24 nov 01, 05:34:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: [1] 2
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Penumbra és Amnesia  (Megtekintve 8864 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
tkrisz2
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Dátum: 11 dec 15, 15:29:23 »

Hali!
Ezt a topicot azért hoztam létre, mert van 2 izgalmas horror játék, és gondoltam nem éri meg külön topicot nyitni nekik, főleg h ugyanattól a cégtől vannak.

A penumbráról én se sokat tudok, de asszem ez az északi sarkon játszódik 1 expedíción.
itt 1 részletesebb leírás a játékról: http://www.adventuregames.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=64:penumbraanthology&catid=2:tesztek&Itemid=52
Igazából ez 1 sorozat volt.

A másik játék az Amnesia: The Dark Descent.

Ez szerintem sokkal ijesztőbb mint az elődei. Ennek a részletes leírását inkább magam írom meg:
a Brennenburgi kastélyban játszódik a 19. században. A lényeg hogy az elején amnéziásan ébredünk egy folyosón. Majd vérnyomokat követve elindulunk, és szépen lassan megértjük hogy hogyan is kerültünk ilyen helyzetbe. A főszereplő Danielnek el kell jutnia a vár alatti szentélybe, és meg kell ölnie Alexander grófot, mielőtt megérkezne a lidérc. Utunk során ronda zombi szerű lények próbálnak majd minket megakadályozni a lejutásban. De ennél sokkal több van a játékban: Ha meglátunk egy zombit akkor menekülnünk kell, elkell bújnunk, vagy meg kell halnunk(ez nem ajánlott). A játékot nagyon élethűvé teszi hogy van fizikai és szellemi egészségi állapot. Ha megvág 1 zombi akkor lassabban megyünk, stb, szokásos, de ha túl sokat maradunk sötétben, akkor meg a szellemi állapot romlik, olyankor egyre durvább halucinációk fognak minket gyötörni. Aki ezt a játékot 1 huzamban lejátsza minimum 3 perces szünet nélkül annak aztán nagyon erős idegei vannak.

Ennek van 1 kiegészítője még az Amnesia:Justine
Ezt én már végig játszottam, nem volt túl nehéz, de a frász jött rám benne 1x.

Igazából én még nem jutottam el túl messze az amnesiában, mert mindig lefagy 1 pályánál, valaki tudna ebben segíteni? Amikor a 3. ásatásos papírt megtalálom, az előtt, vagy az után lefagy a gép.
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Viktor-sama
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1 Dátum: 11 dec 15, 16:09:58 »

Az amnéziáról már láttam pár youtubeos vidit és most megjött a kedvem kipróbálni. Ja, Krisz nem fog tetszeni kinek a vidijét néztem ikszdé wazzup luckey-ét
nem tok segíteni a problémádon :/
Naplózva
GepgurU
ANBU újonc
*

Gépész gnóm, a gépek piciny hercege

« Válasz #2 Dátum: 11 dec 15, 16:33:55 »

Körülbelül tökéletes leírás az Amnéziáról. De a Penumbrához (mivel megvan) hozzáfűznék pár dolgot.

Először is, ez egy trilógia, ez a kis kedvcsináló az 1.rész Overture névre halható epizódot írja le, minden spoiler nélkül.

Főszereplőnk, Philip. Mivel apjától kap egy üzenetet, hogy valamilyen adatokat el kell égetnie. Soha életében nem látta az apját, szóval minden lelkiismeret furdalás nélkül elolvassa. A dokumentum sok érdekes dolgot tár elé, ezért muszáj neki elmenni Grönlandra. Ha hideg elől csak egyetlen egy vasajtó mentheti meg. Szerencsétlenségére így, a nehezebb utat választotta. Ez a játék is főleg a bujdosásról szól, ámbár itt lehetőségünk van a harcra. Direkt adtak borzalmas harcrendszert kezünkbe, ámbár (rajtam kívül sokan mások) minden szörnyet eddig leütöttem. Végül is kutyákról van szó... valószínűleg később erre nem lesz lehetőségem. Ezt a kis mondókát egy, játékbeli idézettel zárom:

" Ha szerencsénk van, én már rég halott vagyok. De ha elkárhozott minket a sors, mind megfogunk halni!"
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 15, 16:37:23 írta GepgurU » Naplózva

Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról.

~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]
Kis kabalám:
tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #3 Dátum: 11 dec 18, 11:34:18 »

na megoldottam az amnesiát Nevet
lebetegedtem, nem mehetek a nagy géphez, megnéztem a laptop ramját, meg a többit, 2 gb ram... a nagy gépen csak 1 van, letöltöttem rá az amnesiát és megy is :DDD

már túl vagyok a water horroron, ami engem megijesztett az elején, mert nem tudtam hogy most mi lesz itt, mit kéne csinálni.
de végülis kb 5 perc alatt túljutottam azon az 1. water horroron, utána meg a water horroros labirintuson 1 perc alatt átjutottam, csak futottam, futottam.

most ott tartok, hogy a gépteremhez megkell szereznem még 2 kart a storageból Nevet
Naplózva

Viktor-sama
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4 Dátum: 11 dec 18, 12:35:09 »

én a water horroron vagyok elakadva, ott ahol egy nehéz kapu van és nem tudom felemelni. Ne lődd le a poént, egyedül akarom Nevet am sikerült infót szerezned arról mi van a vízben? Hmm?
Naplózva
tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #5 Dátum: 11 dec 18, 14:01:18 »

hát a vízben sztem vmi búvár zombi lehet sztem, mint a balcsiban azok akik lemerülnek a víz alá, és elkapják a kislányokat xD

én már lejutottam a liftel, és utána még 1 szintel lejjebb mentem, és itt már 2x-3x meg is haltam.
bakker itt nagyon sok olajat el kell használni, mert hihetetlen a sötétség :S
az elején érdemes takarékoskodni, én is felhalmoztam 5-6 olajat.
itt van ilyen várbörtön, most még lejjebb mentem, és most voltam 1 konyhában... majd elmentem 1 raktár irányba, megláttam 1 zombit, mellettem volt 1 ajtó, be akartam menekülni, úgy láttam nem vett észre, de jött az a durva zene hogy msot nekem jön, nem értettem hogy most mi lesz, aztán megfordultam és mögöttem volt 1 zombi és megölt...
heh de érdekes menekülök 1 zombi elől, egyenesen az "oroszlán" ketrecébe :S

a játéknak van 1 főhibája, az pedig hogy a zombik nagyon bugosak.
az előbb ki akartam menekülni 1 helyről, megláttam a zombit, nem volt hova bujni, elbújtam az ajtó mellé hátha nem szúr ki, de kiszúrt és elkezdett ütni úgy hogy tök más irányba fordult...
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #6 Dátum: 11 dec 24, 14:57:37 »

na penumbra overtureval játszottam, és már eljutottam ott is 1 darabig Nevet
ez nem vmi ijesztő, de nekem tetszik. épp most indítottam be valami generátort, és így kinyithatok 1 kaput, ami mögött 1 vérengző farkas van ^^
Naplózva

GepgurU
ANBU újonc
*

« Válasz #7 Dátum: 11 dec 25, 11:53:50 »

Amikor a másik gyerek először megszólal a rádióba?
Naplózva

Kis kabalám:
tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #8 Dátum: 11 dec 25, 12:02:05 »

jah az adóvevőbe, ami csak vesz, nem ad.
már bejutottam a raktárba is a pókokon keresztül >_<
ott csak menekülni lehet, harcolni nem nagyon... de sikerült Nevet
most találkoztam először vmi nagy csótány szerűséggel, és még tovább is eljutottam.
nem olyan ijesztő ez a játék, inkább izgalmas Nyelvesít
amúgy nem tud valaki magyarosítást adni a black pleaguehoz? kerestem feliratosat, szinkronosat, de sehol se találtam jót :/

mert ha végzek az overtureval nem akarom magyarítás nélkül játszani a bp-t

na végig játszottam az overturet, nagyon tetszett Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 25, 18:41:01 írta tkrisz2 » Naplózva

GepgurU
ANBU újonc
*

« Válasz #9 Dátum: 11 dec 25, 20:51:14 »

Én még közel se vittem ki... én a gőzös résznél tartok. Nekem alapból magyar, ha rájövök melyik a nyelvi fájl akkor átküldöm neked.
Naplózva

Kis kabalám:
tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #10 Dátum: 11 dec 26, 13:14:12 »

a finomítóban?
én a finomítóban eléggé sokat vesződtem mire feljutottam...
1 TIPP: ott a finomítóban ahhoz hogy feljussatok oda a felsö vmire, NE a hordókat használjátok!
fél óráig azzal szerencsétlenkedtem, mert nekem eléggé laggolt a game... utólag olvastam hogy máshogy kell oda feljutni.

SPOILER
http://www.pclife.hu/vegigjatszasok/penumbra_overture
SPOILER
itt le van írva a végigjátszás, hogy mit hogyan kell.
én is csak azért kerestem rá erre, mert franc se gondolta volna hogy "úgy" kell bejutni abba a csillés bányának a zárt ajtós szobájába...

jah és találtam penumbra black plaguehoz magyarosítást, most jött le, majd megnézem hogy műkszik-e
http://data.hu/get/3011556/Penumbra_Black_Plague_HUN.exe.html
Naplózva

GepgurU
ANBU újonc
*

« Válasz #11 Dátum: 11 dec 26, 14:24:06 »

Nekem volt annyi eszem, hogy NE úgy menjek fel rá... már ha a létra leengedésére gondolsz.
Naplózva

Kis kabalám:
tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #12 Dátum: 11 dec 26, 15:43:09 »

hát a létrával kell feljutni...
na működik a magyarosítás, eljutottam egy darabig és hát... kicsit vicces...
asszem 2-en élünk 1 testben O_o
és a főszereplő valami 3581 és fél, vagy nem tom mennyi filmet látott xD

amúgy lehetnének ijesztőbbek is ezek a játékok, mert ezek a zombik pl az amnesiába nem vmi ijesztőek, csak rondák... ha a szemeik nagyobbak lennének, és lenne bennük... mondjuk vmi agy, vagy valami hasonló, szóval a szemük tudatosabb lenne, hogy most el akar kapni téged és meg akar enni Nevet
penumbrába mondjuk durvábbak azok az ufók, mert vicsorognak rád, meg rád ugranak.
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 26, 18:47:05 írta tkrisz2 » Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #13 Dátum: 11 dec 28, 21:20:48 »

na az új élményeim:
tovább jutottam, és szerintem lassan már a végénél járok. 1 párszor tényleg megijedtem játék közben xD
pl bőr nélküli emberke kergetett...
most vmi állatketreceknél vagyok, ahol valami fura dolog megölt párszor :/
izgalmas játék, csak nagy erőt kell vennem magamon, amikor el akarom indítani a játékot.
Naplózva

Zergi0
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #14 Dátum: 11 dec 28, 22:09:56 »

Az Amnesiat és is végigvittem hihetetlenül jó játék csak az a baj hogy kb 2 hónap alatt nyomtam végig mert napjában örültem ha 10 percet folyamatosan ott tudtam ülni , eléggé paráztam a játéktól sokszor meg is ijedtem am a sötét részeknél nem kell félni mert ott kisebb valószínűséggel vesz észre a szörnyi a vizes résznél meg csak fel kel menni valami lebegő dologra és (néhány helyen) lehet találni test részeket amiket ha beledobálsz a vízbe a vízi szörnyi elkezdi rágcsálni azokat és van időd mindenre + megfigyelheted hogy mit is csinál velük .  bow
Naplózva
Oldalak: [1] 2
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins