Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
 |
« Válasz #9135 Dátum: 09 aug 18, 13:13:18 » |
|
hát úgy próbálgatom a teamemet h ladderben mivel úgy éles a mecs és komolyabban veszik én meg resetelek  aztán ha megtaláltam a jót akkor már nem fgok 
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
 |
« Válasz #9136 Dátum: 09 aug 18, 13:16:28 » |
|
Temámnak 20 élet, Narutojának 5 élet... És nem S Narutoja voltt  ÉS VESZTEK :@
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 18, 13:19:07 írta Max »
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #9137 Dátum: 09 aug 18, 13:17:50 » |
|
Kakashi (S) Kamuijára direkt rá van írva, hogy "this skill cannot be countred or reflected". Az ellenféll nem védi be Naruto (S)-t és nem tesz semmit. Gondolom,k a mass shadow clonet használja, de majd jól megszívatom, használom az ms-t, erre semmi. Marhára felhúztam ezen magam, de közben rájöttem mitől van. Ilyenkor hatnak rárakhatod a skilleket, csak abban a körben nincs hatásuk.
Végül is nyertem, de csak Sasori miatt, mindhárom (igaz, már ötvenen, vagy az alatt lévő) karakterét vele nyomtam le. Kíváncsi vagyok, mikor gyengítik őt is le...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 18, 13:20:02 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #9138 Dátum: 09 aug 18, 13:23:22 » |
|
Maxnak üzenem h naruto S nagyon köcs....g tud lenni..... én sem nagyon szeretem ha ellenem megy de mikor én meek vele akkor egészen jóó.. 
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
 |
« Válasz #9139 Dátum: 09 aug 18, 13:26:45 » |
|
Mindjárt Temari csere lesz Naruto(S)-ra xD V Kankuro-t cserélem. Szerintetek melyiket cseréljem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DEVILJIN
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9140 Dátum: 09 aug 18, 13:27:11 » |
|
nagyon jó csapat jöt elenemxD kakashi(S) naruto(S) és jiraya genin szinten  tom h restelt de ekkor mázlit h leütötem 
|
|
|
Naplózva
|
hát... öö...izé....xD Jashin 4ever:D
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #9141 Dátum: 09 aug 18, 13:28:21 » |
|
szerintem naruto S-t ragd be Max vagyis ki kivel megy jóól, én narutot választa :Dnám.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
 |
« Válasz #9142 Dátum: 09 aug 18, 13:31:00 » |
|
Nemúgy. Azt akarom, h Naruto(S)-t kivel cseréljem? Temával, v Kankuro-val? Mer beakarom rakni Naruto(S)-t a csapiba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #9143 Dátum: 09 aug 18, 13:34:33 » |
|
most mien csapattal mész mert akk megtudom mondani.... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
 |
« Válasz #9144 Dátum: 09 aug 18, 13:35:56 » |
|
Tamri - Kankuro - Choji - val vok most, és ki helyett tegyem be Naruto(S)-t?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #9145 Dátum: 09 aug 18, 13:37:41 » |
|
szerintem a naruto S-t ragd be kankuro helyére, lehet h kankuronak akármilyen csakra jó, de ha rárakod a kyuubi fejet narutora akkor kapsz taijutsut choujinak és ninjutut temarinak de ha pl: meghaltak akkor meg odama rasengannal stunnolod az egyik karakterét.... szerintem akk kankurot vedd ki.... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
 |
« Válasz #9146 Dátum: 09 aug 18, 13:40:34 » |
|
Ok próbálkozok Naruto(S)-el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mancs
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9147 Dátum: 09 aug 18, 13:41:55 » |
|
Na, nekem meg nem jön össze missing-nin... eddig tök szépen mentem, most meg nem akar nyerni >.<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #9148 Dátum: 09 aug 18, 13:42:55 » |
|
akkor ezért nem írtál 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DEVILJIN
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9149 Dátum: 09 aug 18, 13:43:03 » |
|
jön vki 1 privit? 
|