Bocsi rég nem néztem ezt a fórumot.
Na szóval elküldtem a meghívót shika126, az eredményed alapján alakalmas vagy a csatlakozásra. Amint visszaigazolsz beteszlek egy rangba (a klán rangbeosztást a klán oldalán megtalálod, ha netán kiváncsi vagy rá, vagy a késöbbiek folyamán magasabb szintre tudnál lépni (jelezni kell)). Ami erikkun-t illeti sajnos töröltelek, mert amikor visszaírtam nem néztem a profilodat (nem volt időm megnézni hogy megvannak-e a követelmények) és mivel nincsenek, ezért majd talán késöbb.
Hozzánk csatlakozni úgy lehet:1. Megnézed megvannak-e a feltételek a csatlakozáshoz (kivételesen leírom)
" 12 év alattiakat nem veszünk fel!
Minimum követelmények:
- legalább 2 karakter legyen kibontva
- a 'Highest Streak' minimum 4-es legyen" (de ezek megtalálhatók a fórumba és a klán profiljába is
http://www.naruto-arena.com/clan/profile/64/ )
2. PÜ-be kell üzenned valamelyik vezérnek (VergilRaising(én), DevilDanteKing) vagy kapitánynak (faranight, reni12, adam315). Illetve én szivesebben veszem ha MSN-en kérdezel, úgy közvetlenül el tudom magyarázni mit hogyan, és kérdésekre is tudok válaszolni. És még egy elérhetőség a fórumunk, ott is sokan jelentkeznek, de még itt is PÜ-be írtak már és vettem fel úgy embert.
Kb ennyi volna, remélem segítettem.