Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #165 Dátum: 09 jan 20, 17:10:13 » |
|
az lehet de nem ilyen sürün váltották egymást a fillerek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rojcsi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #166 Dátum: 09 jan 20, 22:33:21 » |
|
Mindkettő jó. Mert a sima Narutoban, mint gyermek ismertük meg, aki még csak feketének-fehérnek látja a világot. 1 szálon futó mozgalmas anim. A shippuudenben már kamasz mást is észrevesz. Azért tetszik olyan nagyon, mert Naruto személyisége fejlődik. Lassan felnőtté válik, bár soha nem lesz teljesen az. A gyökerek erősek /Nem adom fel soha... akkor is hokage leszek... visszahozom Sasukét/ ezért nagyon erőssé tud válni. Hakunak is fontos szerepe volt: "Ha valaki fontos neked, akkor válhatsz erőssé, nagyon erőssé". Narutonak ez a fontos személy Sasuke lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Földi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Ez így nem lesz, jó lesz! ^^
|
|
« Válasz #167 Dátum: 09 jan 23, 15:47:11 » |
|
Én mindkettőt szeretem. Mert minkettőből van vmi nagyon jó jelenet v. harc, amiket nagyon megszeretek. Ilyen pl.: a simából a Chunin vizsga, a Zabuzás harcok v. a Naruto VS. Sasuke harcok. A shippuudenből pedig: Kyubbi Naruto VS: Orochimaru, Hidan VS: Shikamaru. Tehát én nem teszek különbséget a kettő között, nekem mnidkettő egyformán tetszik.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 23, 19:31:12 írta Földi-kun »
|
Naplózva
|
"Semmi sem kötelező,csak meghalni!" Naruto 4ever.
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #168 Dátum: 09 jan 23, 16:38:18 » |
|
Én mindkettőt imádom...de ha muszáj lenne választanom én bizony a Shippuudent választanám
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tacsi6116
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #169 Dátum: 09 jan 29, 15:17:30 » |
|
Szerintem a shippuden sokkal jobb mert több a harc!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kikosquall
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #170 Dátum: 09 feb 21, 18:59:44 » |
|
Nekem is tettszik mind a kettő,de sztem a shippuuden jobb mert jobbak benne a harcok szerintem... de a simába is vannak jó harcok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saske-kun
Gennin
Nem elérhető
The Last
|
|
« Válasz #171 Dátum: 09 feb 23, 12:14:31 » |
|
shippu. azért mert jobbak a csaták, izgalmasab jobb story naruto meg komolyodott (valamelyest) és jó nézi ahogy próbálkoznak saske-t vissza hozni.
|
|
|
Naplózva
|
Do you know why you are so weak?? -Because it is too small...
YOUR HATRED
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #172 Dátum: 09 márc 13, 19:52:43 » |
|
shippuden. Szerintem sokkal jobb mint a sima mert sokkal érdekesebb , és mivel új ezért jobb szerintem az anime minősége is .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Korina
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #173 Dátum: 09 márc 13, 20:28:43 » |
|
nem tudom.. az én szívem a sima felé húz.... annyira sajnálom hogy eltűntek azok a vérbeli japán betétdalok a shippuudenben. Az új széria nagyon nagyon húzza a részeket, ráadásul az egész olyan... olyan európais lett.. pedig én a távol-keleti kultúrák nagy rajongója vagyok, és ez egy kicsit eltűnt a shippuudenből. nekem a sima jelentette mindig az igazi narutot.
de ettől függetlenül természetesen szeretem a shippuudent is, érdekel a sztori, de szerintem közel sincsenek már olyan jók mint a simák.
|
|
|
Naplózva
|
[/url] "Don't ride faster than your guardian angel can fly!"
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #174 Dátum: 09 márc 14, 15:16:05 » |
|
Hát a Shippuuden azon kívül, hogy több, jobb, erősebb ellenfelet mutat be, azon kívül egyáltalán nem jobb mint a sima. A réginek volt valami varázsa, nem is tudom megmondani, hogy micsoda.Én nem mondom hogy az új részek rosszak, nagyon is jók, csak már más...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #175 Dátum: 09 márc 14, 21:13:55 » |
|
Számomra egyre egyértelműbb, hogy shipu jóval jobb. Egyszerűen szörnyen izgalmas, és ez épp elég. Gondoljunk, csak arra, hogy pl ami most megynarutoVSpein milyen jó lesz animében...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Korina
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #176 Dátum: 09 márc 14, 23:03:45 » |
|
Igen, belegondolok, a sztori tényleg jobb, de úgy gondolom hogy a shippuudent is meglehetett volna csinálni azzal a fílinggel ami a simát jellemezte. jól mondja tibee, tényleg egy kicsit eltűnt az a varázs.. Ettől függetlenül természetesen az újak se rosszak csak.....
|
|
|
Naplózva
|
[/url] "Don't ride faster than your guardian angel can fly!"
|
|
|
Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #177 Dátum: 09 márc 14, 23:06:13 » |
|
Hát igen, azért a sima naruto valamilyen szinten jobb volt. Mert ugye, olyan volt, ahogy az elején megszoktuk. Abban a környezetben voltak, ahogy megismertük őket, és ők se változtak semmit, a shippuban pedig ez nem így van. Szóval azért a sima naruto is jó volt a maga módján
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bonnie
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #178 Dátum: 09 márc 14, 23:58:42 » |
|
hümm.. sima Naruto, mert: megismerkedünk a szereplők múltjával (Naruto, Gaara, Sasuke, stb.). Naruto-Sasuke harc, Naruto megtanulja a Rasengant. *-* és mert Naruto még kis idióta. x) Shippuuden, mert: Naruto úgy-ahogy megkomolyodik, Gaara megmentésével kezdődik, érdekesek a harcok, több az Akatsuki, egyre több dolog derül ki. ami idegesít: a sok filler az animében. -.-' az ilyen egy-egy részek, azok a viccesek jók, meg minden.. de ha 10 részen keresztül van egy nem túl jó filler (pl. most is ez a Sanbi-s).. azt utálom. ezért is kezdtem el onnan olvasni a mangát, ahol az anime tart. ^-^ namindegy összességében, azthiszem, a Shippuudenre voksolok. x)
|
|
|
Naplózva
|
Minden ember azt tekinti helyesnek, amit ismer és tud, és ahhoz is ragaszkodik. Ők ezt hívják valóságnak. De a tudás és az ismeretek nagyon bizonytalan dolgok. Így lehet, hogy a valóságuk csak egy illúzió. Mindenki a saját kis világában él és úgy, ahogy ő helyesnek gondolja.
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #179 Dátum: 09 márc 18, 22:05:08 » |
|
shippuuden több és látványosabbak a részek, izgalmasabb és egyre jobb
|