Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #90 Dátum: 08 máj 13, 12:18:58 » |
|
Bizony. Még ha véget is ér a sorozat, róla még hallani fogunk xD
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem szomorú. Az a szomorú, hogy a legtöbb ember nem is él igazán. Háborúzni a békéért olyan mint baszni a szüzességért.
|
|
|
Tanist
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #91 Dátum: 08 máj 28, 15:30:50 » |
|
Ki tudja bár jó lenne, ettől függetlenül, az tuti, hogy híres lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #92 Dátum: 08 máj 28, 20:03:15 » |
|
Én azt nem értem, hogy mikor Lee Gaarával küzd a Chuunin vizsgán, akkor majdnem meghal. Az orvosok azt mondták, hogy ezekkel a sérülésekkel már soha többé nem lehet igazi, erős ninja, és nem harcolhat többet. De akkor az utána következő részekben, és a Shippuudenben is, (pl. az Akatsukis klónok ellen) hogyhogy harcol? Én nem értem... Bár sztem azért nem világos, mert még nem jutottam el odáig a nézéssel? (igen, még nem láttam mind a 220 részt... )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #93 Dátum: 08 máj 28, 20:19:30 » |
|
úgy, h tsunade nagyi meggyógyította
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pecas85
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #94 Dátum: 08 máj 29, 06:46:09 » |
|
Naná h híres lesz. Alkoholista ninja mester Minden nap megeszik majd egy doboz konyakmeggyet ozt hajrááááááá !!!
|
|
|
Naplózva
|
Attól hogy okoskodsz, még hülye maradsz!!!!!!!!!!
|
|
|
Abarai_Renji
Gennin
Nem elérhető
Drunken Fist Fighter
|
|
« Válasz #95 Dátum: 08 jún 19, 09:20:25 » |
|
Hát jah, biztos, h híres szuperninnya lesz. Részeges karatemester lesz sztem. Az jó lenne, a 12 éves gyerekeknek elmesélné az ivás művészetét és utána azt, h h kell úgy verekedni, h azt sem tod hol vagy. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szuti007
Vendég
|
|
« Válasz #96 Dátum: 08 jún 24, 21:15:17 » |
|
Szentem híres lesz és jó ninja is!! Attól fügetlenül h csak taij jutsut képes hazsnálni , de azt nagyon jól!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kery1234
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Hisagi Fan
|
|
« Válasz #97 Dátum: 08 jún 25, 07:28:25 » |
|
szerintem igen és talán még egy akatsukist is legyöz vele
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
h_Tunde
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #98 Dátum: 08 jún 25, 07:57:54 » |
|
Szerintem is hires lesz ,azért mert olyan nincs ,hogy Kishimoto azt üzeni ,hogy a kemény munkával nem érheted el a céljaidat(nem lesz a világ legjobja,de nem is az akar lenni hanem egy hires nidzsa ,mellesleg szerintem már az a legjobb taijutsu használó)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AVENGER
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #99 Dátum: 08 jún 25, 22:16:37 » |
|
én sztem nem,mivel sok mindennnel le lehet győzni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annapanna
Vendég
|
|
« Válasz #100 Dátum: 08 júl 01, 22:35:19 » |
|
szerintem igen mert folyton felylődik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kanonorbi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #101 Dátum: 08 júl 01, 22:45:52 » |
|
Biztosan! Mindent megtesz azért hogy jobb legyen, ezért fejlődik folyton
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crusnik
Chuunin
Nem elérhető
Nerf my genjutsu, if you can!
|
|
« Válasz #102 Dátum: 08 júl 01, 22:58:29 » |
|
AVEMGER, te neked mindenkivel bajod van aki nem Sasuke vagy nem Uchiha? Minden jó karaktert edidg leírtad. De most a kedvencemet nézted ki ezt már nem hagyhatom Sok mindennel le lehet győzni? Mármint mivel Genjutsu? Gai-on se fog a talpat figyelős techel, igaz hogy Itachi tud finger genjutsut de sztem ezzel egyedülálló. Ninjutsu? mármint ha eltalálják mert rohadt gyors, ésm ég gyorsabb is lehet. Taijutsu az a tech ami a legfontosabb harcba. Hachimon meg olyan über imba jutsu hogy nem hiszem hogy sokan reagálni tudnának mielött pépé nem veri őket Lee Ha nem nyitja ki a 6-7ik kaput akkor kb annyival megussza mint Kakashi szokta az MSel. Meg mi lenne már Kishivel ha pont azt tanulságot hagyná el hogy kemény munkával minden elérhető? Kishi sem az a tipus aki ilyet tenne, na meg a fiatalságnak sem tenne jót mert ez ugye egy Shounen. Lee WTF
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #103 Dátum: 08 júl 02, 17:11:10 » |
|
olyan mért nics hogy igen és híres lessz ? mert ha sikerül nagy ninjává válnia csak taijustuval (ami persze sikerülni is fog neki) akkor biztos hogy lessz annyíra híres mint pl kakashi vagyis legalább a bingo könyvbe biztos bekerül sztem
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
splazi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #104 Dátum: 08 júl 03, 08:02:44 » |
|
Szerintem tuti, igen nagy ninja lesz Leeből
|