Mancs
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8445 Dátum: 09 aug 07, 16:57:19 » |
|
Ja, visszaigazoltam ^_^ Csak nem tudtam hol kell 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
 |
« Válasz #8446 Dátum: 09 aug 07, 16:59:02 » |
|
nem baj legalább már benne vagy a kláánba.....  sok sikert a fejlődésbe és ha kell segítség akkor itt tudsz szólni nekem és a többieknek, persze nem mindenki regisztrált ide a klánomból de azért vagyunk 4-en itt a 15-ből 
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Mancs
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8447 Dátum: 09 aug 07, 17:00:52 » |
|
Ezzel a lehetőséggel tuti fogok élni xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #8448 Dátum: 09 aug 07, 17:02:25 » |
|
ezt reméltem is mivel a legfontosabb dolog az öszetartás..... 
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Mancs
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8449 Dátum: 09 aug 07, 17:22:21 » |
|
Na, sikerült a leírtakból összehozni egy faja csapatot. Haku-Tenten-Oboro  Haku bemászik a tükreibe, Oboro Haze Clones-al löki a 25-ös dmgket mindenkire, + Haku a tükörben a 30-asokat, meg Tenten a 15-ös stunnereket, menő 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #8450 Dátum: 09 aug 07, 17:26:08 » |
|
akk jóó....  szólj ha elakadtál valahol.... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daniel
Gennin
Nem elérhető
 Akatsuki
A testem olyan mint a szívem
|
 |
« Válasz #8451 Dátum: 09 aug 07, 17:36:26 » |
|
na kipróbáltam őket és a naruto s,zabuza ,sakura vált be leginkább
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #8452 Dátum: 09 aug 07, 17:37:46 » |
|
na látod én tudtam mint tapasztalt h egyik befog válni mert ha nem jött volna be egyik sem akk eléggé szánalmas lenne xD  de legalább 1 bejött "igazán" 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mancs
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8453 Dátum: 09 aug 07, 17:44:10 » |
|
Öm, esetleg Sakonnal egy team?  Kell a négy row a Fifth of the Sound küldihez!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #8454 Dátum: 09 aug 07, 17:47:06 » |
|
Sakon, kimimaro, és haku esetleg..... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mancs
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8455 Dátum: 09 aug 07, 17:48:17 » |
|
Ja, igen, elfelejtettem, Kimi még nincs meg. Az alapok+hang négyes+Yoroi,Shigure,Oboro,Zabuza,CSS,Naruto(s),Sakura(s) van meg... Ezekből mit lehet kihozni Ixion sensei? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #8456 Dátum: 09 aug 07, 17:49:27 » |
|
Vagy az Old Stars teamem, Sakon-Kidomaru-Tayuya A klánmeghívást köszönöm, de most nem fogadnám el, nem vok jó formámban, majd talán máskor... talán 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mancs
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8457 Dátum: 09 aug 07, 17:50:53 » |
|
Kössz a teamet Renato! Megnézem először azt! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #8458 Dátum: 09 aug 07, 17:53:36 » |
|
hát igen egyet értek renatoval....  Sakon, haku, tenten?? lehet h ez bejönne nem??  Ixion sensei?? hát igen.... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #8459 Dátum: 09 aug 07, 17:55:40 » |
|
Nem jönne be, túl nagy a chakra clash. Sakon pirosat és zöldet használ, 1010 csak zöldet, Hakunak meg kell a piros a tükrökhöz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|