Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #165 Dátum: 11 dec 09, 13:39:45 » |
|
Szerintem sikerül nagy ninjává lenni és, hogy miért? Láthattuk, hogy gai kakashival vetélkedik szóval gai kb. erős jounin lehet,de lee szerintem őt is túl fogja szárnyalni és a jouninoknál legerősebb lehet szerintem. Láthattuk, hogyha felfejleszti a fizikai erejét meg a gyorsaságát maxra akkor azzal eléggé sokat lehet elérni (Raikage (Gyorsaságával, Erejével alig akad ellenfele)) Ha lee továbbra is ilyen elszántan edz és nem adja fel soha akkor szerintem elérheti taijutsu edzéssel a raikage erejét és a gyorsaságát is állóképességről meg ne is beszéljünk mert írtó nagy az állóképessége. Szóval ha tovább folytatja így akkor kb. 30éves korára kakashinál kicsit erősebb is lehet, ha meg elérné a raikage sebességét és gyorsaságát amit kb. 35-36éves korára lehet, hogy sikerülne elérnie akkor még talán egy átlag kage szint is lehetne. Meg most nem a sharingan használókat akarom lenézni meg a ninjutsu használókat, de mit fog érni a sharingan meg a ninjutsuk, ha olyan gyors, hogy nem bírják majd követni és ha olyan jó a taijutsuja, hogy nem veszik fel a versenyt vele?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #166 Dátum: 11 dec 09, 13:49:29 » |
|
A genjutsut ne felejtsd el, az mindig bazinagy gynengepont lesz. Plusz huszonöt, harmincéves kortól azöü öregedéssel is fel kell vennie a versenyt, anmit mondjuk megnyerhet, de akkor is. Plusz a raikage is biztos, hogy gyúr folyamatosan, mint Lee, és nála még erre jön a ninjutsu. szóval az a zint álom marad... legalábvbis jópár chakrakapu nélkül. Úgy olyan erős lesz szerintem, mint Gai, de ezt sose tudjuk meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #167 Dátum: 11 dec 09, 17:15:19 » |
|
Nem hiszem. Gai is tud katon-t használni, na meg idézni, erre pedig Lee képtelen, így hiába éri utol a mesterét pofozkodásban. Ha kifejlesztene egy új, a lótuszon alapuló taijutsu stílust, az kemény lenne, de szerintem nem fog, mert ez egy főszereplőhöz illő cselekedet lenne, Lee pedig ettől távol áll.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #168 Dátum: 11 dec 09, 18:06:44 » |
|
Nagy ninja alatt mit értsek? A Hokage is nagy ninja, de Lee nem viszi addig, mert nem teheti. Nem így lett neki rendeltetve. Viszont szerintem sokra viheti csak taijutsuval is, Lee nekem személyes kedvencem, egy kicsit magamra ismerek benne xD ha ninja lennék, sztem ninjutsu nem is tudnék, nem bírnám megjegyezni a kézpecséteket---
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #169 Dátum: 11 dec 10, 15:38:16 » |
|
... Gai is tud katon-t használni...
Nem tud. Az "Ébredő Pávakakasnál" olyan gyorsak az ütések és rúgások, hogy a levegő erős súrlódása miatt tűz keletkezik. De az nem tűz elem, csak fizika (már ha beszélhetünk ilyenről egy manga esetében ).
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Ranzorser
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
A Homok Ura
|
|
« Válasz #170 Dátum: 11 dec 17, 15:48:20 » |
|
Talán igen, talán nem. Bár lehet, hogy valami csoda folytán híres lesz, de ahhoz el kell hagynia Gai-t. Nem hiszem hogy Kishimoto bácsi változtatna akarna rajta, ezért szerintem marad így ahogy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #171 Dátum: 11 dec 19, 18:31:24 » |
|
Hát Lee böven az erösek közt van Narutó generációjából, és a Shipuban még eddig a lábsúlyait se vette le egyszer se De ha más nem a szemöldöke híres, nagy ninjává teszi
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #172 Dátum: 12 ápr 16, 12:00:52 » |
|
hát persze hiszen már most is jóval túlszárnyalt elég sok magas szintű ninját
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #173 Dátum: 12 máj 11, 01:50:14 » |
|
Sikerül. A hatalmas kitartása miatt, és hogy soha nem adja fel. Neki is ez adja meg az erejét, és én hiszem, hogy már most nagy ninja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #174 Dátum: 12 máj 13, 11:52:21 » |
|
Ha a mesterének sikerült, akkor neki is fog. Már most jó úton halad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AyaseAkami
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #175 Dátum: 12 máj 13, 12:43:13 » |
|
Sikerülni fog neki.
Ha Ninjutsut nem is, de a Taijutsuval sikerülni fog neki.A 8 kapuval, menni fog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
alig33
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #176 Dátum: 12 máj 13, 14:09:18 » |
|
Biztos sikerül neki Amúgy vagy ő vagy Gai befog kerülni a töri könyvekbe sztem pl: Kinyitják a 8. kaput és kinyírnak vmi tápos ellenfelet amire más nem képes vagy vmi hasonló nagy tettel... Bár Hokage egyikből se lesz az biztos
|
|
|
Naplózva
|
"Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem."
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #177 Dátum: 12 máj 13, 14:11:30 » |
|
Még csak az kellene, hogy Hokage legyen belőlük Az első intézkedésük az lenne, hogy kötelezővé teszik azt a gusztustalan ruhát amelybe ők is vannak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kameyo
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #178 Dátum: 12 júl 10, 22:10:08 » |
|
Sikerülni fog neki! ^^ Nem tud ninjutsut használni, de pont ez miatt sokkal de sokkal szorgalmasabb mint bármelyik másik ninja. Legalábbis szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Abe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
未知の,神秘的,でありながら強力な
|
|
« Válasz #179 Dátum: 12 júl 17, 15:32:49 » |
|
Lee nagyon szorgalmas és kitartó sokat küzd hogy elérje a céljait pár dolgot már biztos elért az életében szerintem menni fog neki hogy nagy ninja legyen már szerintem most is közel van hozzá Ő lesz a világ legerősebb Taijustusa, Gait szerintem utoléri majd egy idő után hisz még ahogy ők szokták mondani : "a fiatalság csúcsán van".
|
|
|
Naplózva
|
"The moment people come to know love, they run the risk of carrying hate."
|
|
|
|