Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #8850 Dátum: 09 aug 16, 11:25:31 » |
|
na tessék megjött setsuna és osztotta az észt.... egyébként téll ezek jóó teamek csak nemtom mi kellett hozzájuk.... xD
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8851 Dátum: 09 aug 16, 11:31:12 » |
|
na tessék megjött setsuna és osztotta az észt....
X'D amugy te mért nem jáccol várod az új karikat? resetelj párszor azzal telik az idő
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 16, 11:32:04 írta 0414setsuna »
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8852 Dátum: 09 aug 16, 11:33:58 » |
|
ahham azért nem játszom mert már midnen kari megvan 1 fél éve, de azért nem akarok resetelni mert nemtudtam h mikor jönnek az újak.... és vártam.... de mivel tudom h most jönnek ezrt nem fogok, de ha megszereztem őket akkor sem sok esély van rá h resetelek mivel most elhatároztuk a másik klánvezérrel h fejlesszük a klánt és minnél magasabb szintre lépünk fel....
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8853 Dátum: 09 aug 16, 11:37:23 » |
|
rosszul tudod, éppen úgy szoktál "feljebblökni" a klánjukat a cl-ek hogy resetelnek
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8854 Dátum: 09 aug 16, 11:38:38 » |
|
jóólvan, de most megpróbálunk felmenni magas szintre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8855 Dátum: 09 aug 16, 11:40:47 » |
|
Hát ahhoz jobb row is kéne, hogy magasabb szintűek legyetek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8856 Dátum: 09 aug 16, 11:42:43 » |
|
szerintem ez nem a rowtól függ h milyen szintre jutsz fel...... mert mikor még +7 rowot csináltam akkor még alig alig tudtam menni valakivel..... pl: nem is tudtam h a chidorit h csináljam meg Sasukevel...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8857 Dátum: 09 aug 16, 11:44:40 » |
|
ezzel én is így voltam, +8 egy olyan csapattal mit most még véletlenül se használnék(naruto-naruto(s)-zaku) mindezt chuuninként remélem reset után legalább megduplázom
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 16, 11:45:19 írta 0414setsuna »
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8858 Dátum: 09 aug 16, 11:45:20 » |
|
Hát a ladder rankban nagyon is számít, és a szavaidból arra következtettem, hogy beakarsz kerülni a topba. De a szinteknél tényleg nem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8859 Dátum: 09 aug 16, 11:47:30 » |
|
igazából most nem a topba szeretnék bejutni hanem csak felmenni magasabb szintre majd ha ezt szeretném megpróbálni akkor majd egyértelmű h resetelek....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8860 Dátum: 09 aug 16, 11:51:12 » |
|
amugy a row se számit sokat csak jó ha van most attol hogy vki resetel és sorba megver 20genint nem lesz jobb játékos
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8861 Dátum: 09 aug 16, 11:52:36 » |
|
A rang nem számít. Van, hogy a Genineket nehezebb legyakni... Sok alapkarakterből álló jó csapat létezik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #8862 Dátum: 09 aug 16, 11:53:00 » |
|
WOW! +7-es, + 8-as row? Már nem azért, de az az elején nagyjából semmi. Pont ezért sikerülhetett rossz csapatokkal, úgy, hogy még nem értettétek a játékot. Egyszerűen szerencsétek volt, és más kezdőkkel kerültetek akkor össze. AZ én Highest Streak-em 15, és keveslem. Igazából ezért éri meg resetelni, ha fejleszteni akarod a klánod. Reset.. elmész veretlenül nagyjából 10-15, vagy akár több meccsig, resetels, és aztán folytatod, és így csak gyűjtöd az xp-t. Én msot a rangomon akarok javítanii, már az első (és eddig egyetlen) resetemet azért csináltam, mert nem tudztam fejlődni, és gondoltam, ha újra kezedem, egy jobb ratioval majd gyorsabban, könnyebben meg. Erre most meg leragadok Sannin szinten. Legutobb is itt voltam, 31-en amikor reseteltem, csak akkor Jinchurikiről estem vissza.
szerk/ Igazad Kazekage, csak azélrt ha szerencséd van, és főleg kezdőkkel játszol, jó eséllyel, ha egy ilyen csapatot használnak is, könynen levered őket, mert nem tudják használni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 16, 11:55:14 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8863 Dátum: 09 aug 16, 11:56:14 » |
|
Na igen de sok a resetes is, szal tényleg szerencse kérdése. Nekem +18 a rowom de én is keveslem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #8864 Dátum: 09 aug 16, 12:02:52 » |
|
Nos igen, talán nem nagy teljesítmény legyőzni 20 kis rangú playert sorba de a klánnak ez jön jól Ha megfigyelitek a "nagy" klánoknál a magasabb rangú playereket teszik a trialba hogy ne veszítsenek xp-t, míg a teljes rangú memberek mind resetesek hisz azok a "jövedelmezőek" úgymond xp szempontjábol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|