Sikerült megnéztem filmet de a hangyányit kiakasztot a vége...:S (1 anime sem volt amire aszontam volna hogy sz*r a vége valamiért jó volt, de ez sz*r ....). Ok mindegyikben marad 1-2 elvarratlan szál, de egyik sem fontos itt viszont lényegében a főszálat vágták keresztbe....
Benne maradt pár apró kérdés ami elsősorban az angoltudásom hiányosságai amitt van feltenném őket remélve választ kapok.
1.:Al is tud körök nélkül alkémiával játszani vagy neki a kesztyűjén vannak körök?
2.:A végén Armstrong karján a kér gyerek az egyik Hughese-é a másik Roze-é ugye?
3.:A végén mikor Ed visszamegy a másik világba Winry aztmonja, hogy: "Megint megváratsz minket Ed"??? (ezt kérdem,hogy jól értettem-e?)
4.:MIkor Ed és Al a végén a teherautón ülnek Ed valami olyasmit mond, hogy: Mostantól itt (mármint ebben a világban) fogunk élne. ??? (szintén kérdem)
Az, hogy átkerültek és elindultak 1 új kalandra jelentheti azt is, hogy vissza akarnak térni és Winry várni fog de ez ellentmondásos ezekszerint nem akarnak viszamenni?
Mert elsőre azt gondoltam ok biztos "lezs még 1 film vagy röv. sorozat, de így kétlem" (ezt olvastam 1 oldalon miközben néztem terveznek e folytatást, de igaza van lehet.
()
Igazából az lett volna a jó ha a saját világukban vannak Ed monjuk elveszi Winryt és Al is állami alkemista lesz vagy Ed is lement a tisztségről, de valami happyendesebbet. Nem lenne rossz ez ha aszondanák lesz foyltatás, de így....
Várom mások véleményét is erről.
Napokban kicsit amugy is tele van a fejem szal lehe még később a 2. megnézés után lesznek újabb kérdések, de addig is nagyon várom a válaszokat.