Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #210 Dátum: 07 dec 05, 12:46:29 » |
|
Igen meg marad neki.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #211 Dátum: 07 dec 05, 12:47:23 » |
|
Csak átmegy kicsit maszek gyártmányba, de rá se ránts! xP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sili-san
Vendég
|
|
« Válasz #212 Dátum: 08 jan 02, 14:48:41 » |
|
Nem tudja valaki, hogy honnan lehet a részeket és a movie-kat letölteni? ;D Előre is köszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #213 Dátum: 08 jan 05, 17:51:50 » |
|
hmm a movie azaz anime bfejezése nem?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 05, 17:57:25 írta dEatHy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #214 Dátum: 08 jan 05, 18:27:58 » |
|
De az. Ezért is nem tetszik az emberek többségének.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #215 Dátum: 08 jan 05, 22:54:09 » |
|
hmm én azt utálom egy animében, ha végignéztem xd mert akkor már nem lesz több rész és már megszoktam a főszereplőt meg minden amugy ez szemétség, hogy ilyen rövid simán lehetne folytatni... mondjuk van egy ova ami lezárja a történetet, de akkoris
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 06, 10:34:00 írta dEatHy »
|
Naplózva
|
|
|
|
DaViS
Akadémiai tanár
Nem elérhető
..........Air Gear.......
|
|
« Válasz #216 Dátum: 08 jan 07, 19:37:58 » |
|
a MOVIE-t nem tudom letölteni sajnos :-* és ilyen kor for fel az agyvízem hogy a befejezést nem tom megnézni de a movie-ról énse hallotam sok jót xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #217 Dátum: 08 jan 07, 21:04:11 » |
|
Movie az ujó, mondjuk nem láttam, csak belenéztem, de U betűsön fenn vanXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nihilus
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #218 Dátum: 08 jan 09, 16:37:39 » |
|
A mininovára valaki felrakta a magyar szinkronos részeket amik eddig voltak a TV-ben...ha érdekel pingeljetek MSN-en,vagy küldjetek pü-t,mert: "A jelenleg hatályos magyar törvények értelmében a jogvédett anyagok megosztása bűncselekménynek számít. Ezért letöltőhelyek / programok megnevezése, reklámozása és belinkelése nem ajánlott, ebből következően mindenki saját felelősségre 'teheti' meg ezeket, így az oldal üzemeltetőit felelősség nem terheli."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Anonymus
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #219 Dátum: 08 jan 10, 15:30:37 » |
|
Bocs, lehet, hogy már volt ez a kérdés, de sajna még nem tudtam mind a 15 oldalt végigolvasni! Nos, a kérdésem az lenne, hogy a 15. részt honnan lehet leszedni magyarul? Mert a barátnőm töltögeti - nekem is többek között! =D -, de ez a rész vhogy megállt 98,5 %-on! Tudtok segíteni? Köszi előre is!
|
|
|
Naplózva
|
"Az élet játék - játszd! Az élet kihívás - fogadd el! Az élet álom - váltsd valóra! Az élet áldozat - ajánld fel! Az élet szeretet - Élvezd!"
|
|
|
nikifan
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #220 Dátum: 08 jan 11, 17:35:46 » |
|
a fullmetal alchemist egy szuper anime vicces meg izgalmas is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #221 Dátum: 08 jan 12, 21:40:30 » |
|
Bocs, lehet, hogy már volt ez a kérdés, de sajna még nem tudtam mind a 15 oldalt végigolvasni! Nos, a kérdésem az lenne, hogy a 15. részt honnan lehet leszedni magyarul? Mert a barátnőm töltögeti - nekem is többek között! =D -, de ez a rész vhogy megállt 98,5 %-on! Tudtok segíteni? Köszi előre is! Nézd inkább jappánul. Sokkal jobb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szili1992
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #222 Dátum: 08 jan 20, 12:34:35 » |
|
Az összes magyar rész fenn van torrenten, de lehet direktbe is tölteni / magyarul, japánul/. Ha érdekel valakit, küldjön egy mail-t. Nem csak FMA van, hanem sok más is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mahhdy
Újonc
Nem elérhető
Sasori
|
|
« Válasz #223 Dátum: 08 jan 20, 13:03:20 » |
|
Ha még hatályos a Movie probléma. http://kaa.animeconnection.net/torrentpage/innen le tudod tölteni a filmet, az oldal alján van a kész filmeknél. Ehhez a verzióhoz passzol a magyar felirat is. Rég töltöttem le, nem tudom hogy van Seedelve. Remélet tudtam segiteni.
|
|
|
Naplózva
|
"A vakság számtalan formában megmutatkozhat, nemcsak abban, hogy valaki nem lát. A fanatikusok többnyire gondolatban elvakultak. A vezetők pedig gyakran a szivükkel nem látnak" Orániai Katolikus Biblia
"Mondj igazat. Sokkal egyszerűbb, s többnyire az a leghatásosabb érv." Bene Gesserit-Mondás
|
|
|
Matsure-kun-
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #224 Dátum: 08 jan 27, 21:30:40 » |
|
Hello ez egy naon király izgaémas érdekes Anime!!!!!! de vki nem tudja hogy nincs e vhol letölthető manga vagy anime?? ha vki tud akkor PM-ezen rám!!! előre is kössz!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|