na tegnap este elment a net, ezért nagyon unatkoztam, és gondoltam hogy megpróbálkozok megint az amnesiával.
és sikeresen végig vittem kb 2 óra alatt. nem az egészet, hanem a börtön utáni víz izéba kezdtem, és onnan végig vittem Alexander megállításával.
végülis nem volt olyan nagyon durva, mint a videókban bemutatták, az egész alatt tegnap csak 1x ijedtem meg, de akkor levertem az egeret is majdnem xD
SPOILER
valami vasszűz volt 1 kinzóterem szerűség közepén, sejtettem hogy vmi történni fog ha a közelébe megyek, és igen meg is történt ahogy vártam. kinyílott, és a frász jött rám.Spoiler vége
de amúgy annyira tényleg nem ijesztő, de attól még nagyon izgalmas volt, és nagyon tetszett az egész.
a történet is jó volt, csak ha így vissza gondolok hogy miket olvastam eléggé bizarrnak tűnik.
SPOILER
Daniel a kínzás géniuszává vált Alexander miatt. Danielből nem néztem volna ki hogy ennyire pszihopata... vagy legalábbis az elején. vagyis ha ennyire őrült volt akkor miért döntött a felejtés mellett? jól megvolt alexanderrel, és a sötét erővel ahogyan leesett nekem az iratokból spoiler vége
szóval ez 1 jó játék, csak szerintem a sok youtubes ember, meg a többi oldalon túlságosan felfújják az egészet, hogy most jaaj úgysem mered végig vinni egyhuzamban az egészet. meg ha végig viszed agyhalott leszel, meg hogy csak a legbátrabbak vihetik végig.
KAMU
aki nem meri végigvinni a sok beszéd miatt, annak csak azt mondom hogy ne higyjen nekik. azt akarják hogy az ember féljen.
ijesztő, de csak a hangok azok. ennél ijesztőbbre is megtudták volna csinálni.
na jó kis játék kritikát írtam, vagyis sztem nem vmi jót.
asszem játszok majd a DLC-kkel, vagy mik azok a külön történetek.