Gaarathebest
Vendég
|
|
« Dátum: 08 jan 26, 14:35:23 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 20, 19:29:27 írta Cartnecker »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1 Dátum: 08 jan 26, 22:13:08 » |
|
Egész jó idáig tetszik, csak az volt a fura, hogy amikor a repkedő pengék eltalálták Souma-t, meg amikor kettévégta a küklopszot nem volt vér :-[ de lehet, hogy csak én vagyok tul horrormániás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2 Dátum: 08 jan 26, 22:25:26 » |
|
Hát kevés olyan anime van ami az első résztől tetszik,de ez nagyon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3 Dátum: 08 jan 26, 22:29:00 » |
|
Az openingje nagyon tetszik! Érdekes anime, hangulatos, és már kíváncsi vagyok a folytatásra
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 27, 17:21:43 írta Takemitsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #4 Dátum: 08 jan 26, 22:47:58 » |
|
Hmm nem rossz nem rossz, bár én olyan 2-3 részt néztem meg és egy csöppet átlagosnak tűnt... de majd meglátjuk, azért még nézem tovább
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #5 Dátum: 08 jan 27, 14:40:19 » |
|
Ahoi minna! Hát igen, ez az anime csöppet vérmentes, nem feltétlenül a horror dominál benne... viszont sztem hangulatos és jópofa, ezért is fordítottam le
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaarathebest
Vendég
|
|
« Válasz #6 Dátum: 08 jan 27, 15:26:28 » |
|
Ahoi minna! Hát igen, ez az anime csöppet vérmentes, nem feltétlenül a horror dominál benne... viszont sztem hangulatos és jópofa, ezért is fordítottam le ÓÓ köszi a fordítást hihihihi , amúgy tényleg nincs benne vér, de hát ó istenem, egy animéban ne az legyen a domináló hogy mennyi benne a vér.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mmartin
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7 Dátum: 08 jan 27, 16:03:23 » |
|
Egész jó idáig tetszik, csak az volt a fura, hogy amikor a repkedő pengék eltalálták Souma-t, meg amikor kettévégta a küklopszot nem volt vér :-[ de lehet, hogy csak én vagyok tul horrormániás.
a küklopsznak holtteste se maradt szóval nem is lehetett vér meg kitudja hogy ,,földvégen" hogy mennek ezek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kiru
Vendég
|
|
« Válasz #8 Dátum: 08 jan 27, 21:34:39 » |
|
Nekem nagyon tetsziiik :3 Tökjó hogy ez is project lett ^^ márrégen megakartam nézni^^ az openingje nekem is nagyon tetszik rögtön le is szedtem X3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tien
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9 Dátum: 08 feb 03, 16:33:04 » |
|
Az első részét honnan tudom letölteni???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #10 Dátum: 08 feb 03, 22:53:16 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11 Dátum: 08 feb 07, 19:15:21 » |
|
még csak pár részt láttam belőle, de nem rossz. csak az a fura benne hogy vhogy... túl gyors. a shippuuden animével ellentétben, ahol perceken keresztül csak farkasszemet néznek egymással, ebben sztem a jelenetek el lettek kapkodva és túl gyorsak. mintha a készítők a lehető legkevesebb részbe szerették volna belesűríteni az egészet. :\
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12 Dátum: 08 feb 07, 20:54:18 » |
|
Nem tom.. szerintem az inkább előny, hogy nem alszom el közben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #13 Dátum: 08 márc 01, 09:53:10 » |
|
szerintem is jó anime, bár nálam nincs a top 5-ben a tempó szerintem néha gyors, de inkább ilyen legyen mint a lassú Naruto
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
3mpty
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14 Dátum: 08 márc 07, 17:08:59 » |
|
Egyetértek az elöttem szólókkal. Az elején kifejzetten idegesített az anime menete, történet mesélése (a harmadik részig) . Számomra csak a 4. rész után volt értékelhető addig 1/10 (sry ez van ) . Kicsit nehéz volt megszoknom hogy egy-két karakternek nem volt orra illetve nem látszott(Mao pl.), ettől eltekíntve a rajzolás korrekt volt, sőt volt egy két f*szán megrajzolt kard is . Tulajdon képpen az első 3 részen kívűl más bajom nem is volt vele (illetve volt egy "gáz" jelenet a végén, de most nem spoilerezek ). Más... Tök jó dolog, hogy mindig vannak animek amiket az elejétől a végéig lefordítotok, mert így "találkoztam" a Black Cat-vel is ...Top 1...
|
|
|
Naplózva
|
Nagylevegőéés: A semmi nem semmi, hanem semmi, mert a semmi nem semmi, hanem semmi. Hiszen a semmi az semmi, nem pedig semmi.Ergo a semmi nem semmi, hanem semmi Mára ennyit jó éjszakát gyerekek It's more than evil. It's... It's ningen.
|
|
|
|