24 dec 03, 20:52:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 95 96 [97] 98 99 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1045213 alkalommal)
0 Felhasználó és 91 vendég van a témában
Tom7
Vendég
« Válasz #1440 Dátum: 08 márc 01, 14:48:58 »

ez a játék idegroncsá tesz már meglet volna nejivel a 4. de vmi köcsög elen játszotam ő kezdet volna de nem nyomott semit aztán megnéztem a küldetést és látam h. 0/4 megint pedig még bene voltam aba a szarba, és ez nem az első nem utdja valaki mér van ez?
Naplózva
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1441 Dátum: 08 márc 01, 15:07:18 »

Azért, mert Nejiért zsinórba kell 4-et nyerni.

Amúgy Gangstakun, Shikamaru-Temari mellé Tenten a legjobb.
Naplózva
seiri
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1442 Dátum: 08 márc 01, 15:43:47 »

Csak nálam van teljesen bekattanva a játék? Hmm?
Most is nagynehezen belépek a játékba, és elkezd a kép össze vissza villogni, erre kiírja hogy nyertem :'X
(az utóbbi részét nem bánom - de összességében elég idegesítő Nevet )
Naplózva
Pettinho
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1443 Dátum: 08 márc 01, 17:23:23 »

Ez nem cska nálad van így. Most éppen 4300-an vannak a szerveren , és akkora a tultengés hogy nem bír szerintem senki se játszani...xD
Hm...Az Asumás küldit feladtam, most ugy próbálom meg hogy Choujival már biztos megvan a 15 sound ninja, tehát most Shikamaruval leirtok ugy 8-at, utána meg Inoval >.<#
Lol. Tegnap valaki egy CsSasuke-Sasuke-Temari csapattal jöt...xD Normális az ilyen? Nevet
Naplózva
pomegranate
Chuunin
*

Kabalababa XD

« Válasz #1444 Dátum: 08 márc 01, 18:52:02 »

váááh!!! A Sasukés küldiben 6szor kell nyerni sorozatban Sasukéval 4 szer megvolt és besz*rt a net és elvesztettem miatta Gyáááá Leüt
Naplózva

Kócos kis romantika tejfogával a szívembe mart.

Anyum: Zakuro
Apum:Gangstakun
Hugim:Tenchi
Senseiem:Adachi
CHPK 3-as számú tagja ikszdé
Hitoshi
Vendég
« Válasz #1445 Dátum: 08 márc 01, 19:14:20 »

Valaki pls segitsen,milyen csapat a legjobb?Mikre kell kattintani?és egyebek...:S :/ Szomorú
Naplózva
sipati
Chuunin
*

« Válasz #1446 Dátum: 08 márc 01, 19:18:54 »

Tudna vki Chouji mellé egy jo nyerö csapatot mondani? mivel 4x kéne zsinorban nyernem.(bocsha rosszul irtam a nevét a dagira gondolok shikamaru melett)
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 01, 19:22:22 írta sipati » Naplózva

C and D Rank Missons: 6/10
B Rank Missions: 3/11
A Rank Missions: 0/12
S Rank Missions: 0/7
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1447 Dátum: 08 márc 01, 19:22:43 »

Na Hitosi rá mész , hogy start playing _> Kiadott 1 előugróablakot azon ott van 3 "rublika" (ezt a szót a tanáraimtól szedtem ,szerintem kitöltendő 4-zetet jelent vagy mit Nevet ) oda rakhatsz embereket ... Ha ki van töltve mind a 3 , akkor rámész , hogy satrt ladder game ... Ha meg 1 ismerősöddel akarsz játszani akkor start private game és aztán beírod az illető naruto arena -s nevét .. Remélem így már jó ... Ten-ten ? nem nyert ... Dosu -val se vagyok valami nagy ász  :/ De már meg van ki lesz Shika -ék mellé ... Már meg is csinálhattam volna, ha chunnin lennék  :/ Chouji -val én úgy nyertem , hogy Chouji , Neji és azt hiszem shikamaru , de nem biztos .. Sokat cserélgette maz embereket ...

Valaki játszana velem 1 meccset ? A nevem ott is Gangstakun  ...
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 01, 19:38:07 írta Gangstakun » Naplózva

SR club alapító és tag
feleségem : Zakuro
lányaim : Tenchi , Pomegranate

Tenchi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1448 Dátum: 08 márc 01, 19:36:54 »

Háhááá megcsináltam a küldit.. Nevet de úgy hogy Chouji, Neji és Sakura volt egy csapatban és így 2 küldit csináltam meg egyszerre Nevet
Naplózva
Hitoshi
Vendég
« Válasz #1449 Dátum: 08 márc 01, 19:38:41 »

TOm eddig én is eljutottam,meg harcoltam is,de nemtudtam hogy kell.rock lee+gaara+shikamaru-csapattal mentem,és rock lee egyik támadását mindig beraktam az ellenfelem egyik harcosának képe mellé,az egyes számra,majd lejárt az idő,szval itt nemtom mit csináljak:S amugy a ublika szót én is használom Nevet
Naplózva
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1450 Dátum: 08 márc 01, 19:48:41 »

Először is olvasd a fórumszabályzaot  Figyelmeztetés
Na van 4 féle lehetőség 1 mindig az , hogy a következő körben nem tudják meg támadni azt az emebrt akinél aíktiváltad ...
A többi egyéni .. Vannak olyanok , hogy Shikamaru - val aktiválni kell a meditációt és a következő 4 körben tudsz csak táamdást csinálni ... Na ,ah midnent kiválsztottál , hogy valaki támadjon /védekezzen .. Akkor a bal alsó ssarokban a képed fölött kattints a press when you redy -re ... ha ez megvan akkor a + jellel kell beállítani , hogy melyik chakra -ból hazsnáljon el ... De angol tudás elég szükséges ehez a játékhoz , mert nem hiszem, hogy bárki is leírná neked melyiik támadás mit csinál ... 
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 01, 19:55:45 írta Gangstakun » Naplózva

SR club alapító és tag

seiri
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1451 Dátum: 08 márc 01, 19:56:06 »

Na figy. Ha küldetést akarsz csinálni a főoldalon ott van h Ninja missions, ott lehet válogatni pl a legelsső D szintű küldetésnél, lekell győznöd 12 konohai ninját úgy h Sasuke benne van a csapatodban stb. Ugyanazt kell tenned mintha csak simán játszanál, csak feltételeket kell teljesítened.
A játékban pedig vannak olyan technikák amiket csak a saját embereiden használhatsz, és vannak amiket az ellenfélen tudsz. Akit meg tudsz támadni az narancssárga színre vált és csak rá kell kattintanod. Ha ezzel kész vagy le okézod és kész. Mosolyog
Ennél érthetőbben nem tudtam sorry :'X ( öhm és legközelebb ne írj 2 üzit egymás után mert azt nem díjazzák >.<#)
Gansktakun megelőzött, de mindkettő nagyon tanulságoz üzi lett :'X
( mellesleg csak én nem tudok most belépni? Technikai KO )
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 01, 19:57:19 írta seiri » Naplózva
Tenchi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1452 Dátum: 08 márc 01, 19:57:11 »

Hitoshi én mindent leírtam neked részletesen privát üziben Mosolyog ha valamit nem lértettél kkor nyugodtan írj Mosolyog
Naplózva
Hitoshi
Vendég
« Válasz #1453 Dátum: 08 márc 01, 19:59:26 »

Köszi szépen,csak az volt a baj,hogy amikor kválasztottam egy egyénit a 4 közül,akkor shikamarunál csak magamra tudtam rakni,lee-nél csak az ellenfélre,gaara-nál meg sehova...ÉS nem találtam ok gombot...szégyenlem,hogy ilyet lámáskodtam,és köszi mindent!:D
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 01, 20:01:12 írta Hitoshi » Naplózva
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1454 Dátum: 08 márc 01, 20:03:01 »

De már jó ... Na majd vaalki gyakorol velm , hogy chunnin legyek ? Mosolyog Hát Hitoshi rá kell jönni a csinnyára ... gyakorolj aztán majd rezeteled a profilod , ha nagyon rosszul állsz és majd újból kezded full tudással ...
Naplózva

SR club alapító és tag

Oldalak: 1 ... 95 96 [97] 98 99 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins