24 nov 24, 12:20:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 [3] 4 5 ... 68
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fullmetal Alchemist  (Megtekintve 169679 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
Handy
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #30 Dátum: 07 jún 29, 14:14:50 »

Ja, nekem se. Addig nem mozdultam a gép mellől, amíg anyám késő ete rám nem szólt, hogy feküdjek már le. Addig egész nap ezt töltögettem.  Nevet Sztem nagyon jó!  kacsint
Naplózva
Goku2000
Vendég
« Válasz #31 Dátum: 07 jún 29, 14:28:30 »

A topikban meg lehet vitatni a szereplők életét, jellemét, a cselekményt, milyen hatással volt rátok. Összefoglalva: ami a sorozathoz szorosan kapcsolódik. Minden más OFF-nak minősül és törölni fogom. Tehát a 'júj de jó sorozat' , 'én már az x. résznél járok, de tetszett' , 'most abbahagytam, mert pc-n játszok' típusú hsz-ek feleslegesek. Tartalmasabb hozzászólásokat írjatok! Ez nem verseny!
« Utoljára szerkesztve: 07 jún 29, 14:39:48 írta Goku2000 » Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #32 Dátum: 07 jún 29, 14:58:46 »

Evvel most nem ertek veled eggyet mert az a hsz is kapcsolodik az animehoz lehet nem olyan szorosan de nem hiszem hogy ez off lenne hisz csak beszelni akart erröl az animerol és ha beszelni akar rola akkor azt ir le rola ami eszebe jut ez nem egy verseny es mert par ember annak tekinti attol meg nem hiszem hogy mindenkit kene fenyiteni.

Amugy neketek mék a kedvenc részetek, nekem az tetszett nagyon mikor azaz izomagyu csavo harcol a barnabörü vörösszemüvel ( Nemjutnak eszembe a nevek xD ), az nagyon tettszett ott lattam meg asszem elöször hogy mien ereje is van annak az izomagynak.
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Goku2000
Vendég
« Válasz #33 Dátum: 07 jún 29, 15:09:03 »

De ti nem az animéről beszéltek, hanem arról, h félbehagytátok, mert inkább elmentetek játszani, Handy meg egész nap töltötte. Ezek feleslegesek. A fórum nem csevegő!
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #34 Dátum: 07 jún 29, 15:12:04 »

Na hat ez nekem azon animek közé tartozik amiket nem tudtam volna félbe hagyni es elmenni jatszani Nevet.

Ez is az animehez kapcsolodik mivel itt azt mondtam el hogy ez egy olyan anim amit annyira szeretek hogy megszakitas nelkül neztem persze alvas wc volt közte de anniy kb Mosolyog.
Naplózva

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #35 Dátum: 07 jún 29, 15:16:03 »

énis kronosszal értek egyet...  ???

én azt bírtam, amikor az izomagyúnak a hugával akarték összehozni az egyik hapsit. (nekem se jutnak eszembe a nevek  Nyelvesít) és ott filózott h júj, biztos ronda lesz a huga meg minden, de tök szép lány volt, csak erre kijelenti h neki az izmos fiúk jönnek be xDD
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #36 Dátum: 07 jún 29, 15:20:34 »

Jaja az oan fiuk mint a báttya asszem ezt mondta, az jo volt abba azt is birtam ahogy a csavo lekileg összetört emiatt xD, tiszta depis lett.
Naplózva

Necro
Kezdő Jounin
*

Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ

« Válasz #37 Dátum: 07 jún 29, 15:21:32 »

Meg amikor kijelenti a csaj, hogy egész jó a zongora...
...Emelgetésében... ikszdé
Naplózva
Goku2000
Vendég
« Válasz #38 Dátum: 07 jún 29, 15:22:14 »

Na hat ez nekem azon animek közé tartozik amiket nem tudtam volna félbe hagyni es elmenni jatszani Nevet.

Ez is az animehez kapcsolodik mivel itt azt mondtam el hogy ez egy olyan anim amit annyira szeretek hogy megszakitas nelkül neztem persze alvas wc volt közte de anniy kb Mosolyog.
Ez is felesleges. A hozzászólásaidból kiderül, hogy szereted vagy nem. Javaslom nézz át a Death Note topikba. Ott tudnak tartalmas hozzászólásokat írni.
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #39 Dátum: 07 jún 29, 15:26:30 »

Na szerintem ez megint arrol szol ho kinek mi a véleménye szal... értelmetlen ez az egesz vita annyi az animerol beszeltem akkor nem off ennyi.. ha szerinted felesleges akkor meg nem szolsz hozza és kész. A DN topicba is szoktam dumalni en is Dn fan vagyok, meg meg sok mast is szeretek az animokrol szeretek legjobban beszelni mert erröl tudok.

Necro te erre igy emlexel ? Ecsém én nem tudnam azert ennyire megjegyezni ho miket mondtak bar rémlik valami, de az a jo még mikor az a Mustang vagy ki harcol Ed-el pffuu nekem az tetszett nagyon az a harc végén asszem az volt hogy eleredt az esö vagy vmi iesmi volt és hát esöbe nincs tüze xD.
Naplózva

Necro
Kezdő Jounin
*

« Válasz #40 Dátum: 07 jún 29, 15:28:27 »

Ja, voltak emlékezetes részletek. Nevet

És hogy Goku örüljön:
Véleményem szerint ez az anime az istent játszó ember allegóriájaként is szerepelhet... Nyelvesít
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #41 Dátum: 07 jún 29, 15:31:09 »

Ezalatt most arra gondolsz mikor embereket probaltak feltamasztani meg iesmi ? Mert akkor teljesen igazad van ha jol értelmezem ezt az ujabb kulturalt megfogalmazasodat Nevet.
Naplózva

Necro
Kezdő Jounin
*

« Válasz #42 Dátum: 07 jún 29, 15:34:38 »

Ja, főképpen arra. Életet adni az élettelennek, lelkekkel játszani, meg ilyesmik.
Sosincs jó vége. :Mosolyog
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #43 Dátum: 07 jún 29, 15:37:06 »

Ja igaz kivétel az utolso részben Nevet, ott jo vége eltt vagy hat az is van aki szerint jo akiszerint rossz de szerintem jo. Ja a rosszra meg 1 példa mikor az a pap isten nevébe alakitgat at dolgokat a gyürüjeben lévö kö segitségével és a végén az életét is elveszitette :S.
Naplózva

Necro
Kezdő Jounin
*

« Válasz #44 Dátum: 07 jún 29, 15:40:10 »

Az olyan mítikus büntetés volt. De az is csúnya, ami a karjával történt...
Naplózva
Oldalak: 1 2 [3] 4 5 ... 68
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins