Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2220 Dátum: 08 ápr 22, 17:17:15 » |
|
Szerintem az elején jó team: Haku Neji (3 hang genin közül a csaj)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minority
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2221 Dátum: 08 ápr 22, 22:28:30 » |
|
Valaki tud Sasuke mellé egy 6x -os nyerö csapatot? mert sajna a Team 7-el mindig 2-3 row után megvernek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uzumaki Naruto
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2222 Dátum: 08 ápr 23, 11:00:39 » |
|
Egy jó tanács küldetésekhez: Úgy csináljátok őket, hogy közben nem akarjátok. (Remélem érthető.) Tehát mondjuk csináltok egy küldit, de benne van a csapatotokban egy kari, aki egy másik küldihez is jó. Nekem CS2 Sasuke, és az eső ninja (asszem Oboro) is így lett meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Brawl
Vendég
|
|
« Válasz #2223 Dátum: 08 ápr 23, 12:30:39 » |
|
Sziasztok én most kezdtem játszani ezt de mindig kikapok .Meg tudná mondani valaki hogy kell vele játszani?Az ellenséget sose sebzem meg.Eddig egyszer nyertem mert valaki mikor el se indult feladta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2224 Dátum: 08 ápr 23, 13:26:56 » |
|
Hmm először is üdv, és megpróbálok valamicskét segíteni, nem tudom mennyire lesz érthető :'X A játékhoz először is nem minimális angol nyelvű tudás. Az hogy nem sebeztél még meg senkit, gondolom azért van mert nem jöttél rá, hogy kell támadni. Na most először is vannak támadó és védekező tipusu technikáid. Vannak amiket csak a saját kariaidon használhatsz és vannak amiket csak az ellenségen. Ha megvan hozzá a megfelelő mennyiségű, és színű chakrád ( zöld, piros, kék, és fehér négyzetek). és nem vagy épp lefogva, akkor narancssárgáral vált annak a képe, akit megtámadhatsz épp. ( csak egyszerűen rákattintasz ) Arra érdemes figyelni még, hogy olyan csapatod válogass össze, akik nem ütik egymást. (pl ne rakd össze Nejit, Hinatával stb ) Hmm remélem valamit használt, hogy leírtam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uzumaki Naruto
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2225 Dátum: 08 ápr 23, 14:44:34 » |
|
Amúgy szerintem így nem lehet megtanulni játszani. 10 vereség után, már én is rájöttem, hogy kell játszani. Pedig nem vagyok egy perfect angolos. (Egy olyan 7. es szinten lehetek.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minority
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2226 Dátum: 08 ápr 23, 22:18:49 » |
|
Bah Cs2 sasuke nagyon nehéz rowban nyerni 6x egymás után... 4. után mindig kikapok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Damon
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2227 Dátum: 08 ápr 24, 07:18:45 » |
|
Sasukéhoz néhány csapat, ami talán működhet: Sasuke-Kabuto-Lee: Kabuto defet tör, Lee kiüt 2 embert, Sasuke eközben popcornot zabál és várja,h vége legyen a harcnak. Ezzel a teammel nekem meg volt a 6 győzelmem. Hátránya: Chakralopó csapat esetlegesen megszívathat, valamint ha a másik csapatban is van deftörő. Sasuke-Shikamaru-Dosu: 3 deftörő emberke. A védelem ellenük hasztalan nem lehet menekülni. Ha Shikamaruval már az elején leblokkold az ellenfelet, akkor lépés előnybe kerülhetsz és minimum 1 emberrel kevesebb lesz az ellenfeled csapatában. Hátránya: Egyszerre csak egy emberre támadhatsz, valamint mindenkinek szükség van előtöltésre. Egy teljes csapatot támadó ellenfél ellen csak szerencsével lehet győzni jobb esetben. Na hirtelen ezek a formációk, amik beváltak 6 WS esetén, ha már a Team 7-el nincsen szerencséd.
|
|
|
Naplózva
|
Eceteslinzerkarika Sok-sok ember rokona
|
|
|
Bankai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2228 Dátum: 08 ápr 24, 13:43:18 » |
|
Én most kezdtem nem vok a legjobb de nagyon tetszik 10 győzelem és 15 vereség de fejlödök(remélem ) De én Gaara-Sasuke-Naji trioval nyomulok de nem rossz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #2229 Dátum: 08 ápr 24, 13:46:37 » |
|
Gaarát vedd ki sztem. A ninjutsu chakra hadd menjen sasukénak. Ha direkt Instant Killes csapatot akarsz,akkor Kiba-Gaara-Lee. Rakj Gaara helyett Inot,Kint,vagy Shikamarut!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nagy Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
X''''DDDDDDDDDDDD
|
|
« Válasz #2230 Dátum: 08 ápr 24, 17:55:34 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2231 Dátum: 08 ápr 24, 20:06:30 » |
|
Nekem is kéne egy kis helping mégpedig hogy valaki tud e egy jó taktikát a Team of Kakashi küldetésre?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lalika
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Legacy of Itachi
|
|
« Válasz #2232 Dátum: 08 ápr 25, 17:54:14 » |
|
Ben szerintem a hang geninek jók 4x lehet velük győzni simán! Próbálgasd Kin tömegsebzését meg chakratörését, dosunak a 40-es támadása előtöltés után jól jön! Valamint tud támadni a végtelenségig körönként 10-et ha jön egy ninjutsu! Ha nagy a vész akkor zakuval be tudsz védeni valakit, és ha esetleg jól jön a bloodline, akkor tudsz negyvenet sebezni! De ebben a csapatban a 2 fő ember kin és dosu! Kankuro, kiba mellé dosu a legjobb szerintem, 100-as támadás: kankuro-60 + dosu 40=100 kiba garouga-60 vagy 2 fejű farkas-60 + dosu 40=100 a baki csak ott lehet, hogy az ellenfél ismerheti ezt a százas felállást, és bead egy 25, 33 vagy 50%-os védelmet, akkor ez a csapat nem sokat ér! dosu helyett ebbe a csapatba még jó chouji is ő 5 körig tudja magát védeni: előbb turbózd fel a tablettával, majd jöhet egy 40-es meal tank 2 kör védelemmel utána teshelyettesítő majd megint egy 2 körös meal tank! ha nem jön bloodline a meal tankhoz, akkor ott a taijutsus támadása, ami szintén 40-et ér, ám itt nem védekezel semmit! Den, team of kakashi! Elején nyomd be mindenkinek a %-os védelmet, ha te kezdessz narutonak, ha az ellenfél akkor ha bloodlineod van sasuke+sakura ha nincs blood akkor naruto+sakura! Sakura-val érdemes támadni az ellenfél támadó ellenfelét a 30-as támadással mert az stunol, és 1 körig nem támadhat az ellenfél! Ugyanez Naruto 45-ös rasenganja, a chidorit hagy ne mondjam! Természetesen ennél a küldetésnél nem itt van a legnagyobb hátrány, hanem ott milyen ellenfeleket kapsz, akkár hetekeig el lehet bíbelődni ezzel a küldivel, ha nem kapsz megfelelő ellenfelet. Hírtelen ennyi! :'X
|
|
|
Naplózva
|
"Amióta a világra jöttél, mondtál igazat akár csak egyetlen egyszer is?" L
|
|
|
Minority
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2233 Dátum: 08 ápr 25, 20:18:31 » |
|
Sasuke-Dosu-Shikamaru 3mas nem rox csak 4nél többször nem tudok nyerni velük mert mindig bekapok egy 3 wide areas cspatot és leis szednek vele... sajna
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bankai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2234 Dátum: 08 ápr 25, 22:24:06 » |
|
én most kibprobáltam egy új triot! Dosu-Sasuke-Neji nem is rossz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|