24 nov 24, 14:36:09 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 68
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fullmetal Alchemist  (Megtekintve 170161 alkalommal)
0 Felhasználó és 33 vendég van a témában
asthi
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #585 Dátum: 10 máj 01, 15:39:30 »

Saphira elhiszemXDXD Sajna itt Bpesten nehéz tapasztalni na meg terepen is ott a hold...

Nekem az utolsó két rész Mustang kedvelő révén nagyon nagyon tetszett. Az arcmimika a düh a aharag ahogyan tartja Mustang kezében a szikrát és szenved h. most mit tegyen, na meg szegény Envy halála. Mindenképpen emlékezetes részek voltak ezek az utolsók.

Én nem bánom a 63 részt. Ez az anime fantasztikusan jó de ha húznák akkor ez is csak ellaposodna minta a többi jó történet.
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #586 Dátum: 10 máj 01, 16:36:12 »

Mustang nagyon kemény volt a mostani részben.Még Envy sajnálható volt....ilyen kevés rész lesz?Nem baj,legalább úgy csinálják h nincs benne filler. Mosolyog
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #587 Dátum: 10 máj 01, 22:48:10 »

hát ez az utolsó kettő az eddigi kedvenc részem a Greling-es részek mellett! Mustang most kiélhette az egész sztori alatt felgyülemlett idegbaját...a sok hidegvérű beszéde után már tőle is hiányoztak ezek az agresszív bemorgások a  tűzcsiholás mellett ikszdé Envy-t meg szerintem nincs aki most nem sajnálná...az a hang mialatt mereszti a szemét Ed-re..'Ningen...Ningen.. O.O' eszemmegál, hogy lehet ilyen aranyos hangot kiadni? ikszdé
az Armstrongok meg hozzák a formát ikszdé Olivier: 'a felsőálkapcsukra célozzatok,akkor nem tudnak élve megenni' nemáárXD öcsikéje meg: 'vaaaah,helyrejött a kificamodott vállaaaaaam' és csillog ezerrel...ilyennniiiincs XDD
Naplózva
shiranai
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #588 Dátum: 10 máj 02, 08:14:57 »

Mindig is Mustang volt a kedvenc szereplőm a sorozatból. Az utóbbi két rész lett most az új kedvenc. És végre eljött a várva várt pillanat, mikor nem csak beszél, hanem kiereszti a gőzt. A szemfolyadék felforralós mozdulat elég kemény húzás volt tőle. Szerintem méltó módon bosszulta meg Hughes-t.
Én Envy-t annyira nem sajnálom. Egy kicsit szomorú volt a halála, de nem hinném, hogy sajnálni kéne. Olivier beszólásán én is jót nevettem. Nevet
Naplózva

"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #589 Dátum: 10 máj 02, 19:01:43 »

És mindez nagyon is bizonyítja h. mennyire is emberire van megcsinálva az FMA. Más animében egy ilyne hidegvérű okos szereplő soha nem kapna szinte idegösszeomlást. Be volt mutatva Mustangnak is fáj, csak elfojtotta amagában aztán most egyszerre kitört beőle és amjdnem elkezdett gyilkolni eszét vesztve. Ez így volt helyén és az arckifejezések még mindig plussz pirospontokat érdemel na meg Envy utolsó mondatai is...
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #590 Dátum: 10 máj 02, 19:08:45 »

Ez pontosan így van Mosolyog
Sok animében a hidegvérűek mindig azok maradnak, még halálukkor is a szokásos fapofát vágják. Pedig ilyen nincs. Mindenkiben felgyülemlik a feszültség amit le kell vezetni, Mustang nagyon jó módszert talált rá Nevet

Sztem még Izumi belépője is ott volt, a háziaszonyos szöveg elhagyása mesteri Nevet
Naplózva

Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #591 Dátum: 10 máj 03, 15:44:09 »

A mostani rész is ütős volt.Izumi férje meg Alex hogy összeölelkeztek már xD
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #592 Dátum: 10 máj 03, 16:14:19 »

A mostani rész nos igen ismételten fantasztikus kategória. Főleg amikor harag újra megjelenik, na meg Izumiék és az Amstrong család találkozása  Pontosan Pontosan Hihetetlen h. ez az anime mennyire színvonalasan hozza a részeket...
Naplózva

Den
*

« Válasz #593 Dátum: 10 máj 04, 17:49:01 »

Ez vmi gyilkos voltxD Már mikor mangában olvastam akkor tudtam hogy nagyot fog ütni a két izomagy egyesülése de ez felülmúlta az elvárásaim, az a zenexD
A Führer pedig tényleg komoly volt, lazán elkezd sétálni a főkapu felé Nevet

Ez a mostani ending pedig szerintem nagyon szép, főleg az eleje, a xerxes-i emlékekkel.
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #594 Dátum: 10 máj 06, 09:09:24 »

Kövi részben Greed Nevet legjobb arc Nevet Az ending télleg szép de az op se rossz. Bár nekem a kedvencem a 2. op
Naplózva

Matten
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #595 Dátum: 10 máj 07, 19:10:33 »

Ezt az Endinget én csak úgy hívom hogy Alacsony Költségvetésű Ending. Az egész csak Képekből áll amik csak minimálisan mozognak ikszdé Ahhoz képest szép Mosolyog
Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
Den
*

« Válasz #596 Dátum: 10 máj 11, 11:08:50 »

Ez az új fejezet 69 oldalnyi epicness volt Nevet
Nagyon jól meg lett csinálva a Father elleni sok v 1-es harc, adták neki az áldást rendesen Nevet
Habár mint elvetemült Greed fan, nekem az jött be a legjobban mikor belátta magának hogy mit is akar igazán.
Naplózva

asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #597 Dátum: 10 máj 11, 12:40:44 »

Az új manga fejezet még az új anime részen is túltett.

Először az animéről, iszonyatosan jól harcol Bradley readásul Greed ellen Nevet Nevet Nevet Nevet Nevet :DOlyan jól nézett ki Greed amikor leézetta  am,agasból és fújta őtaa szél...(nah ez már fanatikus...)
A manga egyszerűen fantasztikus hiperszuper...Nagyon tetszik Al önfeláldozása, Edward soha fel nem adása, no és persze Mustang hogy talpra állt és most harcol is annak ellenére h. vak, nagyon jó...

Következő manga rész az utolsó de elvileg 100 oldalas leszXDXDXDXD
Naplózva

Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #598 Dátum: 10 máj 27, 23:16:09 »

fhuh ebben a részben sokféleképp lehetett reagálni Ling akcióira...izgulsz hogy le ne essen (jó azért tudtam manga révén hogy nem fog de akkor is ikszdé),az utána lévő jelenet elég drámai,imádom(!),aztán meg...fhühbaze O_O az elején kis mosolygós játszom a hülyét karakternek kinyílik a szeme rendesen...ekkora népírtást,nemcsoda hogy a briggsi katona megkapaszkodott a látványtól ikszdé
és jajdevárommár a vasárnapot,dráma drámát követ Mustang D':, nagyon érdekel, hogy fogják megoldani animebe!

és 100 oldalas fejezet?! azt megoldja 1 hónap alatt? XO
Naplózva
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #599 Dátum: 10 máj 31, 22:13:56 »

Nagyon jó volt a mostani rész is...Imádom az FMAt töretlenül ezek egyszerűen fantasztikusak...

Mustangot sajnálom de ahogyan Wrath leteríti az nem semmi...Meg az h. Mustang azért nem semmi mennyire okos meg mennyire tartja magát ahhoz h. nem csinál hülyeséget(humán transzmutáció) még akkor sem ha más kétségbeesésében megtenné.

Greed óriásit nőtt a szememben. A legútobbi részek is nagyon jók voltak...A mit éra  ahalhatatlanság meg az az öldöklés nagyon bemutatta az anime h. mennyire borzalmas is ez...

Mustang szereti Rizat tök fura volt látni h. Mustangot tulajdonképpen azért sikerült leteríteni mert Rizáért aggódott mindenekelőtt, nah és May döntése is nagyon helyén volt...

Nekem sztem ezzel mostmár biztosan a elsőszámú kedvenc animém lett az FMA BH, sztem egyszerűen fantasztikus h. mennyire pörög és emnnyi minden van benne...És nincs elbaltázva...

Várom a 100 oldalas fejezetet Nevet Nevet Nevet Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 68
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins