Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
 |
« Válasz #9480 Dátum: 09 aug 21, 12:50:07 » |
|
miért ne kapnék én mindíg kaptam...  zsolti: http://www.videoplayer.hu/videos/play/408423
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 21, 12:52:03 írta Ixion »
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #9481 Dátum: 09 aug 21, 12:52:18 » |
|
aztán megkapod neji(s)-et ellenfélnek és bukó, én multkor 3narutót vertem meg vele
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #9482 Dátum: 09 aug 21, 12:53:47 » |
|
jóó de gondóld már végig ő most éppen geni vagy acedemy jóó esetben chuunin, mennyi esélye van h pont neji S jön? 
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #9483 Dátum: 09 aug 21, 12:57:20 » |
|
Mancs már missing-nin hova figyelsz? látom te csak a nyers erőre koncentrálsz nem a taktikára ez baj
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #9484 Dátum: 09 aug 21, 12:58:58 » |
|
hát pont h nem.... fontos h erősek legyenek az embereim és úgy taktikázok mivel ez így logikus másrészt azt hittem zsoltinak lesz a team. de akk is neji s missingen nem elérhető.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #9485 Dátum: 09 aug 21, 13:01:38 » |
|
nem azt mondtam h. Mancsnak jön neji(s), hanem neked, tudom h. missing-ninként nem elérhető. am. itt a délelőtti termés : http://www.youtube.com/watch?v=LAaG64TDSE4megnézhetitek a gyerek profilját, csak tőlem kapott ki ma
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 21, 13:28:28 írta 0414setsuna »
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #9486 Dátum: 09 aug 21, 13:26:58 » |
|
LoL ennyire hiányzik Sai és Sasori?? xD 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #9487 Dátum: 09 aug 21, 13:28:18 » |
|
most mond meg pont akkor vettem ki chiyot  sasorival ez a 2.találzozásom am. na én mek. mára bb
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 21, 13:29:16 írta 0414setsuna »
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #9488 Dátum: 09 aug 21, 13:30:19 » |
|
egyébként lehet h é is feladtam volna, mondjuk én azért mivel Sasorit egyáltalán nemtom kezelni xD másrészt naruto kyuubi 4-nekmeg megy le az élete, nálad meg volt lee S akit naon utálok ha ellenem megy mivel életet tölt meg a kyuubi is...  AKADRAW clan? 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 21, 13:32:20 írta Ixion »
|
Naplózva
|
|
|
|
zsolti99
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #9489 Dátum: 09 aug 21, 13:50:56 » |
|
sztem én is megyek 1 kis idöre 1 hét 
|
|
|
Naplózva
|
 Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #9490 Dátum: 09 aug 21, 14:37:43 » |
|
A vonósnégyes (Jiroubou, Kidomaru, Tayuya, Sakon) tagjai mellé kiket ajánlotok?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 21, 14:41:34 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #9491 Dátum: 09 aug 21, 14:50:06 » |
|
Sakon-Kabuto-Chiyo/Shizune Tayuya-TenTen-Rehab Gaara Jirobou-Shino-Hinata Kidoumaru-Kurenai-Asuma
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zsolti99
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #9492 Dátum: 09 aug 21, 14:58:35 » |
|
tök jó  mostmá geninre se tudok felmenni
|
|
|
Naplózva
|
 Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #9493 Dátum: 09 aug 21, 14:59:38 » |
|
Azt elfelejtettem mondani, hogy rajtuk kívűl csak alap karaktereim vannak, meg még a játék leges leg elején megszereztem Hakut, meg van valahogy egy Shipos Narutom ui: A Rehab Gaara az melyik?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #9494 Dátum: 09 aug 21, 15:08:09 » |
|
Rehabilited Gaara, de az nincs meg neked. Hát a Jirobuo-Shino-Hinata még mindig jó és akkor használd együtt Tayuyát és Kidoumarut mellé meg egy ninjutsut használó embert. De Jó még a Haku-Tayuya-TenTen is. Talán a Sakon-Tayuya és Kidoumaru együtt is jó lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|