Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ
|
|
« Válasz #30 Dátum: 07 okt 05, 23:03:27 » |
|
Az el múlt időben átgondoltam az életem... (akarom mondani) a Narutoról alkotott véleményem. És azt kell mondjam, mégis az alap sorozat miatt szerettem meg. Az valahogy más érzést ad át, mint a mostani részek. (bár mangában a Shippuu is nagy királyság. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Damon
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #31 Dátum: 07 okt 06, 11:01:47 » |
|
Szerintem mindkettő egyaránt jó, bár kissé túlzásnak érzem még a Shippuudenről bármiféle képet alkotni, amikor alig van belőle pár rész egyenlőre. Mellesleg mit akartok akarjátok a régi Oro-s meg Sasuke zenéit még??? Nem is nagyon szerepeltek eddig még a Shippben szal ennyit erről. :naruto_lol:
|
|
|
Naplózva
|
Eceteslinzerkarika Sok-sok ember rokona
|
|
|
R
ANBU újonc
Nem elérhető
felfújható-porszívó ügynök
|
|
« Válasz #32 Dátum: 07 okt 06, 16:37:24 » |
|
Szerintem ezt a két "sorozatot" nagyon nem lehet összehasonlítani, mert: 1. sima narutot már végig láthatjuk és ott a legjobb jelenetek (szerintem) olyan 50es részektől láthaóak (persze Zabuza harca is emlékezetes marad, de ez olyan mint a Sasori féle a shipuudenben) 2. shippuuden a folytatása, szal az egész (kettő együtt véve) egy sorozat számomra, 3. shipuudennek jobb a grafikája mert késöbb készítették és ezt nem lehet felróni a sima naruto kárára.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dante Kazama
Vendég
|
|
« Válasz #33 Dátum: 07 okt 06, 20:08:22 » |
|
Nekem egyértelműen a shippuuden
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
khan
Vendég
|
|
« Válasz #34 Dátum: 07 okt 08, 16:33:11 » |
|
szerintem mind a kettő rész durva jó. de mégis a shippuuden felé hajlok egy kicsit, mert azt mégis a japók rajzolták...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #35 Dátum: 07 okt 08, 21:39:16 » |
|
... 3. shipuudennek jobb a grafikája mert késöbb készítették és ezt nem lehet felróni a sima naruto kárára.
Hát izé... Ha a grafikát vesszük, akkor én inkább maradnék a "sima" Narutonál. Igaz, hogy az elején elég izé a rajzolás, de hamar megtalálják a stílust. A Shippuuden ezzel szemben elég érdekes tud lenni pár helyen. Bár, ha úgy vesszük, akkor a "sima" Narutonak is kb. 20-30 rész kellett mire kiforrott, szóval a Shipp is esélyes még...
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Rikka
Vendég
|
|
« Válasz #36 Dátum: 07 okt 12, 04:40:10 » |
|
Nekem mind a kettő bejön. Kicsit ugyan zavar, ahogy a Shippuu-t úgy elhúzzák, de valszeg csak azért, mert közben olvasom a mangát. Az meg, hogy a grafika más a shippuu-ban, az direkt jó. Kicsit mondjuk ráerősíthetnének, de előbb utóbb csak kialakul.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Akamatsu-kun
Vendég
|
|
« Válasz #37 Dátum: 07 okt 21, 21:41:44 » |
|
a Shippuuden a jó,arra is szavaztam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rei
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #38 Dátum: 07 okt 28, 11:54:52 » |
|
Nekem a sima részek (fillereket kivéve) jobban tetszettek, mert nem húzták őket és a zenéit is jobban szerettem. Valahogy izgalmasabb volt... A Shipp-nek meg a története jobb, de összességében a sima Naruto.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nihilus
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #39 Dátum: 07 okt 28, 13:47:32 » |
|
A sima Naruto részek,ég és föld a különbség,ha alaposan megnézzük. szerk.:Akkor miért szavatam anno a shippura? :-X
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 okt 28, 13:48:05 írta Nihilus »
|
Naplózva
|
|
|
|
kakashi_sensei
Vendég
|
|
« Válasz #40 Dátum: 07 nov 09, 19:04:01 » |
|
én mind a 2t naon szeretem szal... el lehet dönteni h mire szavaztam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jaaku
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #41 Dátum: 07 nov 18, 23:20:42 » |
|
Sokkal jobb volt a fillerek előtte Naruto, mint az eddigi Shippudenek... Na de majd most a főszálon haladva...
|
|
|
Naplózva
|
BLS
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #43 Dátum: 07 nov 19, 16:08:19 » |
|
Hogy melyik a jobb? Hmm.. Én a Shippuden miatt szerettem meg. A simát csak magyarul láttam, akkor nem tetszett és Naruto meg olyan kis idiótának tűnik benne. A Shippudenhez viszont látni kell a simát is. ;D Mind1. A Shippuden jelölöm
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #44 Dátum: 07 nov 19, 17:42:48 » |
|
Akkor én is megyek a Shippuudenesek táborába... jobban szeretem a komolyabb hangvételű animéket, és mit ne mondjak, a Shippuu már az Igaz abból inkább a manga, de shippuu^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|