Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #270 Dátum: 08 ápr 23, 18:03:48 » |
|
Hát hiei eléggé tudja mien kicsinek lenni (mármint a yu yuban ) és haragnak adok igazat. Egyébként ha a kesztyű kellene hozzá(de nem kell) izumi hogy tudna ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakasi Sharingan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #271 Dátum: 08 ápr 23, 18:07:47 » |
|
Mustang nem látta a kaput de mégis tudott kör nélkül tűzet csiholni egy csetre.
Ezért hordott Al is kesztyűt.
Mivel nem volt meg a teste és Ed magát áldozta fel azért hogy kihozza onan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakasi Sharingan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #272 Dátum: 08 ápr 23, 18:09:38 » |
|
Izumi látta a kaput mikor a saját gyerekét ekerte megmenteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #273 Dátum: 08 ápr 23, 18:17:08 » |
|
Tudom hogy látta a kaput ezt a kesztyű kell= hülyeség re írtam. Mustangnak azért kell a kesztyű mert ő nem látta a kaput viszont ezzel a szikratextil kesztyűvel tudja módosítani a levegő oxigéntartalmát és utána egy szikra és kész. Végül mustang miatt hordana ed kesztyűt ? Ed ki nem állhatja(az elején) mustangot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #274 Dátum: 08 ápr 23, 18:19:52 » |
|
Mustangot csak egyszer láttuk kör nélkül alkimizálni, amikor a bölcsek kövét használta. Ha az nálad van amúgy sem kell.(Bár igaz, hogy nem az igazi volt, de ezzel a tulajdonsággal bírt) Hmmm. Most tűnt fel, hogy Alt írtál, és nem Edet. Neki tényleg kesztyű kell.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Kakasi Sharingan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #275 Dátum: 08 ápr 23, 18:21:35 » |
|
A végéni utálja,de ED csak azért hordott kesztyű hogy leplezze az automailját(nemtom hogy írják).
Amugy nem Al-rol volt szó???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #276 Dátum: 08 ápr 23, 18:22:57 » |
|
Te azt írtad, hogy Alnak kell a spéci kesztyű. De én végig azt hittem, hogy edről beszélünk, mert neki meg nem.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #277 Dátum: 08 ápr 23, 18:24:00 » |
|
Nem hiszem , hogy azért hordaná ... Még mielőtt mustang alárendeltje lenne azelött is hordja ... (pl. a vonaton...) De egy idő után amúgy Ed rajzol Alchimista kört a kesztyűjére nem ? Ja és mustang nem csak a kesztyű anyaga miatt tudja módosítani , mert a 13. részben mikor mustanggal párbajzik , kakor elszakítja a kesztyűt a rajta lévő körnél és Mustnag már nem is használja tovább azt a kezét ... Alnek 1 bőrkesztyűje van nem ?
Húú most valahogy jól összezavarodtam ...
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #278 Dátum: 08 ápr 23, 18:27:14 » |
|
Mustang azért tud a kesztyűjével alkimizálni, mert amikor összecsettinti, akkor a spéci anyag miatt annyi hő keletkezik, amit a szintén kesztyűn lévő alkimista körrel fel tud erősíteni és.....BUMM Edward csak ritka esetekben használ alkimista kört miután képes anélkül is alkimizálni dolgokat, de soha nem viselt alkimistakörös kesztyűt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakasi Sharingan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #279 Dátum: 08 ápr 23, 18:31:28 » |
|
Na végre valaki rájött.Köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #280 Dátum: 08 ápr 23, 18:34:51 » |
|
nem kell úgy kioktatni mintha most jöttem volna 20 évi kapálásból és azt se tudom ,hogy hol vagyok , mert nem így van ... Igen , de ,ha nincs a kesztyűn a kör akkor az anyag nem ér annyit , hogy egyből tűzfészket cisnáljon ... Én asszem Ed kesztyűjén láttam 1-szer 1 mav -ben ,de lehet , hogy nme jól emléxem ... És akinek most nem jut eszembe a neve ( kinézet: hosszú zöld haj , sai - s ruha és eddel jópárszor összeverekednek ...) mikor tűnik fel ?
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Kakasi Sharingan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #281 Dátum: 08 ápr 23, 18:38:55 » |
|
Irigy nek hívják és nem tom melyik részben tünik fel elöszőr.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sipati
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #282 Dátum: 08 ápr 23, 20:13:30 » |
|
Mustang szikrát csihol a kesztyüjével Ed eltakarja vele az automaiját és Alnak páncél a teaste de nemsokat használja az alkimiát.Emelett annak az izomtoronynak(bocs fejböl nemtom a nevét) a kezén lévö kesztyüszerüséggel nemkell alkimiakör ami szerintem jó úgy mint Mustangnak.
|
|
|
Naplózva
|
C and D Rank Missons: 6/10 B Rank Missions: 3/11 A Rank Missions: 0/12 S Rank Missions: 0/7
|
|
|
Bankai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #283 Dátum: 08 ápr 28, 14:45:47 » |
|
Na Harag mondja jól a kesztyüs ügyben! de ha nem hisszed nézd meg az FMA 13. részét! mikor Ed VS Mustang meccs vot(FMA 13.rész)akkor Ed mikor a jobb kezén lévő kesztyüről levágta az alkimiai kört mert a kesztyün az volt akkor utána a bal kezén volt még egy akkor Ed jól pofára esett amugy Al is csinált már alkimista kört csak nem sürün nem tom hanyadik rész de annál a korházas résznél mikor össze tette az almát!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #284 Dátum: 08 ápr 28, 16:32:01 » |
|
az igaz, h mustangnal nem a kesztyű a lényeg, de úgy sokkal egyszerübb amikor roy vs(animében büszke) ment a végén a kezére festette a szimbólumokat. Edward azért hord kesztyűt mert úgy a menő, és h ne lássák az automail jét és végül a movie ban alphonse valszeg azért hord kesztyűt, mert kell neki a transzmutáláshoz ami kicsit fura. És ui.: roy mind2 kezén hord kesztyűt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|