24 nov 24, 07:56:25 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 23
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Sexy no Jutsu (Oiroke no Jutsu)  (Megtekintve 89517 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Narutoclone
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #210 Dátum: 08 okt 31, 22:20:43 »

Nem-nem, szerintem még látni fogjuk az új, szupererős Oirokét.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Tenten-chan
ANBU újonc
*

« Válasz #211 Dátum: 08 nov 01, 11:05:47 »

Az Akatsukikat talán legyűrné vele.Kitudja lehet,hogy Szászkét is el lehet kápráztatni.Az lehet,hogy Sakura meg Ino nem jön be neki.Ő mért nem használja?És Kakashi?Nekik is jó állna.Vajon ha egy lány használná fiú lenne belőle?ikszdé
Naplózva

Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
Szakura
Újonc
*

« Válasz #212 Dátum: 08 nov 07, 13:23:14 »

Ten-Ten mien jó ötleteid vannak. amúgy szerintem is minden fiú perverz ez már a vérükben van. az aktsukiból nem tudom hogy el lennének-e káprázva a látványtól de nem tudom mi a kísértő egy női mellben  >.<# >.<# >.<# >.<# >.<# >.<#
Naplózva
xenon
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csiga_@_/"

« Válasz #213 Dátum: 08 nov 07, 13:26:42 »

"de nem tudom mi a kísértő egy női mellben "
nos ennek egyszerű oka van: 
Nem vagy Fiú x"D
De azt már megbeszéltük többször is hogy bárki változhat ezzel fiúvá is lánnyá is hiszen ez csak egyszerű Átváltozás szóval semmi köze az ember neméhez Nevet Hiszen Konohamaru is át tudott változni saiX Sasuke ( Lehánylak ) Yaoi Párosítássá x"D
am meg nem hiszem hogy az akatsukit érdkelné hogy szép lányok-e vagy sem ezek hidegvérű gyilkosok nem? x"D
Naplózva

I know that we have never really met before
But, tell me, does this rag smell like chloroform?
You know that I'm the reason people lock their doors
But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch
You got nowhere to run too, so, don't try hiding
'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining

Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting
Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
Szakura
Újonc
*

« Válasz #214 Dátum: 08 nov 07, 13:36:04 »

de hogyha humorérzékük van akkor csak nem tud ellenálni a genetikának. elvégre ez a fiúk vérében van
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #215 Dátum: 08 nov 09, 01:49:55 »

Azért meg kell említeni ennél a justunál hogy a 3. hokage is elismerte... lásd ebizu sama k.o.-t kapottxDD de valóban ez egy elmebeteg ellen nem sokat ér így az akatsuki sem valószínű hogy kifeküdne tőlexDD.
Ki tudja lehet hogy Pein ezért veszít majd jön konohamaru és kifekteti Peint egy Yaoi figúrávalxDD.
Naplózva
kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #216 Dátum: 08 nov 09, 09:57:27 »

Kár, hogy Naruto kitalálta ezt a hülyeséget  Nyelvesít  Pedig hogy haragudott Jiraiyára, amikor a lányokat leste a fürdőházban vagy hogy azt a könyvet írta. Azt mondta neki, hogy ha egy gyerek csinálja, az csínytevés, ha egy felnőtt, az már perverzség.
(Igaza is van, mert a kicsik is szoktak csinálni ilyet. Szerencse, hogy sosem viseltem szoknyákat, hogy belenézzenek)
Ami a yuri és yaoi párosítást illeti, nem hiszem, hogy hatna bárkire!  Nevet Nevet Nevet Hisz láttátok milyen képet vágott Kakashi?
Iruka meg prűd, attól vérzik az orra!
Naplózva
LaSasuke
Akadémiai tanár
*

« Válasz #217 Dátum: 08 nov 19, 20:58:44 »

sztem ez 1 semmirekellő jutsu semmi haszna
Naplózva
Szauron
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #218 Dátum: 08 dec 05, 21:52:33 »

Szerintem az akatusi tagok közt is (kivéve Pein mert ő "full totálba nyomja akretént") tarolna Madaranak meg Zetsunak még van humorérzéke is (lásd amikor Tobi figurát nyomta vagy amikor narutóékkat feltartotta totál poénra vette a figurát)
Kisnáménak meg  elég lenne egy sellőt csinálni és megfeküdne tőle mint Zseniális teknős a Dragon Ball-ban (igaz ő azért feküdt meg mert kapott egy pofot de ez mellékes)
Zetsunál kitudja milyen perverzió hat ez a jutsu teli van lehetőséggel mindenkinek van ezen a téren gyengepontja még a lányoknak is.
Pein talán csak meglepődne de az is elég ő nem számít.
Visszatérve arra hogy mi nagy dolog van egy női mellben én is azt a véleményt osztom hogy ezt csak a fíúk meg néhány lány érti.
Naplózva
Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #219 Dátum: 08 dec 07, 08:04:52 »

nem hasztalan Jutsu... a humor egyik alap forrása... és ebben az animében mangában nem csak Akció van :/

női mellben? hát az már genetika mint a perverzség.
Am ha az akatsuki ellen is fel lehetne használni lehet hogy nemfeküdnének ki tőle de ami a döbbenetük tart addig NAruto betámadhat.
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #220 Dátum: 08 dec 07, 13:55:49 »

Ez egy nagyon hasznos elterelés. Bárkit megállít egy  fél pillanatra és azt egy jó shinobi ki tudja használni. A női mell dolgot csak az xy kromoszómával rendelkezők értik Nevet
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
con
Jounin
*

« Válasz #221 Dátum: 08 dec 07, 15:16:54 »

Hát szentem ez a jutsu ahogy már páran említették csak a történet egy vicces formáját fejezi ki ettől viccesebb az egész mert hát az tuti hogy ez a történet nem maga a komolyság de úgy gondolom egy ilyen kitalált világban nem is lenne érdekes ha mindenki fapofával menne mindenhova!
+igazából megvallom engem az ilyen hű de komoly animék már nem is izgatnak!

Meg ha megnézitek mikor naruto kicsi volt komoly harc közben volt sosem vetette be ezt a jutsut mert mondjuk egy zabuza ellen nem az lett volna a végkifejlet mint mondjuk iruka vagy ebisu esetében sőt még egy kakashi esetében is egy vigyort megláttunk a sexy jutsu után mert szentem egy komolyabb karakter-t már egy ilyen dolog nem izgat!
Így valljuk be hogy mondjuk az akatsukiban a legkomolytalanabb karakter tobi,de ha mondjuk komolyra veszi a figurát ő is max elmosolyodik mert hát pl kakashi-ék ellen nem mondhatjuk hogy valami nagy erőkifejtést kellett végrehajtania,akkor pein-re nem is hat egyátalán egy ilyen dolog mint  asexy jutsu!

OFF:Szentem ezt legjobban a dbz-hez lehetne hasonlítani mert igazából goku nem pont a komolyság mintaképe volt sőt tiszta hülye volt de ha harcra került a sor,akár igazi akár csak edzés,minden volt csak nem komolytalan!
ON:
Na szerintem a narutoban ugyan ez a helyzet hogy a kötelességben nincs viccelődés(mert ugye a ninjáknál a kötelesség a harc,küldetés teljesítése vagy a falu megmentése)és ebben nem ismernek hülyéskedést akár genin az illető akár jounin de az már más tészta hogy pl a sexy jutsu figyelemelterelésnek tökéletes hogy összezavarják az ellefelet de szentem ez a jutsu nem arra lett kitalálva hanem arra hogy naruto ugye nagyon rossz volt mert nem volt senki aki megmondja mit szabad és mit nem és ez a jutsu azért volt hogy megbotránkoztasson mondenkit és ezzel azt jelképezve hogy narutonál nincsenek szabályok!
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 07, 15:28:38 írta con » Naplózva
akakashi26
Chuunin
*

« Válasz #222 Dátum: 08 dec 10, 01:13:53 »

az utóbbi ont szórul szóra így gondoltam én is, tehát Naruto igazából, csak idegesítésnek használja ezt a jutsut, vagy már megkellett szoknia Jiraiya mellett... Nyelvesít

meg Konohamaruval még jól elszórakoztak, de nem hiszem, hogy sok értelme van ennek a jutsunak...
Naplózva
derze
Újonc
*

« Válasz #223 Dátum: 09 feb 03, 13:20:40 »

Hát sok értelme lehet hogy nincs viszont nagyon eredeti ötlet én tuti bevetném a harcok alatt Nyelvesít
Naplózva

hoszy
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

-=![HoSzY]!=-

« Válasz #224 Dátum: 09 márc 06, 13:00:28 »

én nekem is lenne vele pár Nem publikus ötletem  Ördögi
De ez egy non kiri Jutsu
Naplózva
Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 23
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins