shidori93
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Fű Falu
A 7 Tűz Démona
|
|
« Válasz #30 Dátum: 12 ápr 14, 22:17:28 » |
|
Egyetértek Infy-vel. Nagyon irritáló tud lenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
|
« Válasz #31 Dátum: 12 ápr 19, 12:43:48 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 09, 21:27:10 írta Hidetada »
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #32 Dátum: 12 nov 09, 21:27:16 » |
|
Újabb fejezetek! Már 12 fejezet van fent! itt: http://dragon-manga.animelap.hu/oldalak/dragon-ball-gh-16270/(bocsi a dupla hozzászólásért de csak így látszik, hogy írtam valamit)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 10, 13:37:39 írta Hidetada »
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
reynysteri
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #33 Dátum: 12 nov 10, 14:38:25 » |
|
Mi lenne ha több fejezet lenne fent? Lassan megy. Nem lehetne úgy, mint a Four Gamet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #34 Dátum: 12 nov 10, 14:59:52 » |
|
Kifejezetten tetszik, nem az a tipikus újra leírom a dragon ballt más nevű szepeplőkkel. Persze lehetne benne még kevesebb séma, de tetszik.
Samdav: Az elvileg nem dupla hsz, ha eltelt közte 24 óra.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 10, 15:01:55 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
|
|
« Válasz #35 Dátum: 12 nov 10, 15:06:32 » |
|
Hm... Tényleg, elnéztem az időpontot. Majd legközelebb... Amúgy én elején azt hittem, hogy ez nem ilyen írott formájú dolog, hanem rendes manga
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
reynysteri
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #36 Dátum: 12 nov 10, 15:18:41 » |
|
Néha jobb, hogy nem mangába van. Hiszen így gyorsabban pörög.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #37 Dátum: 12 nov 10, 21:29:39 » |
|
ma vagy holnap lesz újabb fejezet mostantól gyakrabban rakom fel. egyébként ha minden jól megy lesz majd manga is csak lassan haladok vele
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
|
|
« Válasz #38 Dátum: 12 nov 10, 22:08:52 » |
|
Mangádat e történet alapján fogod csinálni vagy egy teljesen más lesz?
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #39 Dátum: 12 nov 10, 22:19:02 » |
|
erre a történetre alapszik de kisebb változtatásokkal kész a 13. fejezet! Valahogy laposra sikerült de a következő vagy az azutáni izgalmas lesz
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 10, 22:51:29 írta Hidetada »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #40 Dátum: 12 nov 12, 22:39:03 » |
|
Rajzversenyt indítottam a DBGH mangával kapcsolatban itt elolvashatjátok a részleteket ha érdekel: http://dragon-manga.animelap.hu/oldalak/verseny-2-27937/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #41 Dátum: 12 nov 17, 12:23:21 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #42 Dátum: 12 dec 08, 10:15:47 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #43 Dátum: 15 ápr 08, 20:12:23 » |
|
Nah, hát így több mint 2 év elteltével újra jelentkezem . Mivel ugye a történet írása abba maradt és a fogalmazás nem a legjobb ezért már nem írásos formában fog tovább haladni. Fejlődtem rajzolás terén is azóta, és úgy ahogy felnőttem a feladathoz is. Szóval a Dragon Ball GH manga készítése elkezdődött (újra). Jelenleg csak ízelítőként és életjelként hoztam nektek el a színes első oldalt. Remélem tetszik, és felkelti az érdeklődéseteket. (Az oldalon majd lesz szöveg is, csupán szkenner hiányában feleslegesnek tartottam ráírni) http://obinata98.deviantart.com/art/Dragon-Ball-GH-Goku-s-heirs-Page-1-525615263?ga_submit_new=10%253A1428519362Ui.: Egyenlőre nem tudom milyen gyorsan haladok vele, mivel suliban szinte egész nap bent vagyok kevés időm marad rá. Azt pedig döntsétek el ti, hogy oldalanként rakjam ki vagy mondjuk fejezetenként (persze ha egyáltalán érdekel valakit).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|