A régi FMA-hez hozzászólva: a szokásos: állati jó anime, én 6 nap alatt tudtam csak végezni vele, mert kolesz bekavart. De 3 hétvége alatt végeztem vele, + a movie-val is (ami nagyon nem tetszett a befejezésügyileg :S - komolyan, a húgommal néztük a végét, és mikor láttam, hogy
Edward lemond a kapu ezen oldaláról, az ismerőseiről és az alkímiáról, és átmegy az apjához, azt hittem, elbőgöm magam, és olyan ideges voltam, hogy majdnem szétvertem a számítógépem...:S Komolyan, a húgom hülyének is nézett.
).
Egyébként már az első részben asszem van egy rajzolási hiba. Szerintem, rá fogtok jönni magatoktól is:
http://i204.photobucket.com/albums/bb103/Szekatka/bscap0402.jpg(ha nem, akkor: Edwardnak nem a jobb keze automail? Akkor ezen a képen miért a bal keze hiányzik???
)
A 2. feldolgozásról:Néhány dolog, amit tudok róla: javítsátok ki a hibás gondolataimat:
1. a 2. adaptáció címe:
Fullmetal Alchemist: Brotherhood 2. ennek az adaptációnak az első része máris filler
3. pontosan a manga történéseit követi
4. addig nem lesz vége az animének, míg be nem fejezik a mangát
Kérdések: - Milyen sűrűséggel jelenik meg majd a FMA Brotherhood?
- [Honnan lehetne letölteni (akár raw, de inkább sub-os verzót, ez pü-ben is jöhet]
- Lesz-e hozzá felirat (minium angol, de inkább magyar)
- Szerintetek szinkronizálni fogja ezt is az Animax?