25 júl 20, 23:55:39 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 49 50 [51] 52 53 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1308242 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
akamatsu
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #750 Dátum: 07 dec 14, 21:04:33 »

amm..nem értem, hogy kell játszani.. én már nyertem úgy h nem csináltams semmit  ;D
Naplózva
Akamatsu-kun
Vendég
« Válasz #751 Dátum: 07 dec 14, 22:18:46 »

akamatsu:valószínüleg azért mert feladta az ellenfeled
Naplózva
Sandman
Vendég
« Válasz #752 Dátum: 07 dec 15, 11:25:09 »

Én most kezdtem el játszani és valaki eltudná nekem mondani hogy hogy tudom használni a rasengant meg a chidorit? ???
Naplózva
akamatsu
Újonc
*

« Válasz #753 Dátum: 07 dec 15, 11:57:49 »

én is most kezdtem, de azt nem tom, hogy bejönnek a támadások, meg minden és mi a fenét csináljak?
Kattintsak rá a képességre az adott személlyel  ? ?
Naplózva
Sandman
Vendég
« Válasz #754 Dátum: 07 dec 15, 12:00:49 »

leforditottam a skilleket de azt irja hogy árnyékklón kell a rasenganhoz megcsinálom az árnyékklonokat de semmi nem történik.és chidorinál is a sharingant de egyszerüen nem engedi Szomorú
Naplózva
akamatsu
Újonc
*

« Válasz #755 Dátum: 07 dec 15, 12:02:41 »

ááá és te nem tod, hogy kell pl: árnyékklóokat csinálni? mert foggalmam sincs h kell támadni..vicces amikor nekem megy le az életem a z ellenfelet meg azt hiszem támadom, közbe mégsem :S
Naplózva
Sandman
Vendég
« Válasz #756 Dátum: 07 dec 15, 12:13:21 »

csak annyit kell csinálni hogy rákattintasz az adott képessgére és elkezd világitani az a karakter amelyikne tudod használni én pl most nyomtam 1 meccset Naruto Neji Sasuke csapattal 3 an támadtak chouji ra és megse sebzödött szal kezd elegem lenni ebböl
Naplózva
Rasengan
Vendég
« Válasz #757 Dátum: 07 dec 15, 14:02:25 »

a psp az a playstasion vagy más?
Naplózva
Yaonel
Gennin
*

Gaara 4ever :P

« Válasz #758 Dátum: 07 dec 15, 14:22:27 »

Legjobb eredményem in top 100 : 58. van vkinek itt ennél jobb eredménye ? Nyelvesít
Naplózva

"Te sem vagy kivétel kistáska !" ikszdé
Sandman
Vendég
« Válasz #759 Dátum: 07 dec 15, 15:03:37 »

Valaki plz mondja meg hogy lehet használni a chidorit meg a rasengant mert nekem egyik se müködik még akkor se ha megcsinálom amit kér Szomorú
Naplózva
Damon
ANBU újonc
*

« Válasz #760 Dátum: 07 dec 15, 15:35:49 »

Nekem most a legjobb eredményem a 4. hely, de régebben a szerverleállás előtt voltam 2. is.  Mosolyog

Már egyszer leírtam, de leírom mégegyszer.
Támadás/védekezés:
1. lépés: Válaszd ki a kívánt támadás/védekezés módot. Ezt akkor teheted meg, ha meg van a megfelelő chakra a jutsuhoz és ekkor a jutsu képe nem lesz halvány. Azonban vannak olyan támadás módok, ahol kell előtechnika is a használatához.
Példa: Naruto Rasenganját szeretnéd használni. Ehhez először aktiválnod kell a Kage bunshint, melyhez egy fehér chakra kell. Ha ez meg van akkor a következő körben ha van egy kék és egy random chakrád, akkor használhatod is.
2. lépés: meg van a jutsuhoz a kellő chakra illetve előtechnika, tehát most már készen állsz használni. Rákattintasz a jutsu képére, ekkor vagy te vagy a lehetséges ellenfelek sárgán világítani kezdenek, persze ez attól függ,h támadsz vagy védekezel. Ha támadsz nyilván az ellenfél sárgul be, ha védekezel általában a te karaktered. Rákattintasz az egyik besárgult ellenfélre és ezzel aktivizáltad is a támadásodat, melyet a metámadott karakter feje felett láthatsz piciben. Ha ezt megcsináltad és már nincs elég chakrád ahhoz,h támadj vagy védekezz, akkor jön a 3. lépés.
3. lépés: A támadást/védekezést végrehajtottad. Utsó lépésként, ha már befejzted a köröd rá kell kattintanod a PRESS WHEN READY feliratra, mely a képed felett látható. Ekkor előugrik egy kis táblázat, melyben a kiválaszthatod a random chakrát. Itt általában hasznos azt a chakrát választani, amire nincs szükséged. Például, ha te taijutsuval akarsz támadni a következő körben, akkor random chakrának nem logikus beválasztani. Ha ezzel meg vagy, akkor végeztél is és jön az ellenfél.

FONTOS: Csak akkor érvényesül a támadás, ha a 60 mp alatt befejezed a támadásodat. Ha lejár az idő a támadás törlődik.
Naplózva

Eceteslinzerkarika
Sok-sok ember rokona
Sandman
Vendég
« Válasz #761 Dátum: 07 dec 15, 16:09:43 »

köszi köszi köszi Nevet mostmár biztos nyerek
Naplózva
Damon
ANBU újonc
*

« Válasz #762 Dátum: 07 dec 15, 17:39:43 »

Jól van örülök,h segíthettem. Amúgy nem szabad dupla postolni vagyis 2 vagy több hozzászólást küldeni egymás után. Olvasd el a fórumszabályzatot.

Más: Már csak 1 győzelem hiányzik, ahhoz,h megszerezzem Oro sannint is Jiraiya után. Mosolyog
Naplózva

Eceteslinzerkarika
Sok-sok ember rokona
daca1991
Újonc
*

« Válasz #763 Dátum: 07 dec 15, 22:00:31 »

Tudsz valamit karaktert ajánlani a kiba és kankuro mellett hogy megszerezzem a sakont mert nekem az nagyon nem megy.
Naplózva

A SHARINGAN valódi ereje   file:///C:/Dani/k%C3%A9p/naruto/ICONATOR_16949af69370038c32fa43115f7bd537%5B1%5D.jpg
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*

« Válasz #764 Dátum: 07 dec 15, 22:04:28 »

Sakurahoz tudtok valami jó csapatot?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 49 50 [51] 52 53 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins