24 dec 03, 20:55:59 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 125 126 [127] 128 129 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1045237 alkalommal)
0 Felhasználó és 91 vendég van a témában
Tenchi
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1890 Dátum: 08 márc 25, 11:20:41 »

Melyik küldit akarod megcsinálni?? egyébként úgy kell hogy csak azokat az embereket rakod a csapatodba amelyik a küldiben van..Remélem ugy nagyjából érthető volt.. :'X Nevet
Milyen rangod van ott??
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 25, 11:21:39 írta Tenchi » Naplózva
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1891 Dátum: 08 márc 25, 11:22:17 »

cakelovlasod mit kell csinálni aztán elkezdesz simán játszani csak úgy , hogy pl. az kelll , hogy nyerj 4 -szer neji  -vel akkor berakod a csapatodba ... H aaz kell , hogy nyerj 4 kakashi - val Lee ellen akkor berakod Kakashi - t a csapatodba és azután addig játszol amíg nem győztél 4 olyan csapat ellen amiben volt lee ... ennyi ... Amúgy a küldiket később is meg lehet cisnálni pl. nyersz 3 - szor neji  -vel elutazol thai földre 1 hónapra vissza jössz és folytatod onnan ahol abbba hagytad ...
Naplózva

SR club alapító és tag
feleségem : Zakuro
lányaim : Tenchi , Pomegranate

Uzumaki Naruto
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1892 Dátum: 08 márc 25, 11:23:01 »

Gangstakun: Én Lee-t használtam melléjük, de akkor még alig volt karim. Lee-vel öltem két embert, a másikat meg ketten elintézték.

Kakshi: Bővebb segítség itt: Katt!
Naplózva

Iam The Ghost
Chuunin
*

« Válasz #1893 Dátum: 08 márc 25, 11:38:47 »

Szerintem csapat választásnál ne gondolkodjatok jó előre, hogy majd mit fogtok tenni, hisz a harc kimenetele nagyban függ, hogy ki ellen fogsz harcolni és milyen chakrat kapsz. Én inkább arra ügyelek, hogy a 3 csapattag különböző chakra pontokat használjon. Pl. régen használtam a Lee-Gaara-Shikamaru összeállítást: Lee taijutsu használó, Gaara ninjutsu, Shikamaru pedig bloodline és genjutsu. De pl. az is jó, ha van mondjuk taijutsu és bloodline karaktered és bent van még Kankuro, aki ügye random chakrat használ, így ha a harc során ninjutsu és genjutsu chakrát kapná akkor sincs vész, mert Kankuroval tudsz még harcolni.

Egyébként már meg van Itachi, Kisamet nem tudom hogy fogom megszerezni, mert egyszer le kéne győzni, de eddig még egyszer sem találkoztam vele. Inkább megyek sanninokra, remélem könnyebb őket megszerezni, mint régebben. Hümm-hümm
Naplózva
Uzumaki Naruto
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1894 Dátum: 08 márc 25, 11:41:00 »

Én már párszor küzdöttem Itachi, meg Kisame ellen, csak az a kár, hogy akkor reseteltem, és nem adta hozzá a küldihez.
Naplózva

Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1895 Dátum: 08 márc 25, 11:41:42 »

Gost úgy vagyok veel én is csak shikamaru - nak meg kankuro -  nak sakura - nak is random chakra az alap felkészüléseés azoin gondolkoztam , hogy kinek rakjam be a felkészülését a kutya pisi no jutsu mellé ...
Naplózva

SR club alapító és tag

Iam The Ghost
Chuunin
*

« Válasz #1896 Dátum: 08 márc 25, 11:45:05 »

Melyik küldetéshez és milyen karakterek kellenek? Hátha tudok segíteni.
Naplózva
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1897 Dátum: 08 márc 25, 11:46:21 »

SAkon megszerzése lenne a küldi és kiba + kankuro kell a küldihez és zsinór 4 kéne , de az sosincs meg ... Sakura - n gondolkozom , Gaara - val próbáltam , Lee - vel próbáltam ... 
Naplózva

SR club alapító és tag

Tenchi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1898 Dátum: 08 márc 25, 11:47:50 »

Én szerencsére már talákoztam itachival is meg Kisaméval is Nevet és megvertem, öket.. Nevet
Gangs.. törölgess egy pár PÜ..!
Naplózva
Uzumaki Naruto
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1899 Dátum: 08 márc 25, 11:48:11 »

Nekem tudnál segíteni a Tayuyas küldin, mert sehogy sem megy. Bár CSSasuke meg van, de kell Tayuya a Kimimaros küldihez.
Naplózva

Tenchi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1900 Dátum: 08 márc 25, 11:49:25 »

Uzumaki reseteltél?? Hmm? mert ha nem akor hogy lehet meg CS Sasuke? Hmm?
Naplózva
Iam The Ghost
Chuunin
*

« Válasz #1901 Dátum: 08 márc 25, 11:55:22 »

Hmm, hát Nekem itt mondjuk szerencsém volt, mert a nagy restart után az oldal engedményt adott és csak 2-szer kell győzni egymás után...

Kiba és Kankuro mellé szerintem mindenképp egy ninjutsu emberke kell, Én anno azt hiszem Narutoval/Sasukevel csináltam meg (bár akkor nem változtattak a karaktereken), de szerintem még próbálhatnád Gaaraval v. Temarival, ők kifejezetten ninjutsu karakterek.

Tayuyánál Shikamaru és Temari mellé taijutsu emberke kell, Lee például jó, de ha Choujival bevszed a meccs elején a bogyót, akkor az ütése 40 dmg vesz le, ami elég erős, és csak 1 taijutsu pont kell neki.

A játék titka egyébként az, hogy sokat játszunk vele. Igen, sokszor nagyon kiborító, mikor már csak 1 győzelem kéne, aztán veszítünk, de 1-1 csatához nagyon sok szerencse kell, ezért kell sokat játszani vele, egyszer sikerülnie kell. Arról nem is beszélve, hogy mondjuk Chuunin és Gennin szinten sokan egyből feladják, mert nem olyan ellen harcol, aki neki kell. Én sokszor nyertem így.
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 25, 11:57:02 írta Iam The Ghost » Naplózva
Uzumaki Naruto
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1902 Dátum: 08 márc 25, 11:58:35 »

Reseteltem, de azelőtt még nem volt meg CSSasuke. Csak csináltam a Kakashi küldit, és egyszer kiírta, hogy Congratulations. Character Unlocked: Cursed Seal Sasuke
Naplózva

Iam The Ghost
Chuunin
*

« Válasz #1903 Dátum: 08 márc 25, 12:00:15 »

Úgy tudom reset után nem vesznek el a karakterek. Csak nulláza a győzelmet/vereséget és a rangot. Igazából arra jó, ha nem tetszik az arány, akkor újrakezdhesd.
Naplózva
Tenchi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1904 Dátum: 08 márc 25, 12:08:39 »

ja igen igen azt én is tudom.. De ezt most nem értem.. Pirul na mind1.. Nevet majd megértem egyszer..
Naplózva
Oldalak: 1 ... 125 126 [127] 128 129 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins