sipati
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #255 Dátum: 08 ápr 20, 21:12:42 » |
|
A magyar hang nekem nemnaon tecett habár az jó hogy Ed magyar hagja az Odaátbol az egyik föszereplö hangja azt eltalálták.Az angolba még nemhalgattam bele de a japánhangban Izumi hangja elég jo lett.
|
|
|
Naplózva
|
C and D Rank Missons: 6/10 B Rank Missions: 3/11 A Rank Missions: 0/12 S Rank Missions: 0/7
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #256 Dátum: 08 ápr 20, 21:51:53 » |
|
Nekem Al hangja nem tetszik ... Meg eleve zavaró,hogy az a páncél a teste .. Mikor még csak halottam az FMA - rőúl azt hittem Al -ről , hogy robot Egyébkén az majd kiderül , hogy el hogy tud alchimista kör nélkül powerkodni ?
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
sipati
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #257 Dátum: 08 ápr 21, 12:41:11 » |
|
Nos én valami oasmire melékszem hogy azért tud mert látta a kaput(amit most nem részletezek azok tudják akik nézik a sorozatot) és ha joltudom emiatt emelett az apja génjeit örökölte aki nagy alkimista volt és még mindig az.
|
|
|
Naplózva
|
C and D Rank Missons: 6/10 B Rank Missions: 3/11 A Rank Missions: 0/12 S Rank Missions: 0/7
|
|
|
Oro
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #258 Dátum: 08 ápr 21, 15:50:26 » |
|
Én úgy emlékszem a robot karja miat tud kör nélkül még sebzet(vagy ki is az a embőr ) is mondja hogy a reakciót a robot karjába megy végbe és azért végja tönkre Jah valaki nem tudja hogy a 21 rész jó minőségbe és magyar szinkronal honnan lehet letölteni... mert amit én találtam az mind sz*r volt... (direct is meg a torrent is T-T)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 21, 15:51:46 írta Oro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #259 Dátum: 08 ápr 21, 16:22:23 » |
|
Ed nem azért tud kör nélkül transzmutálni, mert automélje(nem tom hogy írják) van hanem mert látta a kaput amikor fel akarta támasztani az anyját. Remélem ez még nem számít spoilernek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sipati
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #260 Dátum: 08 ápr 21, 18:33:21 » |
|
Ezt mondom énis mivel Izumi is körnélkül transzmutál és öis látta a kaput de nincs automailje.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #261 Dátum: 08 ápr 21, 18:48:10 » |
|
Hát az apjától örökölt géneknek nincs közük a transtmutáláshoz de pl a gének is beleszóltak, hogy túlélte a transzmutációt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #262 Dátum: 08 ápr 21, 21:15:33 » |
|
Tényleg a kapu miatt tud kör nélkül transmutálni. És elöször nekem is AL nem tetszett a robot teste miatt de megszokatam. Bár még mindig azt mondom sok jobb anime van ennél, jobb szeretem ha kicsit több az akció illetve látványosabb. Egyedül a történet miatt néztem meg és végül nem bántam meg. Én is ajánlom bár kinek aki egy jó történetet keres. Amúgy mennyire tér el a mangájától? Ahoz nem volt szerencsém, érdemes elolvasni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #263 Dátum: 08 ápr 21, 21:26:05 » |
|
Hát a mangát én se olvastam végig, de pár különbség: A homikat máshogy teremtik és ott irígy=büszke.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sipati
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #264 Dátum: 08 ápr 21, 21:38:46 » |
|
A mangához nemvolt szerencsém deha joltom akkor ugy a 25. résztöl más a története mint az anime-nek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #265 Dátum: 08 ápr 21, 22:15:57 » |
|
Én se tudom pontosan, de még a 28. fejezet is hasonló mint az anime. Amúgy az fma gaiden is jó ajánlom(animében fillerként szerepel szétszórva ill kicsit belerakva valamelyik részbe)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #266 Dátum: 08 ápr 22, 12:20:41 » |
|
Nekem az FMA - ben inkább az akció tetszik ... Fajin mikor mikor ED az automailjeéből előhoz 1 kést alkémiából aztán megy kaszabolni ... Meg eleve az Automail - es téma is nagyon bejön , de nekem elég zavaró , hogy Al páncélként él ... Meg az nem tetszik még , hogy nagyon gyerekes Al hangja bár azért fajintos anime ... Az meg alapból poén , hogy Ed - et mindg azzal csesztetik , hogy kicsi !!!
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #267 Dátum: 08 ápr 22, 13:08:28 » |
|
Nekem az tetszik mikor nem is mondják de ő egyből idegbeteg hogy kit neveztél te kicsinek .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakasi Sharingan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #268 Dátum: 08 ápr 23, 17:57:53 » |
|
Hát ha te lennél alacson és unod hogy piszkálnak akkor nemtom te milyen lennél.
Amugy Al azért tud kör nélkül alkimiázni mert olyan kesztyűlye van mint Mustangnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #269 Dátum: 08 ápr 23, 18:01:00 » |
|
ezt ki mondta neked? Alaposan félrevezetett! Azért kell más alkímistáknak kör, mert nem tudják másképp szabályozni az energia áramlását. De ha valaki már látta a kaput, akkor nincs rá szüksége, mert anélkül is kitünően irányítja, ha összecsapja a tenyerét.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
|