24 nov 30, 04:27:38 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Te milyen embertípushoz tartozol?
Optimista
Pesszimista
Mazochista
Szadista
Pszichopata
Egyéb
Realista
Idealista

Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 19
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Embertípusok (mint személyiség típusok)  (Megtekintve 74485 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Kletta
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

csodameséss

« Válasz #210 Dátum: 09 aug 26, 10:59:44 »

Öhm sokszor vagyok negatív...de realizmus? az eléggé messze áll tőlem a saját kis álomvilágomban élek (ébresztőő csipkerózsika)
Naplózva

memories last forever. <3
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #211 Dátum: 09 aug 27, 17:26:33 »

Többet nem lehet egyszerre? Nevet Szerintem én pesszimista vok,meg realista.Valahogy nem bírom megállni hogy ki ne elemezzem a helyzeteket,de inkább a logikára szavazok mint a megérzésekre.(tudom a logika nem látszik meg rajtam smirksweat )Főleg mivel egy 2 lábon járó balszerencse vok smirksweat
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Justine
Újonc
*

« Válasz #212 Dátum: 09 aug 27, 19:50:23 »

Sztem ez olyasmi, mint a "négyelem létezik", ókori felfogás, miszerint mindenben megvan a négy anyag, csak különböző mértékben, nincs két azonos arány, így két azonos felfogású ember sem. Mindenkiben van egy kicsi mindenből, az lehet, hogy egyikünkben pl. 99% optimistaság van és a maradék 1 %-ra jut az összes többi. De persze ez sem állandó, folyamatosan változik a környezettől és kortól függően. Sztem ha valaki lassan változik meg, mondjuk évtizedek alatt közelít át a pesszimizmushoz, tehát eleinte 97%- osan volt valami más, és most 94%-osan pesszimista lett, akkor ezt ugyanilyen lassan veszítheti el, hogy megközelítsen egy harmadikat, vagy éppen azt, ami előtte volt. Persze ez túlzás, hiszen iyen sokat nehezen változik valaki, csak szerettem volna jól érzékeltetni ezt. A hangulatot úgy fogom fel, mint egy gyors változást, amit egy hirtelen élmény okozott, teszem azt, egy napos vagy egy borús nap, amit ugyanilyen gyorsan veszthet el. Tehát a lassú változások lassan múlnak, míg a gyorsak gyorsan.
Nincs olyan, hogy valamelyik nincs meg valakiben, vagy éppenséggel kifejezetten ilyen vagy olyan. A külső hatásokkal erősen lehet befolyásolni, olykor direkt csinálnak ilyeneket. Ez csak egy hasonlat, de pl. régebben folytak olyan kísérletek, melyekben nagyon fiatal gyerekeket tettek ki állatokhoz, hogy azok felneveljék és így többet megtudjanak az állatok és emberek viszonyáról. Ám az ilyen gyerekek nagyon nehezen, vagy sosem tudtak visszailleszkedni az emberek közé. Gyermekkorban erősen fogékonyak az ilyen dolgokra és nem bírnak már megváltozni. Nos, a személyiségeknél is fogékonyabbak gyermekkorban az emberek, de ez nem azt jelenti, hogy nem fejlődnek, sőt szinte biztos, hogy igen. A hatások folyamatosan változtatják az embereket, de lényegesebben erősebben fiatalabb korban. Ami ekkor kialakul, az lesz a legmeghatározóbb a későbbi életében.
Ezért nem tudtam semmit sem megjelölni, hisz az egyéb azt jelentené, hogy valami más vagyok, pedig nem, mert azok közül is, amik ott vannak még, minden megvan bennem. Az ember folyamatosan dolgozik, hogy megismerje magát, és az arányokat, és ez jó is. Lehet, hogy ez így hülyeség, de igyekeztem őszintén megfogalmazni, hogy én hogy gondolom.

Egyébként magamról egy kicsit... A realistát jelöltem végül, persze ez így nem jó... Szeretem mások előt, lekicsinyíteni minden sikeremet, tudásomat és képességemet, mintha pesszimista lennék, de ez nem így van, azért csinálom, hogy inkább kellemeset csalódjanak bennem. Amúgy leginkább egoista vagyok, és mindig azt gondolom nekem van igazam, és mindig törekszem rá, hogy az enyém legyen az utolsó szó... Pontosan Animeszeretőkhöz illően álomvilágban élek, egyértelmű, hogy nem lehetek realista...
Na ennyit akartam mondani vagy írni Gondolkozik Lehet, hogy van ebben ellentmondás, ezért szeretném, ha megmondanátok, mert én nem tudom mi az... bow
Naplózva

Az álmok legtöbbször valóra válnak, a gond az, hogy sokan egy bizonyos álmot kergetnek, és nem veszik észre a sok-sok beteljesült álmot maguk körül...

Olyan borzalmas, hogy ehhez képest egy rémálom esti ima.
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #213 Dátum: 09 aug 27, 21:02:02 »

sztem realista vagyok, de azért messze nem ennyi "személyiségtípus" létezik. főleg amiatt, mert pl az optimizmus és a szadizmus köszönőviszonyban sincs egymással.
Naplózva
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #214 Dátum: 09 dec 04, 18:49:24 »

Hm... Én pesszimista és mazochista vagyok... De a pesszimizmusomat próbálom visszafogni mert nincs értelme mindenhez úgy hozzáállni h. úgy sem sikerülhet >.<# Egyébként én rájöttem szeretek szenvedni, akkor elgalább az ember elfelejt mindent és arra koncentrál h. túléljen s ha túlélte akkor nagyon boldog tud lenni... Pojén
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #215 Dátum: 09 dec 06, 01:19:26 »

Asthi vágdosod az ereid, folytogatod magad, meg ilyenek? Ne állíts ilyet h "mazochista" vagy, me' kezdek tőled félni.  Ördögi

Realista voltam, vagyok, leszek.
Naplózva

Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #216 Dátum: 09 dec 13, 17:52:38 »

Azt hiszem, én nehezen tudnám magam így besorolni, mert  olyan vagyok mint  a levegő, magyarán sokszor változom... A meglátásom mindig a helyzettől függ, ergo nem sok mindenhez állok ugyanúgy hozzá. Általában megrögzött optimista vagyok, de nagyon ritkán elkap a "depresszió" is, amikor bal lábbal kelek fel.. De ez azt hiszem mindenkivel megesik.. Mégis, ha kijelenthetem, eléggé összetett ember vagyok.. Mosolyog
Naplózva

A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)

~Tündérkeresztanyám: Nikkie~
 ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~
 ~Testvéreim: A-chan, Loah
 ~Mesterem: Ritli-sama~
 ~Tanítványom: hanii ~
Nauzika
Chuunin
*

« Válasz #217 Dátum: 09 dec 13, 20:03:10 »

és ha az összes egyszerre? Nevet
talán leginkább a realista:D ami elég érdekes ugyanis ki mondaná egy realistáról h animéket néz?Nevet
de hangulatomtól függ inkább szerintem nincs olyan hogy valaki csak ilyen meg olyan...
egy ember nem lehet csak egyféle:D
Naplózva

Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni!
Walt Disney

Amíg nem adod fel, addig legyőzhetetlen vagy.
Andrew Matthews
rojcsi
Újonc
*

« Válasz #218 Dátum: 10 jan 12, 18:59:42 »

Király! Ez azért nehéz kérdés, mert attól függ mikor.
Kivehetem-e a szabim? pesszimista.
Lesz-e jobb vmikor? pesszimista.
Várom-e a narutot? optimista.
A fizetés előtt? optimista, utánna realista.
Szeretek álmodozni, de tudom hogy felébredek...
Nálam hangulatfüggő, nem is kicsit...
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #219 Dátum: 10 jan 12, 19:05:28 »

Most néztem be a topicba, aztán látom, hoyg a pszichopatát jelöltem.  Ohh My God Hát néztem egyet. smirksweat
 Most mi van?  Hmm?
Mi járhatott a fejemben amikor elárultam ma.. izé, véletlenül ezt jelöltem.  Gondolkozik
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #220 Dátum: 10 jan 13, 10:10:06 »

Én az "egyébre" szavaztam, mivel idealista voltam, vagyok, leszek. Nevet Csak nincs ilyen opció. Mosolyog

Szerk.:

Idealista hozzáadva a szavazáshoz, valamint mostantól módosítható a leadott szavazat.

Moderátor

Én is módosítottam a nekem megfelelőre. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 13, 13:26:29 írta Aes Sedai » Naplózva
Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #221 Dátum: 10 jan 13, 18:17:27 »

Eredetileg azért nem adtam, hozzá, mert szerintem az Idealizmus inkább filozófiai, világnézet, mint személyiségtípus, de legyen... Mosolyog (Megjegyzem, attól még, hogy valaki idealista még lehet pesszimista, gondoljatok az ókori görögökre)
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #222 Dátum: 10 jan 14, 12:33:22 »

Az idealista lehet személyiségtípus is szerintem. Mosolyog Emellett persze még sok minden más is, ahogy te is mondtad. kacsint De pl. a pszichopata is inkább egy egészségügyi állapot, mint személyiségtípus, mégis van helye itt is. Mosolyog
Naplózva
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #223 Dátum: 10 jan 14, 13:06:22 »

Asthi vágdosod az ereid, folytogatod magad, meg ilyenek? Ne állíts ilyet h "mazochista" vagy, me' kezdek tőled félni.  Ördögi

Realista voltam, vagyok, leszek.

Sztem a amazochizmus nem ezt jelenti ezt az emosok csinálják én meg nem vagyok emo... Csak rájöttem h. általában sokat vállalok pl.a a Földtudományi karra menni az eleve mazochizmus.
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Suigetsu
Jounin
*

« Válasz #224 Dátum: 10 jan 14, 17:35:23 »

Szerintetek az emo embernek számít...?  Én véleményem az hogy Ferde hajú és ferde hajlamú egyének sokasága,akikkel annyira nem törődnek a szüleik,hogy csak 30.000-es Vans csukára futja...

Amúgy egy fura hír erről az érdekes stílusrol (vagy nem tudom hogy nevezzem..) :
május 8.
A tizenhárom éves tinédzser az emeletes ágyra akasztotta fel magát, nem sokkal azután, hogy hivatalosan is emo vált belőle. Kedvenc együttese a My Chemical Romance volt, de csak pár hete ismerte.

„Rengeteg oldal van, melyeken rózsaszín macikat akasztanak fel. A lányom divatnak nevezte az emót, és azt gondoltam, hogy rendben van ez így. Hannah normális lány volt. Nagyon sok volt a barátja is. Hangulatember volt, de ezt a tinédzser kornak tulajdonítottam” – mondta az anyuka a lányáról. Hannah karatetanár édesapja szerint a lány csuklóján pár héttel korábban vágásokat fedezett fel, és amikor ezt számonkérte tőle, a lánya csak annyit válaszolt, hogy ez az emo beavatás egy része, de megígérte az apjának, hogy sose tesz ilyet többé. Hannah Bond Living Disaster („két lábon járó katasztrófa”) néven volt regisztrált tagja a Bebo közösségi oldalnak, és egy olyan képet töltött fel rá, amin egy emo kinézetű lány volt véres csuklóval. Egy másik képen az iskolai füzete volt, rajta a „ma feladom” felirattal. Hannah végül az emeletes ágyára akasztotta fel magát.

Amúgy optimista vagyok
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 14, 17:38:34 írta Suigetsu » Naplózva
Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 19
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins