Kageko
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #195 Dátum: 09 aug 06, 15:26:28 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
*Reira
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
[Naru♥Hina]
|
|
« Válasz #196 Dátum: 09 aug 16, 14:18:08 » |
|
Shippuuden. Mert mindenki ; nagyobb, erősebb, tapasztaltabb, megtanultak (ha nem is mindent) de elég sok mindent az élettől. Akció dús.
|
|
|
Naplózva
|
"Az élet és a szeretet csupán egyetlen időt ismer: a jelent. Az egyetlen érzékelhető idő a pillanat, amelyben élünk, amikor szeretünk."
|
|
|
Nucklear
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #197 Dátum: 09 aug 16, 15:17:42 » |
|
Nekem is inkább a Shippuden mert úgy vettem észre hogy Jobbak bene a színek meg jobban ki van dolgozva,mellesleg meg a történet szálak meg a csaták is sokkal jobbak.éés jobbak benne a csajok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takashi
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #198 Dátum: 09 aug 16, 15:47:13 » |
|
Nekem mind 2 egyformán tetszik , nem tudok választani..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zafyr
Gennin
Nem elérhető
-
|
|
« Válasz #199 Dátum: 09 szep 06, 19:23:15 » |
|
Nekem a shippuuden, mert Naruto itt már kcisit felnőttesebb nem olyan nagyszájú mint a simába. Na meg (mint Nucklear is mondta) szebbek lettek a csajok is
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 06, 20:48:45 írta Zafyr »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Saját szemem!:o
|
|
« Válasz #200 Dátum: 09 szep 17, 17:16:40 » |
|
Shippuuden azért mert,Sokkal komolyabbak sztem a harcok,mindneki érettebb erősebb:D
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\" Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
|
|
|
tsaba94
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #201 Dátum: 09 szep 17, 17:23:48 » |
|
Nekem is a Shippuuden. 1. Sokkal látványosabbak és élvezhetőek a harcok. 2. Szereplők jól ellettek találva, mint a simában. 3. Valószínű tovább fog tartani, mint a sima. 4. Jobb fillerek vannak benne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Brock Lee
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #202 Dátum: 09 szep 28, 20:20:18 » |
|
Shippuuden-re szavaztam, mert nállam a sok filler nagyon lehúzza a sima Naruto értékét, pedig az is nagyon jó addig, amíg a manga szerint megy. Itt a történet is sokkal jobban kibontakozik, mint a simában. Meg itt végre több fő karakterek is meghal Na meg a Shippuuden-be a lányok is idősebbek, már lassan az én korosztályom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #203 Dátum: 09 okt 02, 20:15:17 » |
|
A normális, de csak fillermentesen A shippudennnek nem bÍrom igazán a sztoriját, és a grafikája is rémes.
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
UchihaChiisai-San
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #204 Dátum: 09 okt 03, 18:43:32 » |
|
A shippuuden,mert hosszabb,több harc,akcó,jobbak a karakterek,sok rejtély van benn
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #205 Dátum: 09 okt 09, 21:05:22 » |
|
-Shippuden Miért?Mert több karakter is megerősödött,nem is kicsit...Gondolok itt Sakurára,akinek az ereje bővelkedett eleget,valamint Naruto-ra is,mivel higgatt és bölcs lett....Naszóval mivel itt már megjelenik az Akatsuki is,izgalmasabb a történet,és a nagy csata után mindenki várja ki lesz a végső nyertes Egyszóval: IzgalmasabbxD
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
JovJan21
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #206 Dátum: 09 okt 17, 00:11:58 » |
|
Nekem a Shippuuden joban bejön mint a sima. Vhogy jobban felnőttebbek a szereplők több izgalom és az akatsuki jobban megjelenik vmint sokkal több információ derül ki mindenkiről
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #207 Dátum: 09 okt 17, 23:23:38 » |
|
Shippuuden de csak a cselekmény miatt, illetve a végzet völgye fight miatt. Azt a csatát olyan szépen meglehetett volna csinálni, de igy elrontani De sokkal összetettem, felnőttesebb izgalmasabb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
amaterasu555
Újonc
Nem elérhető
SZAMURÁJOK , NINJÁK , JAPÁN MINDÖRÖKKÉ!!!!!!
|
|
« Válasz #208 Dátum: 09 nov 08, 23:03:02 » |
|
Mindketőt nézem a sima azért jó mert viccces aSipu meg azért mert komolyabb több meg jobbak a technikák+meg izgalmasabb+jobban lehet látni Naruto fejlődését
|
|
|
Naplózva
|
NINCS HITEM CSAK AKARATOM!!!
|
|
|
Nauzika
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #209 Dátum: 09 dec 14, 20:38:27 » |
|
mind a kettőt egyformán hiszen a "simából" lett az újabb és jó tudni, hogy milyenek voltak kicsinek, hogy honnan jutottak el idáig legalábbis szerintem... meg a simában érdekes ahogy Naruto szépen mindenki hozzáállását megváltoztatja (mondjuk ebben most is jó:D) de akkor ismerték el először... mindig ő volt az akadémián a béna aztán egyszer csak a vizsgán legyőzte Kibát (még ha elég érdekesen is ) de most komolyabbak és jó irányba változtak (tekintsünk el Sasukétól egy kicsit... ) és megismerhettük az Akatsukisokat is és én már régebben sejtettem hogy Itachi körül van valami "jó" is és ezt is megtudtuk.... úgyhogy ez is az is egyformán
|
|
|
Naplózva
|
Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni! Walt Disney
Amíg nem adod fel, addig legyőzhetetlen vagy. Andrew Matthews
|
|
|
|