naru05
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #11235 Dátum: 09 dec 26, 20:40:07 » |
|
Asumat nemtom megszerezni... még az előküldije sincs meg ,mivel nem jön ellenem megfelelő ellenfél pedig az az 1 küldi nincs meg az A-ból "A" küldi alatt (D,C,B) mind megvan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #11236 Dátum: 09 dec 26, 21:00:59 » |
|
asuma nekem se nagyon megy csak sika küldije van készen többihez nem ad embert. am már csak 10 gyözelem és megvan kakashi!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 26, 21:02:06 írta dawe »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #11237 Dátum: 09 dec 26, 21:01:47 » |
|
az kir, nekem csak a legújabb karik nincsenek meg
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #11238 Dátum: 09 dec 26, 21:03:46 » |
|
hát akk hajrá , remélem még ma meglessz kakashi meg kisame. kisaméhoz már csak 2 win kell gaial és megvan!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11239 Dátum: 09 dec 26, 21:09:10 » |
|
egyébként mikor indulsz el Jouninra és hány kari kell még neked Anbun?
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
naru05
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #11240 Dátum: 09 dec 26, 21:12:27 » |
|
Ixion hanyas szintű vagy?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #11241 Dátum: 09 dec 26, 21:13:04 » |
|
háát kazekage gaara, ashuma és kurenai,ita meg kisame kb ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11242 Dátum: 09 dec 26, 21:14:56 » |
|
Dawe.... Asuma előküldijével szenvedtem szerintem a legtöbbet nem jött soha Choujihoz 1 Dosu kb 2 hétig szenvedtem vele mikor még játszottam. Naru05.... Reseteltem és abbahagytam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #11243 Dátum: 09 dec 26, 21:18:14 » |
|
ez rossz elöjel! van kedved valamikor privátozni ellenem? ha igen küldj privit az arenas neveddel meg az msn cimeddel ha van. és naru05 veled is bevállalnék 1,2 meccset
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11244 Dátum: 09 dec 26, 21:20:09 » |
|
hát mint mondtam már nem játszok, szal veterán vagyok de lehet h elkezdem megint, de nem biztos nah ha már itt tartunk rég néztem meg a klánomat..... biztos sokan fejlődtek már... adhatom a rangokat
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 26, 21:20:40 írta Ixion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #11245 Dátum: 09 dec 26, 21:22:38 » |
|
szerintem nyomathatnánk vmikor 1,2 privit. mikor érnél rá?ha benne vagy egyáltalán
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naru05
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #11246 Dátum: 09 dec 26, 21:25:09 » |
|
hehe... Ixion én is így voltam ezzel sőt... még most is ha pár menetet játszok néha volt ,hogy fél évig rá se néztem xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11247 Dátum: 09 dec 26, 21:27:26 » |
|
nah akk nem csak én vok így... LooL most veszem észre h csak a Shippuuden missiokból nincs meg pár. lehet h megpróbálkozom újra, de már nem olyan gyakran mint régen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #11248 Dátum: 09 dec 26, 21:32:40 » |
|
nekem a kimmimaros küldi volt a nehéz. vagy egy hónapig azt csinálgattam!:D abban a küldiben nekem a zaku-temari-lee csapat segitett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11249 Dátum: 09 dec 26, 21:35:08 » |
|
én nekem elsőre sikerült feladták legalább 4* és csak 2* kellett igazából harcolnom... a Hokage küldetéseknél pedig mikor a 3. Hokagevel kell nyerni 5* zsinorban ami nem könnyű ott elsőre sikerűlt mert 5* feladták egymás után..... szal a 1-2 Hokage az könnyen ment nekem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|