08, 16:14:47 » |
|
Hú, basszus, tényleg. Erre mért nem gondoltam. Azt hittem, hogy Tsukishima életben maradt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Papirtigriske
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Milyen Ottó? O.o
|
|
« Válasz #12 Dátum: 13 júl 08, 17:52:04 » |
|
Volt is róla egy pár oldal, hogy éppen Kuukakuéknál vannak megőrzésre. Mert az a láb, illetve alsótest, amit mutattak a karddal, az tutira Tsukifiú volt.
|
|
|
Naplózva
|
A stressz akkor jön létre, amikor az agy megtiltja a testnek, hogy seggbe rúgjon valakit, aki amúgy megérdemelné.
|
|
|
|