Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #75 Dátum: 08 máj 05, 19:48:15 » |
|
Nagyon szépen köszönjük ezt a nagyszerű hszt. Nem is tudtuk eddig. Kér hogy nem a kérdésre válaszol Am sztem Lee Konoha körében,esetleg még a Suna körében lesz nagy ninja. Nemhsizem,hogy olyan hírességi fokot érne el,mint pl Kakashi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Namikaze Minato
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #76 Dátum: 08 máj 05, 19:55:07 » |
|
Gai is ninja és nem is olyan gyenge persze kicsit lökött De nem egy nagy ninja nincs benne a ninja tankönyvekben mint Kakashi
|
|
|
Naplózva
|
Yondaime Hokage 4ever
|
|
|
Hinaru
Vendég
|
|
« Válasz #77 Dátum: 08 máj 06, 09:55:23 » |
|
Hát.. ... sztem igen!!! Bár ki tudja...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Xiiau
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #78 Dátum: 08 máj 06, 17:00:35 » |
|
Gai is ninja és nem is olyan gyenge persze kicsit lökött De nem egy nagy ninja nincs benne a ninja tankönyvekben mint Kakashi ezért ez nem biztos. legfeljebb nem emlitették. nagykülömbség
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #79 Dátum: 08 máj 06, 17:14:59 » |
|
Én nem hiszem, hogy Lee nagy ninja lesz taijutsujával.. Nem is tudom, miért... Ha ő nem tud olyan technikákat használni, mint Narutóék (pl. átváltozás, klóngyártás, stb.), akkor a megidézést sem tudja? Mert Gai teknősöket szokott megidézni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #80 Dátum: 08 máj 06, 17:26:35 » |
|
De mit ér egy Rasengan egy olyan taijutsu használó ellen,akit nem is látsz,olyan gyors? Mert már a Gaara vs. Lee meccsen is erős volt,de azóta csak még gyorsabb és erősebb...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #81 Dátum: 08 máj 06, 21:54:25 » |
|
Vagy lehet azért nem lesz nagy híre, mert Lee egy szerény ember. Nem villog direktben annyit mint Gai. ^^ De ettől még ott lesz a szeren.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #82 Dátum: 08 máj 07, 18:30:07 » |
|
Amúgy igaz hogy Gai teknősbékákat idéz meg.És ami a legérdekesebb az az hogy egy honlapon azt olvastam hogy minden megidézett állat tud harcolni kivéve a teknősbéka amit gai idéz meg.^^Harcra alkalmatlan de arra kiválo hogy lee-t felügyelje.^^
|
|
|
Naplózva
|
Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #83 Dátum: 08 máj 07, 18:39:43 » |
|
Tenten-chan: és forgómalmokat (vagy mit ) hajigál Biztos a szájából lövi ki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mylasthope
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #84 Dátum: 08 máj 07, 22:24:46 » |
|
És tök jól céloz. De amugy az a teknös is jó sztem harcra, igaz nem támadna de a védekezésben bisztos hogy, ő nyerne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Xiiau
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #85 Dátum: 08 máj 07, 23:59:02 » |
|
És tök jól céloz. De amugy az a teknös is jó sztem harcra, igaz nem támadna de a védekezésben bisztos hogy, ő nyerne. én a meztelen csiga után már semmin nem lepődők meg ilyen téren
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinji
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #86 Dátum: 08 máj 10, 23:58:48 » |
|
Hát mivel Lee az egyik kedvenc szereplőm, a válaszom igen. Indok: Narutó kortársa és ezek közül eléggé sokan híresek lesznek... ami Gai-t illeti azért ős is eléggé híres talán csak azért nem annyira mint Kakashi mert egyrészt Konoha fehér agyarának fia másrészt sharinganja van ami nem hátrány és mégsem a Uchiha klán tagja szóval mért ne lenne már híres? (ilyen dolgok mellett azért nem nehéz hírnevet szerezni)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakasi Sharingan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #87 Dátum: 08 máj 11, 12:14:05 » |
|
De a hírnevét rontja az apjáé és agyerekora nem valami fényes,de attol függetlenül Gai is cak taijutsut használt eleinte
és mégis van hírneve ugy hogy biztos hogy Lee-nek sikerülni fog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #88 Dátum: 08 máj 12, 22:49:40 » |
|
Úgy őszintén, kinek sikerülne ha nem NEKI? hajrá Lee fiatalságod tavaszán mindent elérhetsz!!!!!!!!!!!!!! :'X ne nézzetek hülyének pls!
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem szomorú. Az a szomorú, hogy a legtöbb ember nem is él igazán. Háborúzni a békéért olyan mint baszni a szüzességért.
|
|
|
Kakashi6
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #89 Dátum: 08 máj 13, 08:43:56 » |
|
Erről van szó Ciccus! Lee az az ember aki mindig is többet akar és rend szerint el is éri! Ez az ő ninja útja! Ezért is fog neki sikerülni!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|