uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #435 Dátum: 09 júl 23, 19:43:02 » |
|
Annak mi értelme van azt már most is lehet más oldalakon.
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #436 Dátum: 09 júl 23, 21:54:51 » |
|
Dunszotm sincs. Annyit tudok, hogy az AA-nak ezért kellett dobnia ezt a projectet. Valamint valami Aerikai kavarás is lehet benne, mivelhogy néhány amerikai csapat is dobta/vagy álnéven kezdte el kiadni. (Mondjuk ezt csak hallottam, szal nem biztos)
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #437 Dátum: 09 aug 08, 02:10:45 » |
|
Megnéztem a 18 rész,mármint a brotherhoodból és ahogy láttam az előzetest nem hittem a szememnek! Na ne már hogy azt a szőke csajt megeszi aza k*csög dagadt homunkulusz Hát kajak ebben a sztoryban több jó arc meghal,mint gonosz...tök szimpatikus ez a Hawkeye,aztán kinyírják,már Hughes halála is rohadt szomorú volt(az első fma-ban),erre megölik ezt a tök szimpi csajt,nem jó ez a manga! xDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 08, 02:16:09 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saku
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #438 Dátum: 09 aug 08, 17:25:09 » |
|
Bocs a spoilerért de nem fogja Hawkeyet Gluttony megölni =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #439 Dátum: 09 aug 08, 17:37:28 » |
|
Akkor most mivan? Hawkeyet (akit először én Hokinak hívtam .. x'DD) meg ne öljék már.. >.<
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #440 Dátum: 09 aug 08, 19:10:19 » |
|
Szerintem se haljon meg Riza! Ha ő nincs nem csak egy csinos szereplő vész kárba, de akkor Roynak se lesz párja. A kutya meg gazdi nélkül marad. xD Amúgy a jó szereplők ne haljanak már meg, mert ő nagy kedvenc! Trishával versenyeznek az 1. helyért. Meg nagy kedvenc Ed és Al. X3
|
|
|
Naplózva
|
Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #441 Dátum: 09 aug 09, 18:12:25 » |
|
Bocs a spoilerért de nem fogja Hawkeyet Gluttony megölni =)
Huh isten áldjon meg ezért a mondatért! Pedig az anime tök úgy állítja be,még a köv. rész címe is valami halálos dolog!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #442 Dátum: 09 aug 13, 04:05:43 » |
|
Mindenki meghal aztán kiderül hogy mégse xD Nekem egyre jobban tetszik a sorozat. Nem tom de mintha Envy kicsit viccesebb természetű lenne? Azt nem értem miért hagynak ki jeleneteket az animéből? pl ebből a részből kimaradt Hohenheim és Lust beszélgetése, valamint a kínai testőr és Envy csatája, valmint mikor Glutony kiesik az ablakon közben ott figyel Envy. Szal ebből bő egy év múltán fillerezés lesz. Vagy esetleg már befejezéshez közelít a manga?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #443 Dátum: 09 aug 14, 21:39:00 » |
|
Nem lepne mega fillerezés hiszen azzal kezdődött... De tetszik hogy pörögnek az események... S remélem ha fillereznek abban jó sok Mustang lesz...
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #444 Dátum: 09 aug 14, 22:22:13 » |
|
Hát ha fillereznek én behalok! Ha már az első sorozatot azért hagyták abba,és zárták le fillerrel,mert túl közel volt a mangához(legalábbis szerintem)akkor nehogy már a brotherhoodba is fillert pakolgassanak! Elég nekem a naruto meg a bleach fillerek szempontjából,a naruto animét is megutáltam a hülye töltelék részek miatt,mert még a normál manga cselekménybe is belepakolják! Egyébként meg tényleg jó a történet,így hogy nem halt meg a Hawkeye,nagyon is tetszik!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 15, 01:24:11 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #445 Dátum: 09 aug 15, 12:03:35 » |
|
Nem csak jeleneteket hagynak ki, hanem felcserélnek eseményeket is... Az új sorozat még mindig jobban tetszik mint az első, de nem sírnék miatta ha cancelt kapna
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #446 Dátum: 09 aug 19, 11:17:44 » |
|
Azta ez a 20. rész ütött mint a 220. Remélem ezentúl hasonló részeket kapunk majd. Különösen Izumi és Al megkönnyebbülése volt megható.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 19, 11:18:31 írta Harag »
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #447 Dátum: 09 aug 19, 19:32:19 » |
|
Nagyon ugy érzem, hogy a manga közeledik a végkifejlethez, ugyhogy nem valószinü a filleráradat. Van amit nem hagytak ki csak áthelyezték máshova.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Justine
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #448 Dátum: 09 szep 05, 18:04:56 » |
|
A manga csak a 29. fejezetig van lefordítva, ugye? Vagy nem?
|
|
|
Naplózva
|
Az álmok legtöbbször valóra válnak, a gond az, hogy sokan egy bizonyos álmot kergetnek, és nem veszik észre a sok-sok beteljesült álmot maguk körül...
Olyan borzalmas, hogy ehhez képest egy rémálom esti ima.
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #449 Dátum: 09 szep 06, 15:25:37 » |
|
Egyszerűen Sehol nincsen mind a 91 manga lefordítva magyarra, és sehol sem megy folyamatosan. Nem akar monnyuk a Naruto-kun vagy más csapat belekezdeni?
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
|