25 máj 20, 20:44:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Te milyen embertípushoz tartozol?
Optimista
Pesszimista
Mazochista
Szadista
Pszichopata
Egyéb
Realista
Idealista

Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 19
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Embertípusok (mint személyiség típusok)  (Megtekintve 82090 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Shinichi
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

His royal highness

« Válasz #90 Dátum: 08 jún 17, 09:13:38 »

Avenger..a pszichopata jelentése: érzelmek nélküli,mint ahogy leírták az első oldalon. Az az igazság,hogy ezt felesleges lett volna berakni,mivel pölö egy családgyilkos nem Naruto fórumokon böngészne...  :/
Azért mégis jött rá szavazat,vicces...  :'X :/
Naplózva
cseryy
Újonc
*

« Válasz #91 Dátum: 08 jún 22, 18:40:03 »

én valahogy mindegyik vagyok(ha olyan kedvem van) csak pszichopata meg Mazochista nem xD  >.<#
inkább tájolom az optimistát :'X
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #92 Dátum: 08 jún 23, 06:40:17 »

Én pesszimista vagyok. Mindenhez úgy állok hozzá hogy meg fogok halni. Eddig nem jött be...~lekopogja~
Naplózva
Chidori
Akadémiai tanár
*

« Válasz #93 Dátum: 08 jún 23, 11:40:39 »

Én is abszolút pesszimista vagyok. Mindenben a legrosszabbat látom.. semmiben sem a jót.  Hmm?
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
AVENGER
Chuunin
*

« Válasz #94 Dátum: 08 jún 25, 21:36:34 »

nyugi kaoszzsolt fórumtársaimat nem bántanám.
Naplózva
Slane
Osztag Vezető
*

So long suckers! :)

« Válasz #95 Dátum: 08 jún 25, 21:43:51 »

Én realista szoktam lenni, ami sokszor átvág a szarkazmusba, emberek kigúnyolásába és cinizmusba. Általánosságban azonban segítőkész vagyok, de a túlzott fokú hülyeséget nem bírom.
Naplózva
narin12
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

(20130814-1) AZ ELFELEDETT

« Válasz #96 Dátum: 08 jún 25, 22:19:04 »

Én pesszimista vagyok teljes mértékig.Mindig a legrosszabra gondolok,és történik velem.De én már csak ilyen vagyok
Slane akkor már értem h miért szoktál belém kötni néha, de ha jól esik akkor csak rajta.
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 26, 06:33:46 írta narin12 » Naplózva
Ita
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #97 Dátum: 08 jún 26, 08:08:27 »

Én mazosita vagyok  Nevet(már nem tom hogy kell írni) imádom a fájdalmat karácsonyra is pofont kérek Nevet
Na de viccet félretéve, én is pesszimista vagyok általában mindenben a rosszat látom és a phár félig üres Nevet
Naplózva

Seed
ANBU Kapitány
*

« Válasz #98 Dátum: 08 júl 14, 20:40:30 »

Pesszimista, realista. Ez a két dolog alapból együtt jár az én életfelfogásom szerint.
Naplózva
Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #99 Dátum: 08 júl 16, 11:32:47 »

ÉN nem tudom magamat egyikhez sem sorolni Mosolyog Egyébet jelöltem.
Az Adott helyzetektől függ hogy álok hozzá a dolgokhoz. A Realista nem lehetek mert szeretek elrugaszkodni a vlaóságtól ami álltalában sőt eddig mindig nagon jól jött. Optimista az vagyok mert szinte mindenre úgy gondolok hogy el lehet érni meg lehet csinálni. pesszimista is vagyok mert van amiben nem hiszek hogy meg lehet csinálni.

Mazochista? ööö attól függ ikszdé elég gyakran magamra haragítom az embereket de csak azokat akik nem tudják elfogadni az igazságot ha szemükbe mondom ez annak számít?  Hmm? döntse el mindenki maga

Pszichopata feltétlenül vagyok ez egy mai magyarországon élő tininek alap követelmény ahoz hogy értelmes felnőtté válhasson. sztem. aki nem arról már most meg van a véleményem....

Szadista nem vagyok.

Én ember vagyok egy ember pedig akkor tud eredményes életet élni h kiszámíthatatlan(mások számára legalábbis) és ha valaki Realista vagy optimista az már alapból kiismerhető ember.  Én azt hiszem azt mondanám Normalista vagyok csak ilyen nincs :S vagy van?
Naplózva
Hagane
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ai Yazawa Fan

« Válasz #100 Dátum: 08 júl 17, 18:50:51 »

Nem tudtam eldönteni hogy ideillik-e, de azért leírom:

Pszichopata teszt
Amerikai pszichológusok kifejlesztettek egy tesztet, amivel könnyen megállapítható, hogy ki a pszichopata. Egy rövid történet után válaszolni kell egy kérdésre. A pszichopata gyilkosok MINDIG ugyanazt a választ adják. Ha te is így válaszoltál, jobb, ha elkezd félni a környezeted!

Tehát: Egy fiatal lány az anyja temetésén megismerkedik egy fiatalemberrel, akibe első látásra beleszeret, de nem tudja meg az elérhetőségét, nem cserélnek telefonszámot stb.
Egy hét múlva a lány megöli a nővérét.

Kérdés: Miért ölte meg a lány a nővérét?

Először válaszoljatok, aztán olvassátok el az értékelést!  Nevet

A normális emberek által adott leggyakoribb válasz: Azért ölte meg, mert nyilván a nővér is megismerkedett a fiatalemberrel és összejött vele.

Most jön a pszichopaták által adott válasz: Azért ölte meg a nővérét a lány, mert azt reméli, hogy a fiatalember arra a temetésre is el fog jönni.

Naplózva

Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #101 Dátum: 08 júl 17, 19:01:12 »

Akkor úgy tűnik én pszichopata vagyok. Gondolkozik
Nemtom, de nekem a normális emberek által tartott válasz elég normálatlannak hangzik.
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #102 Dátum: 08 júl 17, 19:39:29 »

Én azt válaszoltam erre a kérdésre, h azért, mert őrült volt a csaj, eszembe sem jutott ez a 2 lehetőség Hümm-hümm Vagy logikátlan vagyok, vagy figyelmetlen, vagy túl egyszerű az elmém?ikszdé Vagy pedig nem csodálom, h ezt AMCSI pszichológusok találták ki >.<#
Naplózva
Zemori
VIP

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Zemochimaru

« Válasz #103 Dátum: 08 júl 17, 21:58:56 »

Az első válasz nekem olyan kicsinyesnek és egyszerűnek tűnik. Mindkettő átfutott az agyamon am:D Kevert típus xD vigyázat xD

A második elvontabb inkább, vagy kreatívitást feltételező Nyelvesít Hiszen, ha nincs meg a nőnek a pasi elérhetősége, akkor ez tök jó megoldásnak tűnik Pojén Én megölném a tesóm ? xD
Nem hinném,h bárkiért is képes lennék ölni... csak magam miatt. hmm : D

Eléggé off volt? xD

Am meg... benevezem BélabüddenetGyönyörűségesemet (Lea, the dog) a szavazásba:D Ő, hiperaktív, optimista-realista és überlusta EMBERtípusxD Mert Béla ember... bizony... Hümm-hümm
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
TaraAkera
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Ma is tanultunk valami újat gyerekek~

« Válasz #104 Dátum: 08 júl 25, 17:00:23 »

Ez a teszt érdekes...nekem egyből az esett le,hogy féltékenységből,nem akarta hogy a nővér megismerje a csávót és egymásba szeressenek ikszdé tehát én normális vagyok? :/  Nevet megnyugtató ikszdé Amúgy embertípusok alaprján..szerintem vhol a pesszimista és a realista között vagyok ikszdé
Naplózva

Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 19
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins