Arisa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #60 Dátum: 07 jún 29, 22:49:45 » |
|
ott van a többi is, regizz be, ls akkor látni fogod.. evileg :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaarahun
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #61 Dátum: 07 jún 29, 22:54:37 » |
|
regizve vok de 5 van ott :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaarahun
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #62 Dátum: 07 jún 30, 14:28:12 » |
|
elnézést a duplapostért de már elég sok idő eltelt az előző óta vagyis gondolom nem lesz baj, na az lenne, ha örülnék ha vlaki segitene beszerezni az összes részhez a feliratot....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #63 Dátum: 07 jún 30, 14:40:31 » |
|
Régebben fenn volt majdnem az összes felirat az oldalon, de újra kezdték fordítani, ezért sajna csak 5 van fenn... ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaarahun
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #64 Dátum: 07 jún 30, 15:01:17 » |
|
értem, akkor vlaki nem tudná elküldeni? msn -en pl
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nihilus
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #65 Dátum: 07 jún 30, 17:15:40 » |
|
Énnekem szerencsre feliratokkal nem köll bajlódnom,mert olyan torrentem van,ami feliratosan hozza le az egészet(angolt)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #66 Dátum: 07 jún 30, 17:21:10 » |
|
Anno én is angolul néztem végig az egészet.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Nihilus
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #67 Dátum: 07 jún 30, 17:27:12 » |
|
Elgépeltem,a felirat az anol,a dub-okat nem szeretem,még csak a Yu-gi-oh!-t néztem dubosan,de azért mert szar volt a felirat pl."Green eyes white dragon" :Dmegalol
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Goku2000
Vendég
|
|
« Válasz #68 Dátum: 07 jún 30, 17:57:32 » |
|
Kezdtek eltérni a topik témájától: Fullmetal Alchemist. A sorozatról beszélgessetek, ne a feliratok milyenségéről. Gaarahun: a feliratokat pm-ben is elkérhetted volna, vagy ahogy írtad, MSN-en keresztül. Egyszerűbb, gyorsabb is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nihilus
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #69 Dátum: 07 jún 30, 20:43:47 » |
|
25.rész...Váááh,Vááh Hughes,goodbye :'(Pedig volt Ed után a legirályabb..a családja fényképe volt a veszte...ez abszurd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #70 Dátum: 07 júl 01, 00:31:14 » |
|
Hughes az jo fej volt kar hogy ö nem tudott alkímiat hasznalni akkor lett volna vicees de igy is cask azert nem tudta megölni az a hülye homonculust mert "halhatatlan" ha jol emlexem :-X.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Nihilus
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #71 Dátum: 07 júl 01, 20:58:02 » |
|
Nah,ja Hughes kinyírta volna őket,ha halandók lettek volna...btw most jutottam el a 30.részig,és sztem a Sensei nagyon király...az alhaában semmi nincs OMGWTFZOMG :-X Ez az új Homoncolu meg az akarakter aki sokáigvolt Handy avatar-ja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Arisa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #73 Dátum: 07 júl 01, 21:45:36 » |
|
Huh, a fénykép mutogatása nagyona ari volt Nekem az tetszett még amikor Mustangot piszkálta a nőkkel "Neked is kellene egy feleség "
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #74 Dátum: 07 júl 02, 01:06:37 » |
|
Persze mert volt az a katona csaj aki bele van esve musztangba végig, na meg a legjobb baratja musztangnak szal erthetö az ilyesfajta b*szogatas .
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
|