Mert Grimmjow valószínűleg a tévé előtt zabálta a chipset és a seggét vakarta az alatta az idő alatt, amíg Ichigóék valahol máshól szórakoztak és eszébe sem jutott kicsinálni Eperkét, igaz?xD
Szerintem, ha meg akar küzdeni Ichigoval (és meg akar), akkor minimum egy Harribel szintet kéne hoznia. És ki tudja? Lehet, már túl is szárnyalta, amilyen önfejű és kitartó.
Amúgy nem olyan rég írtam az espada erősorrendbe egy listát, hogy szerintem ki a legerősebb, de nagyon nem szívesen olvasgatom, mert egyrészt nem túl pontos, másrészt olyanok kerültek előre, akiket nagyon nem csípek.xD
Szóval, ha szabad leírnám olyan sorrendben, hogy nekem is tetszen. Nagyon nem valószínű, hogy erősorrendben lesznek.
Szabaaad? Ugye szabaaad?:3
1. Ulquiorra (Kotsog Ogichi.T-T)
2. Grimmjow (Tudtam én, hogy nem dögölhet meg.
3. Starrk (Még nálam is lustább, ez elismerést érdemel.xD)
4. Nnoitra (Eleinte nem bírtam, de aztán megszoktam a debilállat stílustát.C:)
5. Szayel Aporro (Fáááj látni, hogy milyen kevesen szeretik, pedig sztem a rózsaszín haját leszámítva jó kari. Talán még a haja is jó, ha úgy vesszük... És nem buzi, ezt meg is mondta Renjinek!xP)
6. Nelliel (Csak mert kölyökként vicces, de amúgy Bögyihimécskére emlékeztet felnőtt korában.-_-")
7. Luppi (Bárki bármit mond, sztem jó arc és ha nincsenek a csápjai olyan ölelgetnivaló, bosszantó gyerek, nem?x3)
8. Harribel (Tény, hogy nem szeretem, de akik utána vannak, azokat még kevésbé. Egyszerűen nem szimpi.Q_Q)
9. Aaroniero (Kb az a helyzet itt is, mint Harribelnél, azzal a különbséggel, hogy mindig Kaien jut róla eszembe.:'C)
10. Barragan (Tyűűű, és még van nála rosszabb is.o_<")
11. Yammi (Utálim!>n<)
12. Zommari (Ahogy Byakuya is megmondta, egy arrogáns seggfej.·n·)