Kukac
Chuunin
Nem elérhető
Zsonglőr
|
|
« Válasz #960 Dátum: 08 jan 13, 16:47:16 » |
|
PRivat game valaki? Kukac911 az IDm. De inkább vegyen fel MSNen az,aki szeretne ellenem játszani: ganjaworm@estmail.huKukac:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lalika
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Legacy of Itachi
|
|
« Válasz #961 Dátum: 08 jan 13, 18:24:34 » |
|
Na megoldva rejtély! Mármint az előküldis mentes dolog! Hölgyeim, Uraim, igen lehet úgy is karakterhez hozzájutni hogy nem csinálsz előküldit! (persze tudnod kell azt mit kell csinálni a karakterért) Kételkedőknek néhány kép: http://kepfeltoltes.hu/080113/1158377873jiroubou_www.kepfeltoltes.hu_.jpghttp://www.kepfeltoltes.hu/080113/jiroubou2_www.kepfeltoltes.hu_.jpgAmúgy szivatós estefelé játszani! Befagy a szerver annyian vannak! Nekem pl. nem jelentek meg a chakrák, és 3 kör után vesztettem, holott alapból a másik meg sem támadott...szóval maradjunk inkább a napos délelöttnél amikor még amcsi barátaink alszanak és a jó öreg európa virraszt! :-X :'(
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 13, 19:18:48 írta Lalika »
|
Naplózva
|
"Amióta a világra jöttél, mondtál igazat akár csak egyetlen egyszer is?" L
|
|
|
Kukac
Chuunin
Nem elérhető
Zsonglőr
|
|
« Válasz #962 Dátum: 08 jan 13, 19:48:36 » |
|
Szerintem inkább ázsiai országokból játszák többen,mint az USAból:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lalika
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Legacy of Itachi
|
|
« Válasz #963 Dátum: 08 jan 13, 20:49:50 » |
|
Brazilok 59148 - an vannak jelenleg! Ehez jön még USA 88053-al! Japánok csak 1747-en vannak! Bár tény, énis sok ázsiaival találkoztam thaiföldről és a fülöp szigetekről! De a Country Rank-ot Brazilia és USA vezeti! Azért mi, magyarok is büszkék lehetünk: 1275-en vagyunk, és 466835 pontunk van!
|
|
|
Naplózva
|
"Amióta a világra jöttél, mondtál igazat akár csak egyetlen egyszer is?" L
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #964 Dátum: 08 jan 13, 20:54:09 » |
|
14. Magyarország. Délelőtt volt jobb is. Volt vagy 4 magyar az első 100ban. Ma elértem a legjobb ladder rankomat is, ami 11. lett.^^ Általában az első ezerben bennevagyok, az elején csinálom a küldiket, aztán már ráhajtok a jobb eredményekre.
De most nem akar űködni, hogy a fene vigye el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #965 Dátum: 08 jan 13, 21:59:39 » |
|
Nah statisztikázok egyet: Jelenleg kiváltott karaktereim:
- Jirobou - Tayuya - Sakon - Zabuza - Kabuto - Shizune - Anko - Iruka
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #966 Dátum: 08 jan 13, 22:03:14 » |
|
na akkor az én karaktereim:
Jiroubou Kidoumaru Sakon Tayuya Coursed Seal Sasuke Yoroi Shigure Kabuto
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #967 Dátum: 08 jan 13, 22:04:29 » |
|
CS2 Sasukehoz kivvel kell nyenri, mennyit, és hogyan?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #968 Dátum: 08 jan 13, 22:07:36 » |
|
itt is van
# Win a battle against Zabuza with Sasuke. (1/1) # Win a battle against Haku with Sasuke. (1/1) # Win a battle against Lee with Sasuke. (1/1) # Win a battle against Zaku with Sasuke. (1/1) # Win a battle against Gaara with Sasuke. (1/1) # Win a battle against 2 of the Sound Four with Sasuke. (2/2) # Win 2 battles against Naruto with Sasuke. (2/2) # Win 6 battles in a row with Sasuke in your team (6/6)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R
ANBU újonc
Nem elérhető
felfújható-porszívó ügynök
|
|
« Válasz #969 Dátum: 08 jan 13, 22:47:16 » |
|
Nem szeretem a Sanninos küldetést... eléggé lassan lehet haladni úgy, hogy bizonyos karaktert kell legyőzni, amelyeket ritkán használnak (shizune, kakashi). kabuto+sasuke mellé sakont vettem, szerintem kibírható felállás, csak kell kék, zöld és elején egy piros , meg ott kabuto def törése. Egyetlen hátránya, hogy ha sakont és/vagy sasuket nem tudod használni, akkor bukta. u.i.: ti milyen felállást használtok/tatok ezekre a küldikre(orochimaru, tsunade, jiraiya)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 13, 22:48:10 írta R »
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze_007
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #970 Dátum: 08 jan 14, 06:49:36 » |
|
lehetne valakitől 1 nagyon nagy kérésem? hogy aki végig vitte belinkelné hogy melyik emberhez milyen küldetés kell pontosan?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Damon
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #971 Dátum: 08 jan 14, 09:15:50 » |
|
Én a Sanninos küldetéseket viszonylag hamar megcsináltam. Jiraiyához: Kakashi-Naruto és Kyuubi Naruto. Ez a legerősebb felállás, ami ehhez a csapathoz mehet és ha az egyiket kiütik a másik kettő is simán győzelemre viheti a csapatot ráadásul nagyon sok taktika használható velük. Orochimaru: Kabuto-Sasuke és Lee. Az ellenfélnek nem sok esélye van, ha ügyesen játszol velük. A lényeg az,h Kabutonak a lehető leghamarabb alkalmazd a deftörését, majd ahogy elég taijutsud van már mehet is Lee. De fontos,h Leet mindenképpen védelmezd, nehogy bántani tudják, ha mégsincs elég taijutsud akkor a 66%-os védelmet alkalmazd és csak azután lehet Sasukét is használni. Ha van pirosod, akkor se használd Sasuke Sharinganját az elején, mert felesleges chakra pazarlás, amúgy is gyakorlatilag Kabuto és Lee együtt megveri az ellenfelet nincs szükség Sasukéra ő csak assisztál ebben a Teamben. Tsunade: Sakura-Shizune és Chouji. Azért Chouji, mert ő a pörgésével megtudja magát védeni, valamint közben tudod magadat is fejleszteni. Viszont a meccs legelején aktivizáld Sakura 50%-os védelmét, mert az jól fog jönni még. Ha ügyes vagy sokkal erősebb csapatokat is simán legyúrsz annak ellenére,h neki van nagyobb esélye a győzelemre. Na hirtelen ennyi erről.
|
|
|
Naplózva
|
Eceteslinzerkarika Sok-sok ember rokona
|
|
|
Kukac
Chuunin
Nem elérhető
Zsonglőr
|
|
« Válasz #972 Dátum: 08 jan 14, 09:39:47 » |
|
Nekem csak egyetlen egy bajom van a Choji,Sakura,Sizune felállásal. Mégpedig az,hogy annyira egyértelmű az,hogy Choji a fő karakter... Ha tudok stunolni,vagy nagyot sebezni,esetleg deffendet törni,szinte azonnal kiütöm chojit. Ha ő nincs már,akkor ez a csapat szinte halott. Chojinak nagyon brutális a sebzése,de 3 karaktert 1el legyürni eléggé nehéz... Hiába tudd 5 körön keresztül védekezni,1 körre kiesik a védelme... És akkor sanyi lehet neki. Bár hirtelen nem tudnék jobbat mondani a helyére:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakashi Hatake
Gennin
Nem elérhető
|