Pierre
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #375 Dátum: 09 ápr 21, 19:52:12 » |
|
nem volt rossz rész sztem... ami az elsőben 2rész volt azt most összedolgoztak. a kövi rész az nem épp a legvidámabb rész lesz végeztem a mangával is....hát ha tényleg azt fogja követni az anime, akkor iggen izgi lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Belnir
Chuunin
Nem elérhető
Nem félek a haláltól, akkor mitől féljek?
|
|
« Válasz #376 Dátum: 09 ápr 21, 20:00:38 » |
|
és magyarul olvastad a mangát vagy angolul -.-?
hogy utálom hogy nem tanítottal rendesen angolul és így várni kell a feliratra -.-
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 21, 20:06:44 írta Belnir »
|
Naplózva
|
éljen az aszimmetrikus internet
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #377 Dátum: 09 ápr 21, 21:22:37 » |
|
mért mi a baj a 3.-ikkal?? O_o
2 dolog nem jött be. Az egyik Cornello SRJ1 formája...a másik pedig hogy Rose fegyvert tart Edre és a követ kéri. Remélem a 3. fejezetet leadják az 5. után...Yokit nem kéne kihagyni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Belnir
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #378 Dátum: 09 ápr 28, 19:51:56 » |
|
Na ez a 4.-ik rész ez tudtam ki fog borítani -.- Tucker-san... hát igen... Szegény Nina...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pierre
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #379 Dátum: 09 ápr 28, 23:15:54 » |
|
én megmondtam h nem épp a legszórakoztatóbb rész lesz majd a kövi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Belnir
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #380 Dátum: 09 ápr 30, 14:28:50 » |
|
hát igen a régin is itt azért volt érzelem bőven, de valahogy itt most erősebb mármint szerintem,
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #381 Dátum: 09 máj 03, 17:02:09 » |
|
4. és 5. rész nagyon jó lett A 6. rész megint 2 fejezetet lesz, de így legalább nem kell olyan sokat várni Ling és társai feltűnésére
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #382 Dátum: 09 máj 03, 19:57:02 » |
|
Őket már én is nagyon várom, biztos nagy baromságokat csinálnak az animében is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pierre
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #383 Dátum: 09 máj 12, 10:38:15 » |
|
végre kinn az új manga...ezt is megéltük.... szegény envy...azé picit sajnálatam....de a lényeg h megjelent Izumi sensei...az új anime rész sem volt semmi....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #385 Dátum: 09 jún 28, 18:33:23 » |
|
Én már ezt várrtam , hogy mekkora állatok lesznek ezek a ninják.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #386 Dátum: 09 júl 02, 17:50:29 » |
|
PM-ben vki egy Brotherhood download linket? PLS Legjobb lenne ha magaupload-os cucc lenne!
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Saruwatari Kumiko
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Az örök newbie ^^
|
|
« Válasz #387 Dátum: 09 júl 02, 20:23:09 » |
|
FMA, hmm... Narutard-á válásom előtt volt favorit, mikor kiábrándultam belőle, és ahelyett kerestem valami jobbat (ami ugye 10000%-ban meglett ). Animet nem néztem, és már az új mangafejezetek sem nagyon kötnek le. Igazából, ha tényleg úgy lesz, ahogy valaki előttem mondta, hogy az új anime a mangát fogja követni, erősen csappanni fog a rajongótábor, mert a manga agresszíven nyomja az Ed/Winryt, ami szerintem hányinger. Tényleg ekkora szánalom karaktert mint Winry még nem láttam. Szégyen a női nemre. Csak sírni tud, de mindenki imádja, hú de gyönyörű, de tökéletes, de emberileg nem tud felmutatni semmit. Hozzá képest a sokat bírált Sakura egy kincs, a mennyek angyala, vagy annál is jobb. És akkor ez a Winry a főszereplő nője, áh... És ezt ÉN mondom, aki abszolút shounnen rajongó, szóval teszek a romantika részére, csak ha valami irdatlan zavaró szál van a mangában, és kénytelen vagyok kiábrándulni az egészből. Egy Mary Sue a főszereplő szerelme, éljen! Ez szerintem mindent elmond a színvonalról. Hihetetlen, pedig annyira jól indult ez a manga, istenem. MInden potenciál megvolt benne, hogy egy lightosabb Narutos színvonalat kapjon, erre Winry. Köszi, de nem
|
|
|
Naplózva
|
"Élni való minden élet, csak magadhoz hű maradj, veszteség nem érhet téged, ha azt hiszed, ami vagy." #1 Itachi & Sai & Naruto & Sasuke fan
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #388 Dátum: 09 júl 02, 21:49:24 » |
|
Szerintem nincs semmi gond Winry-vel! Az a bajod , h a mechanika az ő világa és nem a pénz meg a Barbiek, meg a smink? :O Szerintem igenis nőni fog az FMS tábor és nem csökkenni. Hála Haragnak (Corpyright and more stuff xP) végr én i élvezhetem a Brotherhood-ot. Grafikailag tetszetősebb szerintem , mint a sima sorozat meg az OVA. SZVSZ
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Saruwatari Kumiko
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Az örök newbie ^^
|
|
« Válasz #389 Dátum: 09 júl 02, 23:52:38 » |
|
Az a bajod , h a mechanika az ő világa és nem a pénz meg a Barbiek, meg a smink? :O
Mond csak te biztos hogy az én hozzászólásomat olvastad? Pontosan arról beszéltem, hogy túlságosan puhány. Szerinted ha a shounent szeretem, barbizós csajokat fogok előnyben részesíteni? Nem akarok jelzőket aggatni rád, minden tiszteletem a tiéd, de olvashatnál figyelmesebben is.
|
|
|
Naplózva
|
"Élni való minden élet, csak magadhoz hű maradj, veszteség nem érhet téged, ha azt hiszed, ami vagy." #1 Itachi & Sai & Naruto & Sasuke fan
|
|
|
|