gman
|
|
« Dátum: 11 dec 14, 09:44:49 » |
|
Oda sensei egyik legelmeroggyantabb találmánya a Den Den Mushi. Félig csiga, félig telefon, tehát nevezhetjük akár csigafonnak is. A szerkezet többféle színben, formában és méretben kapható és szinte minden háztartásban fellelhető, így az OP világában hétköznapi eszköznek számít. Erdetét, működési elvét homály fedi, de találgati lehet róla ebben a témában. Aki leszeretné tölteni csengőhangnak itt megteheti: http://bayfiles.com/file/3mSZ/9k6hBF/Den_Den_Mushi.mp3Köszönet Szanisznak!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 20, 23:10:07 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #1 Dátum: 11 dec 14, 10:42:13 » |
|
Kizarunak olyan volt mint egy karóra:D. Golden és Silver Den Den Mushi is elég uniqnak tűntXD Honnan jött az ötlet elképzelni nem tudom:d. Lehet Dr. Vegapunk alkotta meg ezt isXD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2 Dátum: 11 dec 14, 16:49:12 » |
|
Igen, de Kizarué nem működött xD az volt a 'fekete den den mushi', nem? meg bírom, hogy hasonlíthat a tulajára. pl. ivankové lilahajú, műszempillás, jinbeiének ilyen kafa szemöldöke van, ilyesmi xD meg egy fillerben luffyéknak vol egy szalmakalapos példány xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3 Dátum: 11 dec 17, 08:49:00 » |
|
Vannak multifunkcionális den den mushik is: kamera, hangosbemondó, vetítő...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4 Dátum: 12 jan 04, 17:47:00 » |
|
Én úgy vettem észre, hogy a denden mushi átalakul, amikor vkivel beszélsz rajta és a telefon túloldalán lévő néhány tulajdonságát veszi fel. Amúgy ha jó tudom, akkor a den den mushi japánul alapból szinplán csigát jelent. így egyben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #5 Dátum: 12 jan 15, 23:01:48 » |
|
Nem alakul àt. Enies Lobbyban is elvette Nami a cp9es csaj den den mushijàt. Később azt hiszem franky hasznàlta, és fel is tűnt, hogy a csigànak rúzsos szàja meg hosszú szempillàja van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kankuro Gaara
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6 Dátum: 12 jan 22, 22:29:50 » |
|
Nem tudom, szerintem átalakulhat. Amikor Luffy-ék beszélnek Bon-channal(az Impel Down arc végén), akkor a Den Den Mushi igencsak hasonlít Bon Clay-re. Vagy amikor Ivan beszél Luffy apjával, Dragonnal. Nem hiszem, hogy Dragonnak külön lenne egy olyan készüléke, ami hasonlít Ivankovra. Hacsak annyira nem hiányzott neki, hogy beszerzett egy olyat, amit erősen kétlek. http://kepfeltoltes.hu/view/120122/vlcsnap-2012-01-22-22h31m51s190_www.kepfeltoltes.hu_.jpgAmúgy ez a kis fehércsiga a képen(remélem jó lett a link Dx), ami csatlakoztatva van a másikhoz, az vajon mire van? Én arra gondoltam, hogy a távolsági hívásokhoz. Mármint ha a két sziget, csiga(most hívjam készüléknek? ) nagyon-nagy távolságra van egymástól. Esetleg még az lehet, hogy a lehallgatás ellen, hogy a tengerészet még véletlenül se hallhasson, érthessen semmit a beszélgetésből. Bár nem tudom le lehet-e egyáltalán lehallgatni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 22, 22:39:35 írta Kankuro Gaara »
|
Naplózva
|
,,Ne versenyezz az idiótákkal! Mert legyőznek a rutinjukkal!" ,,Én nem szeretem az egoistákat, mert nem engem szeretnek."
|
|
|
Rub
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
The magican
|
|
« Válasz #7 Dátum: 12 jan 22, 23:29:50 » |
|
Igen lehallgatás ellen. A fekete csigával lehet lehallgatni ,amit Kizaru akart használni .
|
|
|
Naplózva
|
"I don't see your death in the cards"
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #8 Dátum: 12 jan 22, 23:38:17 » |
|
Mivel Dragonék valami fehér szigeten tanyáztak, ezért gondolm a fehér csiga fogja be az összes odaérkező hívást, mint egy központi vonal, és aztán osztja szét a megfelelő készülékre, ez esetben arra amin Ivankov szokott beszélni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 24, 18:40:08 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
|
« Válasz #9 Dátum: 12 jan 24, 18:33:39 » |
|
Ivankov ddm je iszonyat mókás volt, hasonlított is rá
|
|
|
Naplózva
|
L- Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban -L
|
|
|
Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #10 Dátum: 12 feb 03, 21:38:19 » |
|
A fehér csigafon az úgy emlékszem hogy a gondolatokat továbbítja ezért nem lehet lehallgatni.Ne vegyétek kézpénznek amit mondok mert nem biztos.
|
|
|
Naplózva
|
A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!! Egy mindenkiért,mindenki egyért! In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #11 Dátum: 12 feb 04, 01:02:21 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BoRi
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Lovass
|
|
« Válasz #12 Dátum: 12 feb 18, 21:14:42 » |
|
Amit csak a One Piece fanok értenek: - Mit mond a csiga? - Pürü-pürü-pürü...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #13 Dátum: 12 feb 18, 21:40:34 » |
|
Hát ez epic voltxD Kajak könynesre röhögtem a szemem, hogy így elmeséltem másnak isxD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #14 Dátum: 12 feb 19, 08:16:24 » |
|
Hosszas keresés utàn talàltam den den mushi csengőhangot telefonra. Rohadtjó. Egyébként megjelent egy új mushi, a fekete. Lehallgatàsra való. Zsírkiràly
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|