Hatsue
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #210 Dátum: 10 jan 03, 18:28:04 » |
|
Shippuuden^^ itt indul be igazán minden és sztem nem rontották el a végzet völgyés harcot én imádtam *.*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
esztike03
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #211 Dátum: 10 jan 07, 21:48:26 » |
|
A Shippuden pörög, és a Naruto örök^^ Most mit mondjak?...Mindkettőt imádom
|
|
|
Naplózva
|
Ha nem lenne sötét, sose látnánk a csillagokat.
|
|
|
~Miku
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #212 Dátum: 10 jan 11, 23:30:11 » |
|
A shippuudenbewn éretebbek lettek a kölykök. Szászke kevésbé irritáló, nameg kevesebbet látom... Nekem a Shippuuden jobban tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsoc
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kellemetlen...
|
|
« Válasz #213 Dátum: 10 jan 16, 23:11:06 » |
|
Egyértelműen a Shippuden, itt legalább a történetről van szó benne végig, nem a "sima" küldetésekről.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #214 Dátum: 10 jún 15, 18:31:59 » |
|
nálam fényévekkel a sima Naruto...Sasukét,aki a kedvencem volt,a Shippuudenben megutáltam,Naruto túl komoly,és sokkal nyavalygósabb lett(Sasuke iránt),amikor Jiraiya visszahozta Narutot,sokkal többet vártam tőle,és szerintem a harcok sokkal jobbak voltak a sima Narutoban.na meg nem voltak 30 részes fillerek...(bár a harcos részt lassan visszavonom,a mostani harcok egész jók lettek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #215 Dátum: 10 jún 15, 18:41:52 » |
|
Hát igen abban csak ilyen 100 részes fillerek voltak
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #216 Dátum: 10 jún 15, 18:43:55 » |
|
de legalább nem ugyanaz volt a történet...ott sok kicsi filler volt,nem egy rohadt nagy...meg ott én egy ideig rá sem jöttem hogy fillert nézek,jó volt a minőség.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hatsue
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #217 Dátum: 10 jún 17, 20:09:56 » |
|
ááh én mindig rájöttem ha filler volt alig tudtam magamat átvergődni rajta xD nah meg a kb 100 részes filler >.< a shippuudennél már szimplán kihagyom itt már kibontakozott a story na meg idősebb lett naná h komolyodik nekem eddig is Sasuke volt a kedvencem és ezután is ő lesz még nem csalódtam benne remélem nem is fogok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #218 Dátum: 10 júl 22, 13:26:30 » |
|
Még jó, hogy a Shippuuden, itt már jobb a sztori, jobbak a jutsuk, de ha nincs a sima nem jutunk el idáig, ezért mind2 jó
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Maya110
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
A farkas dala a holdról szól
|
|
« Válasz #219 Dátum: 10 aug 05, 02:23:45 » |
|
Számomra mind kettő. Mondjuk a fillerektől már néha fejre állok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
senbonzakura
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #220 Dátum: 10 aug 06, 22:03:15 » |
|
Egyértelműen shippunden mert ebben jelenik meg az egész Akatsuki
|
|
|
Naplózva
|
Anime 4 Ever
|
|
|
Kakashi87
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #221 Dátum: 10 aug 08, 17:36:55 » |
|
A shippuuden az Akatsuki miatt és mert Naruto felnőtten jobban bejön mint kicsiben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #222 Dátum: 10 aug 23, 15:30:34 » |
|
Shippuuden egyértelmű, itt kezdődik az igazi népirtás meg sokkal cselekménydúsabb, ha lehet mondani több szálon fut a sztori, meg hát a karakterek jellemfejlődése, naruto a shippuuden eleje és a mostani állás óta többet fejlödött mint a 2.5 év alatt (jol tudom h 2.5 évet edzett jiraiyával?)
|
|
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
xX Daisuke Xx
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
I ♡ Deidara^^
|
|
« Válasz #223 Dátum: 10 aug 23, 15:34:40 » |
|
Nálam nincs olyan hogy melyiket... 1, Mikor melyikhez van kedvem 2, Nem minden rész/évad jön be nekem, úgy értem egyikből sem... 3, Igazából csak addig néztem amíg a kedvenc szereplőim benne vannak.... Bármekkora hüleség is^^
~UN~
|
|
|
Naplózva
|
I ain't freakin', I ain't fakin' this I ain't freakin', I ain't fakin' this I ain't freakin', I ain't fakin' this Shut up and let me go, hey!
|
|
|
biyakingan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #224 Dátum: 10 szep 26, 09:12:25 » |
|
Nekem a shippuden jobban bejön mert jobb a sztori meg hatalmas csavarok vannak benne. Meg az akatsukit is imádom. Valamint nagyon durvák a jutsuk és a harc látványossága sokat javult kiv. a rock lee vs kimimarot de az csak az eniméban volt jó nézni.
De habár a harcok látványossága javult is, nekem jobban bejött amikor kis gyerekek kevés csakrával és tapasztalattal tapasztalt ninjákat győztek le, mert okosabbak voltak. És azt tényleg hiányolom az utóbbi harcokból hogy nem gondolkoznak és csak erő erő ellen megy. A Shippu elején még jók voltak, de már nagyon szeretnék még néhány ien régi tipusu harcot látni/olvasni kishitől.
|
|
|
Naplózva
|
Csak az vágyik békére aki megjárta a háborút.
|
|
|
|