Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #360 Dátum: 10 ápr 04, 14:33:34 » |
|
Én kb a fele animét szinkronosan néztem aztán feliratosan, de egyszer sem hangzott el az, hogy visszavitte volna az ékkövet a faluba x) Ma végignéztem a final act-ot, nem igazán szoktam mangát olvasgatni, de azt még én is levágom, hogy az uccsó részek minimum 60 fejezetből van... Eléggé összezsúvolták, összecsapott lett sztem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsepeLee fiú
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #361 Dátum: 10 ápr 04, 16:32:36 » |
|
Ma végignéztem a final act-ot, nem igazán szoktam mangát olvasgatni, de azt még én is levágom, hogy az uccsó részek minimum 60 fejezetből van... Eléggé összezsúvolták, összecsapott lett sztem Én csak beszámolókból ismerem a manga végét. Így nem éreztem összecsapottnak. Inkább az a bajom, hogy a beszámolók alapján az animekészítők pont az anime végére változtattak apróbb dolgokon, és Rumiko megint kiakadhat. De így is nagyon tetszett, és bevallom, hogy el is sírtam magamat. ^^" Az egész izgalmas, akciódús. Szinte nincs unalmas perc. 9 pont.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 04, 16:33:19 írta CsepeLee fiú »
|
Naplózva
|
|
|
|
JANOSHERCEG
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #362 Dátum: 10 ápr 24, 19:45:25 » |
|
Helló,egy kérdésem lenne hozzátok.Méghozzá,hogy hol tudom megnézni az Inuyasha the final act-ot valahol az interneten egy videó megosztó oldalon,mert sehol nem találom feliratosan,akárcsak a Darker than Black-et,amit már régóta meg akarok nézni,de törölték indavideo-ról akárcsak az Inuyashát,és yv-n is csak a 24. részig van fent.
Előre is köszönöm válaszaitokat.
|
|
|
Naplózva
|
Ninja Missions : D/C - 10/10 B - 11/11 A - 12/13 S - 4/7 Shippuuden - 21/31 Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #363 Dátum: 10 ápr 24, 19:50:26 » |
|
Ment a pü (privát üzenet), nem akartam ide kiírni mindenfélét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #364 Dátum: 11 ápr 28, 18:16:09 » |
|
Valaki nem tud egy oldalt, ahonnan letölthetem japán szinkronnal a 114. résztől és magyar vagy angol felirat is kellene hozzá. Régen láttam már, így gondoltam még 1x végignézem, de a fenébe is, mindenhol angol szinkronnal van a 114. résztől és ha úgy kell néznem sokszor még a hányinger is elér A link jöhet PÜ-ben is
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 28, 18:17:06 írta norby-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #365 Dátum: 11 ápr 29, 04:48:18 » |
|
Hát nem tudom :S Én az utolsó részt pl csak vmi spanyol felirattal találtam meg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
papama
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #366 Dátum: 11 máj 03, 05:53:25 » |
|
12 DVD van belőle. Sajnos a többi nem jött ki magyarul, pedig szívesen megnéztem volna. De nagyon jó sorozat. Volt amikor egy egész DVD (8 rész) megnéztem egyszerre. Szépen el is ment az idő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #367 Dátum: 11 máj 03, 08:25:53 » |
|
Ha jól emlékszem vagy 190 rész van kb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #368 Dátum: 11 máj 04, 16:05:46 » |
|
Szerintem a final act nagyon összecsapott lett. Ahogy kezdődött és ahogy jöttek az események,még a rengeteg filler ellenére is jó volt.
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #369 Dátum: 11 máj 05, 02:27:58 » |
|
Valószínűleg ezért, de én anno abbahagytam a final actot, a nem tudom hányadik résznél.
mert kb olyan sok mangafejezetet sűrítettek egy részbe, amit kb 3 annyi idő elolvasni, mint megnézni az azok alapján készült epizódot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kiyonori
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #370 Dátum: 11 jún 17, 19:56:38 » |
|
Tud valaki olyan oldalt amin fen vannak az Inuyasha részek de nem videoplayerrel?
|
|
|
Naplózva
|
\"Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy ne kelljen adnia valamit cserébe, amit megszerzünk azzal valami egyenértékűt elveszítünk. Ez az egyenértékűség elve, az alkímia legfőbb alapszabálya!\"
|
|
|
Trunks
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #371 Dátum: 12 márc 30, 12:15:32 » |
|
Inuyasha és Kagome kapcsolata elég érdekes benne. Talán egy az egyetlen általam ismert anime amelyben 167 részen keresztül egy főellenséget üldöznek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaname
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #372 Dátum: 13 júl 08, 13:09:50 » |
|
Nekem a filmek is olyan közepes szintűek voltak... Olyan fura volt, ahogy ott voltak megszerkeztve, meg ahogy az sorozatban..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
traavis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #373 Dátum: 13 nov 07, 00:45:13 » |
|
Nem tudja valaki, hogy az anime 167. rész után még folytatódik az anime vagy csak mangában tudom megnézni a befejezést? Illetve mangában melyik az a rész ami az anime 167. részét követi?
|
|
|
Naplózva
|
"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
|
|
|
naturo-sensei
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #374 Dátum: 14 jan 04, 15:37:21 » |
|
Hola! Most vettem rá magam nemrég a szünetben, hogy kipörgessem az Inuyashát, de a manga csak a 335- fejezetig van meg. Valaki tudna segíteni honnan tudom leszedni a többit?? Ugyanis a (mod: adat törölve) valamiért nem találom. Előre is köszönöm a válaszokat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 04, 16:18:33 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
|