Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ
|
|
« Válasz #90 Dátum: 07 júl 12, 10:20:13 » |
|
Ja, arra emlékszem.. Valami fegyverből csinálta. Az ő jeleneteinél dőltem a röhögéstől. És valahogy mindíg lekerült róla a felsője... Apropó: http://uk.youtube.com/watch?v=J_9pwGxWhns
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 12, 12:00:17 írta Necro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #91 Dátum: 07 júl 12, 12:54:02 » |
|
Az volt a legnagyobb részt amikor az egyik katonát (nem emlékszem kit) össze akartek hozni armstrong hugával. Hát az már fájt.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #92 Dátum: 07 júl 12, 12:57:16 » |
|
jah, ott fantáziál hogy vajon olyan magas és lapos mint az anyja, vagy olyan izmos mint a bátyja xD amúgy nekem az is tetszett mikor azt hitték hogy egy kísértethangárt látnak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #93 Dátum: 07 júl 12, 12:59:57 » |
|
Hát igen az is a fájdalmasabb részek közé tartozik.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #94 Dátum: 07 júl 12, 13:03:56 » |
|
asszem ezeknek a részeknek a környékén volt hogy hogy tanította be a szőke csaj a kutyát asszem a reggelijét úgy kapta meg hogy előtte végigcsinált pár mutatványt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #95 Dátum: 07 júl 12, 13:06:23 » |
|
az is jó volt ahogy először render szoktatta a kutyát pisztollyal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #96 Dátum: 07 júl 12, 13:08:12 » |
|
tééééééényleg arra már nem is emlékeztem most ugrott be xD te mikor láttad?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #97 Dátum: 07 júl 12, 13:14:28 » |
|
én decemberben néztem végig a sorozatot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #98 Dátum: 07 júl 12, 13:28:24 » |
|
és így emlékszel? :o én úgy egy hónapja fejeztem be de már nemsok mindenre emléxek és a movie hogy tetszett? nekem az tetszett a legjobban (benne volt Adolf bácsi > )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #99 Dátum: 07 júl 12, 21:35:18 » |
|
Nekem teszett a film. bár kicsit nehézkessé tette a folytatás lehtőségét
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazama
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #100 Dátum: 07 júl 15, 18:26:40 » |
|
Azért kíváncsi vagyok, hogy ez az anime mikor lesz levetítve az animaxon. Eddig csak tervbe van véve.
|
|
|
Naplózva
|
Yondaime fanklub tag Yondi 4ever D.Gray Man fan és manga fordító
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #101 Dátum: 07 júl 15, 21:28:57 » |
|
Bocs az offert, csak érdeklödök ho itt csak nalam van vmi bug ?? Mert nalam a két avatar összecsuszott marmint a baln-é meg kazama-é. Ja mar jo, akkor irok on-t , szal azt nem lehet tudni még hogy mikor lesz leszinkronizalva hisz még csak most vették meg a csatornat és az is csak 1 terv a sok közül szal ne mostanaba varjatok az FMA-t szinkronosan szerintem .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 15, 21:30:11 írta kronosz7 »
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #102 Dátum: 07 júl 15, 22:09:11 » |
|
Nekem nem kellen hozzá magyar szinkron. A jappánnál jobb nem igazán lehetne. Másrészről már úgy megszoktam. A sorozatot ráadásul angol felirattal néztem végig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Atmosk
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #103 Dátum: 07 júl 16, 14:30:10 » |
|
Nekem is mai napig egyik kedvencem ez a sorozat! Szerintem sokkal jobb lenne ha az animax japán szinkron+magyar felirattal adná le. Mondjuk én ugyse fogom nézni a tv-be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #104 Dátum: 07 júl 16, 16:14:06 » |