Nekem most a legjobb eredményem a 4. hely, de régebben a szerverleállás előtt voltam 2. is.

Már egyszer leírtam, de leírom mégegyszer.
Támadás/védekezés:
1. lépés: Válaszd ki a kívánt támadás/védekezés módot. Ezt akkor teheted meg, ha meg van a megfelelő chakra a jutsuhoz és ekkor a jutsu képe nem lesz halvány. Azonban vannak olyan támadás módok, ahol kell előtechnika is a használatához.
Példa: Naruto Rasenganját szeretnéd használni. Ehhez először aktiválnod kell a Kage bunshint, melyhez egy fehér chakra kell. Ha ez meg van akkor a következő körben ha van egy kék és egy random chakrád, akkor használhatod is.
2. lépés: meg van a jutsuhoz a kellő chakra illetve előtechnika, tehát most már készen állsz használni. Rákattintasz a jutsu képére, ekkor vagy te vagy a lehetséges ellenfelek sárgán világítani kezdenek, persze ez attól függ,h támadsz vagy védekezel. Ha támadsz nyilván az ellenfél sárgul be, ha védekezel általában a te karaktered. Rákattintasz az egyik besárgult ellenfélre és ezzel aktivizáltad is a támadásodat, melyet a metámadott karakter feje felett láthatsz piciben. Ha ezt megcsináltad és már nincs elég chakrád ahhoz,h támadj vagy védekezz, akkor jön a 3. lépés.
3. lépés: A támadást/védekezést végrehajtottad. Utsó lépésként, ha már befejzted a köröd rá kell kattintanod a PRESS WHEN READY feliratra, mely a képed felett látható. Ekkor előugrik egy kis táblázat, melyben a kiválaszthatod a random chakrát. Itt általában hasznos azt a chakrát választani, amire nincs szükséged. Például, ha te taijutsuval akarsz támadni a következő körben, akkor random chakrának nem logikus beválasztani. Ha ezzel meg vagy, akkor végeztél is és jön az ellenfél.
FONTOS: Csak akkor érvényesül a támadás, ha a 60 mp alatt befejezed a támadásodat. Ha lejár az idő a támadás törlődik.