24 nov 24, 15:55:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 26
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Inuyasha  (Megtekintve 79421 alkalommal)
0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
Dave90
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #210 Dátum: 08 dec 06, 18:30:38 »

én is halottam már eredetileg úgy tervezték hogy ha vége a mangának akkor folytatják. úgyhogy most várunk ....
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #211 Dátum: 08 dec 08, 23:19:21 »

RTL klubon megy a folytatás (mmint a 104-167. rész), bár nem követem figyelemmel... annyira nem vagyok mazochista és túlságosan szeretek aludni smirksweat mmint, h. vasárnap hajnalban felkeljek ezért^^"""

A manga befejezése után, júli 30-án lement egy kb. félórás (?) film "A Fekete Tessaiga" címmel az egyik japán tv csatornán, azonban egyelőre hiába kerestem neten, sehol sem találtam Neeem Az anime befejezése után a mangában történteket foglalja össze állítólag; Takahashi Rumikóval, a szerzővel is van interjú.
(bár rég olvastam a hírt, szal, ha pontatlan voltam, elnézést kérek Pirul )

Arról még mindig nem tudni semmit, lesz-e folytatása valamikor az animének Gondolkozik De amíg nincs... olvassatok mangát! Nevet
Épp most frissítettünk egy jóóóó nagy adag fejezettel az oldalamon *.* Kúl
Naplózva

con
Jounin
*

« Válasz #212 Dátum: 08 dec 08, 23:27:09 »

Én is elégé szeretem az inuyashá-t nézni az animaxon csak mondjuk mikor álandóan ugyan azt mutatják meguntam és mostanába nem nézem csak ha odatévedek épp akkor a távirányítóval! Nevet

De am meg elolvasom a mangát ahogy így írjátok hogy megcsinálták végig  még jó hogy ide tévedtem és erről is tájékoztatva lettem! Nevet
Naplózva
sasukeva
Újonc
*

« Válasz #213 Dátum: 08 dec 14, 19:50:35 »

Azért nem olyan régen, én úgy emlékszem 2004-ben kezdték el nyomatni az első évadot az RTL KLUB-on. Mosolyog

De végül is így is lassan 5 éve van már Mo-n Inuyasha. Mosolyog
jah akkor bocs csak mondtam e időt de már régóta nézem
Naplózva

Kérlek nézzetek fel a honlapomra: http://sasuke-web.gportal.hu/
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #214 Dátum: 08 dec 21, 03:39:02 »

Nah végre én is kivégeztem a mangát az anime befejezésétől az utolsó(558.) fejezetig és azt kell, hogy mondjam, hogy nagyon jó volt és óriási hiba lenne ha tényleg nem folytatnák animében, mert pont a manga legjobb részei maradnának ki. Mosolyog

Am összességében az egész nagyon jó volt, de mit mondjak nem kevés véres küzdelem, árán jött el az a pillanat amikor Naraku végleg kimúlt és még a halála után is okozott némi kellemetlenséget, viszont a befejezéssel kapcsolatban vannak fenntartásaim, mert szerintem pl az az Inuyasha és Kagome közti szerelmi szálat nyugodtan le lehetett volna zárni, itt most nem egy tipikus nyálas befejezésre gondolok, hanem egy a kettejük kapcsolatához illő szolidabb befejezésre, nekem pl. a végén mikor Kagome visszamegy 3év után az 500évvel ezelőtti japánba és Inuyasha kihúzza a kútból, szerintem ott simán belefért volna egy csók is az ölelés előtt/közben/után, de hát nem így lett, a másik dolog meg az, hogy kicsit elszomorító volt, hogy Kagoménak végül mégis örökre maga mögött kellett hagynia a saját világát, de mondjuk az egész történet alatt érezhető volt, hogy ez be fog következni előbb utóbb, ettől eltekintve minden tekintetben emlékezetes és néhol megmosolyogtató a befejezés. Mosolyog

A fehérrel írott rész spoilereket tartalmaz, úgyhogy aki nem akar lelőni magának néhány poént, az inkább ne olvassa el. xDD
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 21, 03:50:06 írta Csibe19 » Naplózva

Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #215 Dátum: 08 dec 21, 11:43:36 »

És hogy tetszett Sesshoumaru arca, mikor Kagome "nii-sama"-nak szólította? Nevet Az még egy szép jelenet volt Mosolyog
Én nekem tetszett ez a befejezés, mert őszintén szólva, ha minden happy lenne, akkor kevésbé lenne valósághű - szvsz. Mármint a helyzet, meg úgy az egész Mosolyog
Naplózva

Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #216 Dátum: 08 dec 21, 18:32:42 »

Jó persze igazad van Arvael, szerintem is jó ez a befejezés, csak azok után, hogy a főszereplők és főként Kagome és Inuyasha mennyi mindenen mentek keresztül, én kicsit más befejezésre számítottam, de így sem volt rossz, viszont Narakut nem értettem a végén, mert odáig játszotta a tökéletes fő gonosz szerepét amíg teljessé nem tette az ékkövet és utána valahogy nem tudott mi t kezdeni magával, még az is kiderült, hogy igazából semmi különösebb célja nem volt azzal, hogy összegyűjtötte a teljes ékkövet, pedig ha belegondolunk falvakat pusztított el, családokat tett tönkre és rengetegembert ölt meg csak hogy ezt elérje, szóval ezek után elég meredek volt azt látni ahogy Naraku ül egy barlangban a teléjes ékkővel a kezében és nem tudja mit tegyen vele. Technikai KO
Naplózva

LaSasuke
Akadémiai tanár
*

« Válasz #217 Dátum: 08 dec 25, 00:37:20 »

vki megtudná mondani hol nézhetném a részeket mert naon szeretem ezt az animet csak az animaxon mindig ismétlik
Naplózva
hraurie
Akadémiai tanuló
*

Védd a fákat, egyél hódot!

« Válasz #218 Dátum: 08 dec 25, 12:27:29 »

Próbáld meg videoplayeren, oda fel szoktak tölteni egy csomó részt, vagy írd be googleba  Nevet és akkor tuti kiad tömérdek rajongói oldalt, ahol akár le is töltheted.
Naplózva

"Észrevettem, hogy mindig körülötted vagyok. Vajon ez gyűlölet? Szeretet? Vagy csak paranoia..?" Ouran

"-Senpai, fejezd be a gombanövesztést mások lakásában!"
LaSasuke
Akadémiai tanár
*

« Válasz #219 Dátum: 08 dec 26, 03:33:33 »

köszi a segítséget tesó Mosolyog
Naplózva
vellnerg
Gennin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #220 Dátum: 08 dec 27, 22:53:58 »

noh és a mangát hol találom meg? Pirul
Naplózva

Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #221 Dátum: 08 dec 28, 12:32:01 »

Google lenni barátod, magyarul is találsz ;P

De küldök egy pü-t is.
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 28, 12:32:47 írta Arvael » Naplózva

uchiaboy
Kezdő Jounin
*

Uchiha klán egyetlen uchia-ja

« Válasz #222 Dátum: 08 dec 31, 14:45:06 »

Én is kérhetnék egy ilyen PÜ-t? Nevet
Naplózva

Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha!
Azért uchiaboy mert  az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
Kiiro
Chuunin
*

Perverz papnő =D

« Válasz #223 Dátum: 09 jan 06, 18:32:24 »

Hát igen.. az egyik kedvenc. Nevet És szerencsére  InuYasha mozifilmeket is csináltak. Szerintem a 4. a legjobb. Abban Ryuura tökre olyan,mint Bankotsu.
A manga vége pedig hát.... elég jó lett,bár sajna nem tudtuk meg, hogy születtek-e kis félig félszellemek  Nevet
Naplózva

hraurie
Akadémiai tanuló
*

Védd a fákat, egyél hódot!

« Válasz #224 Dátum: 09 jan 07, 16:16:04 »

Nekem is a 4. a kedvencem, hihetetlenül aranyos és a története is nagyon jó. Én pl. Ryuurát szeretem benne majdnem a legjobban, a kis Ai-t leszámítva. Úgy hallottam, készülődik egy 5. mozifilm is, valamint van már előszele egy "Inuyasha 2"nek is. Nagyon kíváncsi vagyok, hogyan viszik tovább a manga szálait az animében.
Naplózva

"Észrevettem, hogy mindig körülötted vagyok. Vajon ez gyűlölet? Szeretet? Vagy csak paranoia..?" Ouran

"-Senpai, fejezd be a gombanövesztést mások lakásában!"
Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 26
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins