Nejiken
Vendég
|
|
« Válasz #585 Dátum: 07 nov 11, 07:51:04 » |
|
Egy kis help a gameben kb nemtom 5000edik vok sztem, szal nekem már csak a Jouninok kellenek kivéve kakashi, a 3 sannin és a 3 hokage gaara rehabos, anko(ezt sohase csinálom meg), joroi shigure és oboro többi megvan kimimaro elég imba. Mondok teameket amiket sztem probáljatok ki: Naruto, kimimaro és zabuza, taktikat zabuzával állits fel a ködöt és KIMIVEl dance of seding feron aoe , aztán egy vágás zabuzávaé s egy enemy halott ha összejön, ha vmi gond van zabuzával wavet és atak ujra. Másik csapat Kyuubi naruto kankurou és Zabuza: a takita nagyjábol az mint elobb csak itt poisont meg kyuubi raget, van több teamem is csak nincs kedvem leirni najo még1 tipp, volt oan teamem choji shizune és shika már gyulnek a streaek de nem winbol most vesztettem sajnos de volt kb plus6os streakem mert az elején kilépeet mindenki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DreadItachi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
no1 hentai fan X3
|
|
« Válasz #586 Dátum: 07 nov 11, 10:44:17 » |
|
jah ok :-X csak kicsit furcsavolt :-[ valaki egy priv.-harcot :-[ (nem vagyok erős alap embereim vannak ) : Szerintetek a Sasuke Neji Temari csapat jó ??? ??? ???
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 11, 11:48:33 írta Dei »
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #587 Dátum: 07 nov 11, 12:53:34 » |
|
sztem annyira nem válik be mert temarinak sok nin kell és sasukének is kell a chidorihoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DreadItachi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
no1 hentai fan X3
|
|
« Válasz #588 Dátum: 07 nov 11, 14:15:49 » |
|
Ööö aha köszi és akkor tudnál egy jó Sasuk-és csapatot me Sasuk-éval kéne küldit csinálnom hogy győzzek le 12 konoha ninját
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Damon
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #589 Dátum: 07 nov 11, 14:18:16 » |
|
Az örök Sasuke csapat az a következő lenne: Sasuke-Dosu-Shikamaru. De a sima Team7-el is elég sokat lehet nyerni.
|
|
|
Naplózva
|
Eceteslinzerkarika Sok-sok ember rokona
|
|
|
DreadItachi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
no1 hentai fan X3
|
|
« Válasz #590 Dátum: 07 nov 11, 14:20:40 » |
|
ok köszi esetleg majd egy harcot lenyomunk : Roluto a nevem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Damon
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #591 Dátum: 07 nov 11, 14:50:44 » |
|
Felőlem harcolhatunk. Csak küldj egy üzit PÜ-ben létszi és mondd meg az msn címed,h tudjunk egyeztetni valamikor. Amúgy kipróbáltam Nejiken Kankuros csapatát és egész jól beválik eddig. Pont kapóra jött mert éppen Bakit akarom megszerezni és ahhoz győzni kell Kankuroval is. Úgy tűnik,h mindjárt meg lesz a zsinórban ötödik győzelmem ezzel a csapattal. Csak sajnos senki nincs Shinoval vagy Sakonnal. :S
|
|
|
Naplózva
|
Eceteslinzerkarika Sok-sok ember rokona
|
|
|
DreadItachi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
no1 hentai fan X3
|
|
« Válasz #592 Dátum: 07 nov 11, 15:00:26 » |
|
OK de alap csapatom van :-[ :-X de te nyugodtan legyél bárkivel nekem mind1 csak harcolni ceretnék :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dan
Vendég
|
|
« Válasz #593 Dátum: 07 nov 11, 15:43:32 » |
|
Valaki egy harcot...béna vagyok nem kell félni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Axel-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Keyblade master
|
|
« Válasz #594 Dátum: 07 nov 11, 19:05:32 » |
|
Dan Dread Itachi én szívesen játszok veletek. Én is még csak kezdő vagyok. Ha akartok játszani most akkor küldjetek egy Pü-t ha meg egyeztetni akartok későbbre akkor meg vegyetek fel emesenen.
|
|
|
Naplózva
|
Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com"...SouthSide nigga..."
|
|
|
Lntos
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #595 Dátum: 07 nov 11, 20:11:09 » |
|
Esetleg csinálhatnánk egy bajnokságot, kiesős vagy körfordulás módszer szerint (vagy vegyes, létszámtól függően) a játékon belül. Ti mit gondoltok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dan
Vendég
|
|
« Válasz #596 Dátum: 07 nov 11, 20:17:38 » |
|
jó ötlet...miért nem engedi a privát harcot?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lntos
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #597 Dátum: 07 nov 11, 20:48:05 » |
|
Hogy nem engedi, ez alatt mit értesz? Amúgy egy privi most (nevem Lntos), csak küldj ott egy üzit!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|